Probaj reset u Display AssistantuI ovaj auto brightness se čudno ponaša u zadnje vreme, previše često moram sam sa ga podešavam
Nećeš znati ako ne probaš....Nekad davno sam koristio Gcam
Verovatno I sad ima nekih bagova?
Imam ja već neko vreme Gcam i istina je, novac mi odlazi brzinom svetlosti (međutim krivac sam ja). Što se tiče GCama i bagova uglavnom mi se desi da mi crashuje app kada krenem po settingsu da podešavam stvari, tokom samog korišćenja radi normalno. Samo imaj u vidu to da prebacivanje sa jedne kamere na drugu nije tako brzo kao i na stock aplikaciji. Isto se odnosi i na slikanje fotografija, nešto duže traje nego na stock aplikaciji. Kvalitet fotografija je značajno (makar za mene) bolji na GCamu, naročito kada se radi o 10x senzoru. Stock aplikaciju koristim za snimanje u Pro Mode-u i za slikanje u 200mpx. Za sve ostalo GCam.Nisam baš ljubitelj ubacivanja apps mimo Play store u telefon gde se bilo šta radi sa novcem
Јери боља од ове верзије? Некукам драгане :/ 😁Da li je bilo kod od vas koji kukate na kameru,mozda kojim slucajem probao Gcam,za koji sam okacio link?
Zato sto je bio optički naspram ovih ultrasonic u S25U, kažu i dosta manje siguranA i to je ništa u poredjenju s Kinezima. Tamo ubija kako radi otisak. Nikad neću zaboraviti na Oneplus 8 kako je otključavao. Bilo prljav, mokar prst, sve je hvatalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari