Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

I ovaj auto brightness se čudno ponaša u zadnje vreme, previše često moram sam sa ga podešavam

Nisam baš ljubitelj ubacivanja apps mimo Play store u telefon gde se bilo šta radi sa novcem

Nisam baš ljubitelj ubacivanja apps mimo Play store u telefon gde se bilo šta radi sa novcem
Imam ja već neko vreme Gcam i istina je, novac mi odlazi brzinom svetlosti (međutim krivac sam ja). Što se tiče GCama i bagova uglavnom mi se desi da mi crashuje app kada krenem po settingsu da podešavam stvari, tokom samog korišćenja radi normalno. Samo imaj u vidu to da prebacivanje sa jedne kamere na drugu nije tako brzo kao i na stock aplikaciji. Isto se odnosi i na slikanje fotografija, nešto duže traje nego na stock aplikaciji. Kvalitet fotografija je značajno (makar za mene) bolji na GCamu, naročito kada se radi o 10x senzoru. Stock aplikaciju koristim za snimanje u Pro Mode-u i za slikanje u 200mpx. Za sve ostalo GCam.

Inače fingerprint scanner na S25U bez folije, stakla ubija kako dobro radi naspram S23U sa WSD staklom čim malo zahladi cvrc Milojka, moram često u prst da dunem 🤣
Ne postoji staklo preko koga reaguje fingerprint kao direkt na staklu ekrana

A i to je ništa u poredjenju s Kinezima. Tamo ubija kako radi otisak. Nikad neću zaboraviti na Oneplus 8 kako je otključavao. Bilo prljav, mokar prst, sve je hvatalo.

Imao sam i s23 ultra i s24 ultra i sad s25 ultra , jedini baš baš vidljiv napredak je u skeneru otiska prsta koji jedino na s25 ultra radi preko bilo kakvog zaštitnog stakla odlično.

A i to je ništa u poredjenju s Kinezima. Tamo ubija kako radi otisak. Nikad neću zaboraviti na Oneplus 8 kako je otključavao. Bilo prljav, mokar prst, sve je hvatalo.
Zato sto je bio optički naspram ovih ultrasonic u S25U, kažu i dosta manje siguran

Bilo kako bilo, kanta je na Samsungu u poredjenju s njima.

^ Kod mene još uvek nema

Nazad
Vrh Dno