Sada sam hteo da postavim isto pitanje 😂 upravo zavrsavam instalaciju i sutra javljam rezultate. Sve u svemu za sada mi je prosek da ga punim 2x dnevno, ali ako idem na put onda 3x laganoJel nam junski update popravlja bateriju S23U sa 4h SoT, 4G na 3h ili 5h? 😂
Instalirao, ali ne primetih neka poboljsanjaZa multitasking pomaže da se instalira Good Guardians, pa Memory Guardian, pa u njemu u Customize tabu izabere Quick switching mode.
Pogledajte prilog 497040
Igrom slucaja mi je iskrsao jedan S23 Ultra. Jos uvek mi nije u rukama, ali zadnjih nedelju dana, prelistah malo ovu temu... Meni ovo sve zvuci kao pakao i dobrano se razmisljam da ga zapravo samo prosledim na oglase, iako je planiran za Juniora.
Iz Apple tabora dolazim... i meni su stvari koje se pisu ovde na zadnjih 5-6 stranica... nezamislive i neshvatljive.
Nakon Samsung gologote zvanoj S23 Ultra, planiram da pobegnem u Apple tabor, iako nisam ljubitelj istogIgrom slucaja mi je iskrsao jedan S23 Ultra. Jos uvek mi nije u rukama, ali zadnjih nedelju dana, prelistah malo ovu temu... Meni ovo sve zvuci kao pakao i dobrano se razmisljam da ga zapravo samo prosledim na oglase, iako je planiran za Juniora.
Iz Apple tabora dolazim... i meni su stvari koje se pisu ovde na zadnjih 5-6 stranica... nezamislive i neshvatljive.
Da li ti se SOT popravio nakon novog azuriranja?Nakon Samsung gologote zvanoj S23 Ultra, planiram da pobegnem u Apple tabor, iako nisam ljubitelj istog
Razmišljam i ja, ali ne mogu da nadjem zamenu za Remote Desktop koja mi je must have aplikacijaNakon Samsung gologote zvanoj S23 Ultra, planiram da pobegnem u Apple tabor, iako nisam ljubitelj istog
Nije da ćeš se nešto radikalno ubrzati. Sećam se da je svojevremeno test 25W vs 45W full punjenja buo tipa 5min kraći na ovom jačem.Jel ima nekih 45W 10000mAh power bank kod nas da se uzme?
Imam neki 10000 od 18w ono je katastrofa sporo
Ako ima tema negde na benchu moze link
Imam Iniu 65W 20000mAh i radi vrhunski brzoNije da ćeš se nešto radikalno ubrzati. Sećam se da je svojevremeno test 25W vs 45W full punjenja buo tipa 5min kraći na ovom jačem.
Igrom slucaja mi je iskrsao jedan S23 Ultra. Jos uvek mi nije u rukama, ali zadnjih nedelju dana, prelistah malo ovu temu... Meni ovo sve zvuci kao pakao i dobrano se razmisljam da ga zapravo samo prosledim na oglase, iako je planiran za Juniora.
Javi utiske baterije S23U vs S25U dal da se i mi olakšamo za 400-500 evraPozzz narode
Samo da se odjavim sa ove teme , uzeh dana S25 ultru , a ovaj s23U ide na prodaju
Pozdravljam vas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari