Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ја се апдејтнух, па ви видите. Телефон се угрејао невиђено на крају апдејта. С23У.

Kakav vam je muktitaksing na one ui 7.0?
Restartujem telefon, pogasim sve aplikacije, otvorim remote Desktop koji dosta koristim, izadjem iz njega, zaključam telefon, udjem opet on reload...
S23u 8/256 verzija.

Za multitasking pomaže da se instalira Good Guardians, pa Memory Guardian, pa u njemu u Customize tabu izabere Quick switching mode.

1000028995.jpg

Jel nam junski update popravlja bateriju S23U sa 4h SoT, 4G na 3h ili 5h? 😂

Igrom slucaja mi je iskrsao jedan S23 Ultra. Jos uvek mi nije u rukama, ali zadnjih nedelju dana, prelistah malo ovu temu... Meni ovo sve zvuci kao pakao i dobrano se razmisljam da ga zapravo samo prosledim na oglase, iako je planiran za Juniora.

Iz Apple tabora dolazim... i meni su stvari koje se pisu ovde na zadnjih 5-6 stranica... nezamislive i neshvatljive.

Igrom slucaja mi je iskrsao jedan S23 Ultra. Jos uvek mi nije u rukama, ali zadnjih nedelju dana, prelistah malo ovu temu... Meni ovo sve zvuci kao pakao i dobrano se razmisljam da ga zapravo samo prosledim na oglase, iako je planiran za Juniora.

Iz Apple tabora dolazim... i meni su stvari koje se pisu ovde na zadnjih 5-6 stranica... nezamislive i neshvatljive.

Javi cenu ako budeš prodavao 😀

Nakon Samsung gologote zvanoj S23 Ultra, planiram da pobegnem u Apple tabor, iako nisam ljubitelj istog

Ja bih pobegao samo iz dosade . Normalno ako bih bežao prodao bih ga pošto je još u garanciji .
Kada nemam mira , pa novčanik ispašta .:cry:

Telefon je takva "golgota" da se prvi put posle duže vremena razmišljanjam, da nakon isteka ugovora od dve godine (što je za 3 nedelje) ne promenim telefon i ostanem na S23U dok zaista ne vidim neki veći napredak sa novim modelima. Čitajući ovde komentare često pomislim da sam imao ludu sreću sa mojim primerkom.

Posto covek iznad ne razume sta znaci SOT neka neko napise iskustva sa baterijom nakon poslednjeg junskog azuriranja. Hvala

Jel ima nekih 45W 10000mAh power bank kod nas da se uzme?
Imam neki 10000 od 18w ono je katastrofa sporo
Ako ima tema negde na benchu moze link

Konacno posle onog februarskog apdejta, ovaj junski izgurao bateriju 6h sot i to sigurno manje od 3h igranja, brdo fotki i surfa posto sam na odmoru. Mislim da cu ovaj da zadrzim do daljnjeg

Jel ima nekih 45W 10000mAh power bank kod nas da se uzme?
Imam neki 10000 od 18w ono je katastrofa sporo
Ako ima tema negde na benchu moze link
Nije da ćeš se nešto radikalno ubrzati. Sećam se da je svojevremeno test 25W vs 45W full punjenja buo tipa 5min kraći na ovom jačem.

Nije da ćeš se nešto radikalno ubrzati. Sećam se da je svojevremeno test 25W vs 45W full punjenja buo tipa 5min kraći na ovom jačem.
Imam Iniu 65W 20000mAh i radi vrhunski brzo
Ovaj Anker dal 18 ili 22w ako je uopšte I toliko je stariji model
Treba mi za ranac nešto brzo, a lagano
Ovaj Anker ga brate ugreje i bukvalno ne mrda % baterije.
Ja i dalje ne mogu da verujem da oni nisu izbacili bar 65-80W punjenje zbog tih prvih 50-70%
Inace kome treba ultra brz i lagan punjač izbor ide ka Iniu 45w i Xiaomi 165w (max na 1 portu 120w) za oko 40 evra Amazon DE
Uzeću za Prime day 8-10. Jul

Ako ovde na forumu tražiš bilo šta da kupiš prema utiscima forumaša nećeš nikada ništa kupiti.
Slažem se sa @Lanikor i @luka74 , druži se malo sa telefonom bez da čitaš benčmark forum i vidi sam. Meni je istekao ugovor pre 10 dana i ne zanima me drugi telefon, sigurno još godinu...

Nazad
Vrh Dno