Jerry Drake
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.01.2021
- Poena
- 125
Koliko je to sa svim uključenim opcijama?Oko 7h,ali na 60hz I sve moguće rezime uštede dezim uključene.
Sa 2 sim kartice.
Sa 1 karticom bi bilo 8
Kad bi sve bilo uključeno na max oko 5hKoliko je to sa svim uključenim opcijama?
Wifi,BT, gps, sve on, samo mi je 5g isključen.
Fhd+
Bolja je kamera.Sve je na srpskom,a ne pola eng pola srpski. Baterija bolja.I šta je tu bolje na 5.1 onda? Pitam za druga što hoće da plati da se vrati...
Ja stvarno ne vidim čemu sa ovih fotografija treba zavideti + platiti za povratak na iste. Remaster prepucava boje, svojstveno Samsungu. Ali da, za mreže koje ti troše 8h SOT baterije dnevno sigurno vuku više lajkova, ne znači i da su bolje.Bolja je kamera.Sve je na srpskom,a ne pola eng pola srpski. Baterija bolja.
1x,3x,10x
Inace savet za sve ,kada se u galeriji gleda slika,ima opcija remasterizovanje slike.
Naknadno poboljša sliku,boje budu dosta bolje.Moze i da se vrati na prvobitan rezultat.
Ovo je stock kamera
Ti mora da si prelazio i na Vistu i na Windows 8 čim su se pojavili 😉Ipak upali airplane mode za svaki slucaj![]()
Ne vidim potrebu da uopste postoji one ui7, budalastina. Isto kao sato nema misla sa 23u prelziti na s24u a na s25u da ni ne komentarisem,Ne, bas naprotiv, uvek cekam da se prvo zalete beta testeri i iskuse sve cari zaletanja pa tek posle par nedelja, meseci a nekad i duze predjem i ja.
Isto tako kad uleti One UI 7 necu da ga instaliram odmah jer ne donosi nista specijalno a moze da uleti neki iritantan bag koji ne moram da iskusim medju prvima.
Samo mi je nacin koriscenja koji se iznova i iznova pobija skroz komican.
A zasto bi menjao bateriju,ja imam s23 obican vec pune dve godine i baterija je jos super.Nije za zamenu.Pa evo primer - ja sa S20 FE, imam opciju da predjem ili na novi telefon, ili S23u koji je u proseku 2 godine star i kome sleduje zamena baterije kroz godinu dana 80%
I kad smo kod toga već, S20 je imao neku aplikaciju koja proverava battery cycle. Postoji li tako nešto za S23 seriju?
A zasto bi menjao bateriju,ja imam s23 obican vec pune dve godine i baterija je jos super.Nije za zamenu.
Dal se nesto dobije zamenom baterije?Kakve su te zanenske baterije?Imas li neka iskustva?Pa napisao je za godinu dana zamena,a i zavisi ko koliko koristi telefon i koliko ciklusa je "sprzio".Realno neko moze i 5 godina nositi da mu baterija bude ok a neko zameni posle 2-3 godine ako vec toliko nosi odredjeni model.
Dal se nesto dobije zamenom baterije?Kakve su te zanenske baterije?Imas li neka iskustva?
Jel ovo pro mode,expert raw?Ja stvarno ne vidim čemu sa ovih fotografija treba zavideti + platiti za povratak na iste. Remaster prepucava boje, svojstveno Samsungu. Ali da, za mreže koje ti troše 8h SOT baterije dnevno sigurno vuku više lajkova, ne znači i da su bolje.
Evo nekih sa apdejtovanog telefona, doduše ove su januarske. Šaljem prvomajske iz Francuske, nažalost izgleda neće stići OUI7 do tada pa ćemo se zadovoljiti ovim poslednjim martovskim 6.1.
Poy za 5.1. i našu lošu kameru. 🕊️
Kontam da bar u Bg nije problem da nađeš nekoga sa ultrom ko je na 6.1, staviš jedan pored drugog tel, ispucaš dvadesetak fotki i sve ti se samo kaže. Baterija ti sigurno neće biti ista, smem pare na to da stavim!Jel ovo pro mode,expert raw?
Nerealno je da je stock kamera ovako dobra.
I čemu onda te priče da je svaki update los?
Ako bi mi baterija bila ista,a kamera makar malo bolja na oneui 6.0 odnosno 6.1(posto sam trenutnona 5.1 pa prvo moram da skinem 6.0)odmah bi moj s23 ultra bio updateovan.Ali kome verovati,većina priča da updateovi pogoršavaju sve,manji deo kaže dato treba raditi i da vremenom poboljšavaju stvari.I negde u sredini sam na na 5.1,koji funkcioniše sasvim ok i ne bi da rizikujem da pogoršam tel
Stock kamera, "point and shoot" sa malo razmišljanja o kadriranju. Volim fotografiju ali se ne bavim pro i raw modovima, samo stock. Za ove still scene eventualno pipnem gde želim da fokusira i podesim zoom pinch metodom. Zato i kažem - treba malo i znati, ne možeš tek tako da škljocaš i da očekuješ Instagram hit zato što si toliko i toliko platio/la telefon. Nekim ljudima ne vredi ni najbolji DSLR kad ne znaju kako da ga koriste. Meni su one tvoje fotke izvini ali smešne, nema kadra, nema smisla, nema ničega.Jel ovo pro mode,expert raw?
Nerealno je da je stock kamera ovako dobra.
I čemu onda te priče da je svaki update los?
Ako bi mi baterija bila ista,a kamera makar malo bolja na oneui 6.0 odnosno 6.1(posto sam trenutnona 5.1 pa prvo moram da skinem 6.0)odmah bi moj s23 ultra bio updateovan.Ali kome verovati,većina priča da updateovi pogoršavaju sve,manji deo kaže dato treba raditi i da vremenom poboljšavaju stvari.I negde u sredini sam na na 5.1,koji funkcioniše sasvim ok i ne bi da rizikujem da pogoršam tel
Ima Smart Switch program za PC, vrlo je jednostavno uraditi backup na PC. Takođe u settingsu imas opciju temporary cloud backup (zavisno od neta/uploada traje dosta duže od pc backupa).Hvala ti Samsunže stari koreanski vraže
Mogu telefon da bacim u đubre ili nosim powerbank od 400g
Ako uopšte uzmem S25U prvi dan ću ubiti updates.
Jeste da imam 2.5g ovaj telefon i stvarno sam ga urnisao od korišćenja za poslovne apps i navigaciju, YT, Bluetooth muzika, ali ovo je jbna sramota šta oni rade, želim im da ili propadnu ili se opamete jer će ih kinezi vremenom pojesti.
Ajd pre nego sto krenem sa vrtim oglase za S25U probao bi jos factory reset na ovom nesrećnom S23U ubivenim sa sigurnosnim zakrpama.
Šta treba da prebacim na komp?
1. Slike i videos
2. Contacts to je već sinhronizovano
3. Uhvatim screenshots svih folders, home screen zbog navike na raspored ikonica
4. Secure folder kako se on backupuje? Prebaci se sve nazad u gallery ili ima neka opcija na Smart switch kad spojiš na PC?
5.?
6.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari