Ne, koristio sam AOD možda 4-5 dana od kad sam kupio telefon, nikad mi se nešto nije dopadao na Samsungu i zato ga i ne koristim. Backupovao sam ceo tel na komp pa cu odraditi i factory reset večeras i nadam se da će se rešiti sve. Gubitak 1 SOT-a nakon poslednjeg "security" update-a mi je nenormalan. Pre sam dobijao minimum 6h uz bilo kakvu upotrebu, a cesto i do 7 SOT-a uz jedno punjenje. Sada dobijam max 6 SOT-a.Da li ti je uključen AOD na bilo koji način, trajno ili za nove notifikacije? Meni jeste ovo drugo i isto mi se pojavljuje od ažuriranja kao potrošač sa minimum 2-3% srkanja baterije, ranije nije bilo tako.
https://forum.benchmark.rs/threads/samsung-galaxy-s23.486419/page-267#post-6958371P.S. ako neko može da me uputi na neki tutorial za promenu CSC-a radi snimanja poziva bio bih mu jako zahvalan.
Da, mogu da kažem i da se problem sa povremenim štucanjem telefona rešio. Ovo mi je ukupna potrošnja za juče. Mnogo bolji rezultati nego pre update-a. Ako još neko proba factory reset neka javi utiske.To je i jedini mogući scenario. Ja sam na svim telefonima do sad jednom godišnje, obično posle nadogradnje sistema na novi, uradio factory reset i sve iz početka i nikad nisam imao nikakav problem ni sa drainom ni sa štucanjem telefona
Ja nisam radio factory reset nikad, pa mi ništa nije štucalo. Možda prije 10 godina je bilo potrebe za tim. Od kad kupujem telefone uz pretplatu, nikad nikakvih problema nisam imao.To je i jedini mogući scenario. Ja sam na svim telefonima do sad jednom godišnje, obično posle nadogradnje sistema na novi, uradio factory reset i sve iz početka i nikad nisam imao nikakav problem ni sa drainom ni sa štucanjem telefona
Meni nikada nisu štucale aplikacije, sa radom telefona sam bas bio zadovoljan. Jedino što mi se dešavalo jeste da refresh rate opadne sa 120hz na 60hz na par sekundi povremeno i to me jako nerviralo. Takođe ranije sam bio jako skeptičan po pitanju factory reseta, međutim za sada deluje da je baš pomoglo mom uređaju. Videćemo na dalje.Ja nisam radio factory reset nikad, pa mi ništa nije štucalo. Možda prije 10 godina je bilo potrebe za tim. Od kad kupujem telefone uz pretplatu, nikad nikakvih problema nisam imao.
U Rajfazjen imaju svoju aplikaciju za to Raipay, pa ne bih mogao da ti kazem...u aik mi je ostala samo dina, tako da ne mogu da isprobam gpay...Jel radi google pay?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari