Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Moj drug kaze sa mu se nakon zadnjeg azuriranja baterija popravila na S21 Ultra.Meni na S23 Ultra je dobra,danas sam imao 7:44h upaljenog ekrana,ubio sam ga igricama,signal mi je na 4G los, a imam jos 23% baterije.Skoro sam ga uzeo,neznam kako je ranije bilo.Nego,koja se Gcam najbolje pokazala za S23 Ultra?

Јел зна неко како да подесим рутину да ми пали Do not disturb мод свако вече у 22ч и да га не гаси док га ја не искључим?
Ја подесио, али ми после сваког рестарта телефона, у било које доба дана, аутоматски пали рутину.

Јел зна неко како да подесим рутину да ми пали Do not disturb мод свако вече у 22ч и да га не гаси док га ја не искључим?
Ја подесио, али ми после сваког рестарта телефона, у било које доба дана, аутоматски пали рутину.
U Modes and Routines, izaberi neku od poatojecih pa je tako prilagodi ili napravi novu? Meni je podesen da ide u DND u 23h i aktivira se kada se oglasi alarm radnim danima, vikendom se ne pali npr. Imas Sleep rutinu koja je priblizmo tome sto ti treba, samo dodatno podesi parametre

Zanima me vezano za obicni S23 dal ima kvalitetnu jaku vibraciju poput ajfona? isto takodje i zvucnike dal imaju pomalo basa ostrine kao ajfon?

If
Specific time (selektuješ dane)
Than
Notification
Do not disturb
On

Na kraju save

Zdravo,
Da li je neko imao problem prilikom bekapa S23 na USB fles memoriju ili eksterni hard?
Pokusavao sam nekolka puta, pocne pa prekine, pise da nije moguce.
Imalo je mnogo vise prostora na flesu i hardu nego sto je potrebno sa bekap.

Ja sam bekapovao par puta i do sada nisam imao problema...

Inace apropo prica o downgrade-u baterije:

Prilozi

• Screenshot_20241215_222049_Device care.jpg
    Screenshot_20241215_222049_Device care.jpg
    112 KB · Pregleda: 134
Zdravo,
Da li je neko imao problem prilikom bekapa S23 na USB fles memoriju ili eksterni hard?
Ja sam radio back up na PC jednom preko smart switcha i nisam imao problema. Pokušaj da backupuješ iz više delova, a ne sve od jednom, možda tako uspe.

Zdravo,
Možda je do formata diska?
Neka ti telefon prvo formatira memoriju (USB ili Disk). Ako mi tada ne radi testiraj memoriju sa nekim uređajem.

Zdravo,
Ако бекапујеш путем рачунара, покушај да убодеш тел и флеш/екстерни директно на USB порт плоче, а не кућишта, то може да ти помогне.

Zdravo,

Jel si imao mozda slicnih problema prilikom punjenja?

Pokusao sam i iz manjih delova ali prijavljuje da postoji problem sa USBom i posle formatiranja.
Uspeo sam manji deo da bekapujem na komp preko Smart Switcha kao Dario.
Hvala puno za ideje

Baš upravo stigao.

Prilozi

• Screenshot_20241216_115911_Settings.jpg
    Screenshot_20241216_115911_Settings.jpg
    74 KB · Pregleda: 153
Zanima me vezano za obicni S23 dal ima kvalitetnu jaku vibraciju poput ajfona? isto takodje i zvucnike dal imaju pomalo basa ostrine kao ajfon?
Ja imam S23, žena ajfon 13. Na Samsungu je vibracija odlična, nikad nisam imao problem da ne osetim ili ne čujem, ali na ajfonu je dosta jača. Kad stoji na komodi i krene da zvoni mislim da čuju i komšije

Vibracija je po meni malo slaba, ponekad ne osetim kada mi je telefon u dzepu ili na stolu pored mene, dosta je jaca bila vibracija na proslom s20+, pa mi je bilo malo neobicno.

Par puta sam se javljao u poslednjih 50ak strana (i samo kukam svaki put 😂 ), ali ovo sa baterijom kod mene postaje neizdrzivo... Sada na light performance profilu jedva sastavi 4h... Nikako da se iscimam za hard reset jer imam dosta stvari da prebacim i kasnije podesim, ali sumnjam da bi nesto znacajno popravilo situaciju...

Може да поправи. Једноставно, нешто је побрљавило током силних апдејта и сада гута батерију. Покушај. Знам да је велико смарање, али ето, сад ће празници, шта ћеш друго паметније да радиш? 😄

I ja osjetim blago slabljenje baterije ali nije toliko kritično. Opet izdrži dan bez većih problema
Već mu je vrijeme za neki reset, ali strpit ću se do S25ce

Само једним сам имао проблем са ажурирањем система, а и тада се испоставило да је требало урадити и ажурирање Гугл сервиса.

Од тада увијек радим у пакету и никада проблем са батеријом

Već neko vreme pratim na reddit-u temu s23u, ljudi se generalno najviše žale na downgrade kamere. Odlučim da dam drugu šansu gcamu i stvarno ostavi vrlo pozitivan utisak. Dva dana fotkam uporedno sa obe aplikacije i za sad nisam imao situaciju da je fabrička bila bolja. Naravno, selfi, portret i video će uvek biti bolji sa stock.
Ne znam samo da li je gcam napredovao za ovaj model ili je Samsung zaslužan za to 🙂🙃 Uglavnom, ovo mi je sad neko osveženje i nova nada i zadovoljan sam kao prvog dana kada sam kupio telefon

Vrh Dno