Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni jos nije, da li ima veze sto sam menjao csc sa EUY na SEK?

Ne dolazi svima u isto vreme, nema ni kod mene na ultri na eux

Meni zadnjih pola godine S23 više ne izbacuje onu iritirauću notifikaciju za update 🙂
Tako da sam biram kada radim update. Baš kako i treba

Jel dodati widget iz google fit na lock screen? Hoću da dodam korake ispod sata, al nešto ne uspevam.

Ni meni nije jos stiglo. Ne znam, zasto toliko kasne sa redovnim azuriranjem.

Teško da će osim security-ja da donesu neke novine sa ažuriranjima. Kada stigne, stiglo je.

Meni juce stiglo na S23U,redovno.

Meni je stigao update prošli petak.
Za ovih nedelju dana baš nikakvu razliku u ponašanju telefona nisam primetio.

Ima li neko Galaxy Buds 3 i kako rade u paru sa ovim telefonom?

Imam ih ja od samog izlaska, odlično rade, brzo se povezuju, zvuk super
Mislim da bi bilo glupo i čudno da nešto ne radi kako treba

Uzeo sam s23U krajem februara prosle godine i primetio sam da mi je poslednjih meseci prilicno opala baterija. Ranije sam mogao lagano da izguram ceo dan (5-6 sati sot) sa mojim nacinom koriscenja, sada je to gotovo nemoguće (3,5-4h)

Posto mi je tel i dalje garanciji, da li da proverim za bateriju? Neko slicna iskustva?

U nastavku je današnja potrošnja.Screenshot_20241210_213430_Device care.jpg

Ja sam primetio da osetno "seče" bateriju na iole lošiji 4g signal. A sad baš da nameštam prošlogodišnji flegšip na 3g pa da mi ne radi VoLTE, ne pada mi na pamet.

Ja sam jos ne Sep update-u. Telefon ubija koliko smara da se azurira, al' nece da moze :ROFLMAO:

S23U,poslednji update,sve kao i prvog dana,ne vidim nikakvu razliku sto se baterije tice. Teramo dalje,samo jako.

Mislim da ima i za Google Play servise Dec update koliko sam negde procita..

Ja sam sad instalirao novembarski google play ..

jel postoji novembarski update za telefon ili sam ja nesto istripovao?

Novembarski je stigao nesto na samom kraju meseca

Ok, tako sam i mislio. Ja sam vec na njega azuriran, pa sta mi bog da po pitanju baterije. Prestao sam odavno da pratim, pa vise ni ne primecujem da li bolje/losije drzi baterija.

Nisam neko ko obraca paznju na bateriju, jer mi nekoliko procenata nije bitno, ali sa poslednjim update su "unistili" bateriju, kad dodjem sposla u ovo vreme imam oko 60-65%, sad 46%, juce isto, prekjuce...., bas mi je to zapalo za oko... jos tel. ne koristim toliko na poslu jer imam sluzbeni.

Mislim da ste u pravu za bateriju.
Obično stavljam telefon na bežični punjač jednom dnevno i to mi je dovoljno ali poslednjih par dana mi zafalil uz prosečnu upotrebu.

Oktobarsko ažuriranje je skratilo trajanje baterije. Pričamo već par tema u nazad da se ne ažurira telefon, ali nema ko da čita.
Nikad mi ovaj stav nije bio jasan. Poenta kupovine novog telefona jesu nove hardverske i softverske funkcije... Ja uvek ažuriram čim stigne update i uvek sam imao 6-7 SOT-a od kada sam kupio telefon.

Uzeo sam s23U krajem februara prosle godine i primetio sam da mi je poslednjih meseci prilicno opala baterija. Ranije sam mogao lagano da izguram ceo dan (5-6 sati sot) sa mojim nacinom koriscenja, sada je to gotovo nemoguće (3,5-4h)

Posto mi je tel i dalje garanciji, da li da proverim za bateriju? Neko slicna iskustva?

U nastavku je današnja potrošnja.Pogledajte prilog 471020
Ili si koristio neku aplikaciju koja ti je uništila bateriju (kao na pr. Tiktok) ili ti neki procesi rade u pozadini i jedu bateriju.

Nikad mi ovaj stav nije bio jasan. Poenta kupovine novog telefona jesu nove hardverske i softverske funkcije... Ja uvek ažuriram čim stigne update i uvek sam imao 6-7 SOT-a od kada sam kupio telefon.

Ili si koristio neku aplikaciju koja ti je uništila bateriju (kao na pr. Tiktok) ili ti neki procesi rade u pozadini i jedu bateriju.
Па добро, има разних људи и разних уређаја, неком је можда запао овакав, неком онакав примерак. А и не користимо сви телефон на исти начин.

Nazad
Vrh Dno