Zdravo svima, evo me konacno🤣 🤣da opširnije opišem šta se desilo dalje, i nisu me kidnapovali🤣🤣🤣🤣
Ponedeljak 25.11.
Kao što sam već napisao u ponedeljak su mi zakazali da dođem u utorak. Pošto su idalje tvrdili da ne znaju u čemu je problem i da nije do njih i kada sam video da ne zele da poprave i prihvate svoju grešku, već samo da naplate više, odustao sam od popravke i zahtevao da mi vrate novac i moje stare delove.
Utorak: 26.11.
Odlazim u servis, naglašavam da sam bio dan pre i da sam došao po novac i svoje delove. Tu je bio i još jedan čovek koji je vrv. vlasnik ili drugi serviser, ranije ga nisam viđao. Kada sam dosao serviser koji mi je radio telefon je rekao da mu uopste nije jasno sto sam dolazio sa onolikom reklamacijom i da je on uradio sve kako treba. Ja sam nastavio da se raspravljam i teram po svom i rekao mu da su me prevarili i stavili polovan frejm, da su stavili neki ekran ko zna kakav i da zbog toga olovka ne radi i da su mi uprljali kamere...Naravno za sve sam imao dokaze i slike. On je meni odgovorio hoces da ti stavim nov frejm i ja sam rekao da ne zelim i da mi odmah u sto kracem roku to sve skinu i stave moje delove i novac nazad. Telefon je uzeo taj drugi covek i pogledao i nakon pola sata oni su skinuli sve to i stavili moj frejm i vratili novac u celokupnom iznosu.
Nakon toga kazu da su uradili dijagnostiku i da su UTVRDILI DA JE PROBLEM BIO U EKRANU... Sve samo kako bi se oprali...Kao da to nisu znali od samog pocetka nego su mislili da sam ja budala i da cu samo da odem i da necu shvatiti da su me prevarili. Kada sam pitao koji deo/komponenta u ekranu nije bila dobra, taj covek ( vlasnik ili serviser) je rekao: "desava se da nam u porudzbini stignu losi ekrani ili sa nekim ostecenim delom", a ja mu kazem da meni nov deo nije narucen i da je meni serviser rekao da je stavio polovan ekran i frejm od svog " rođenog brata" i on je zacutao, nije imao na to sta da kaže. Odmah se ubacuje osoba u odbranu koja je radila na salteru i kaze da je svakako taj ekran bio ocuvan. Ja sam mu odgovorio da moze da bude sacuvan koliko hoce, polovno je polovno, zna se sta se koliko plaća i za koju cenu je polovni deo, a za koliko novi. Ja nisam trazio nista polovno i da je sramota da se bave time. Rekao sam da nisu ovlašćeni i da mi pored svega toga ni fiskalni racun nisu izdali. Nisu više ništa imali da dodaju jer sam bio spreman i inspekciju da zovem i da ih zatvorim, a pored toga ni tužba mi ne bi teško pala. Samo je serviser dodao "svaka vam čast stvarno"🤣
Tako da su oni zapravo od samog početka znali šta rade i gde greše, samo gledaju kod koga prođe-prođe. Ko ćuti ne piše mu se dobro. Ko ne zna ili je neinformisan lako će ga prevariti i ko zna šta sve rade...Ja sam bio uporan i dokazao im sve iako su se pravili blesavi da ne znaju u čemu je problem, a itekako su znali!!! Videli su da su krivi i da mogu biti u problemu i zato su vratili novac. Jer sada da se pojavi neko drugi sa istim telefonom i istom greškom znali bi da mu rese problem i rekli bi mu e to ti je do ekrana...Samo gledaju koga će da prevare i uzimaju ljudima pare...
Imam još slika, kako je izgledao polomljen telefon, takođe ko mozda ne veruje imam slike i servisa koje je on sam napravio kad je vrv menjao ekran i proveravao kamere🤣🤣🤣 Tako da ko god ne veruje moze slobodno otici i videti da su ove slike odatle tj iz servisa "Doktor Mobil".