Ни ја немам ово.Nije vezano za temu, ali može biti korisno. Sa poslednjim ažuriranjima dobili smo i theft protection. Nalazi se u settings > security and privacy > more security settings > theft protection.
Pogledajte prilog 461933
Da li daje 1080p sliku, ili 4k na tvu?Stigao ugreen usb-c to hdmi kabl, radi odlicno.
Uzeo jos jedan bežični adapter, baseus... Ne radi kad je na telefonu maska. Bzv.
Ovo i mene zanima. Kako funkcionišu ovi usb c na hdmi kablovi? Samo se poveže na TV, ne treba neki dodatan adapter?Da li daje 1080p sliku, ili 4k na tvu?
Iz nekog razloga sam mislio da DeX radi samo kada je usb c na oba kraja kabla. Definitivno ću pazariti jedan takav kabl do kraja nedelje.
Može naravno.Moze li link do kabla ako je sa aliexp?
Čekaj sa ovim telefon postane Andorid Box?Ne, ja sam zato i uzeo ovaj. Kad putujem da ne vučem fireTV. 😁
Cekaj, rade nase TV apps, Stremio, YT? Nadam se da je za to vreme ekran telefona ugasen? I koliko przi bateriju?
To za animacije je oduvek bilo u Developer opcijama da se bira.Ali ok,vidim da idu detalje,bukvalno kao Nova Launcher. Fino fino.Samsung sa One UI 7 i modulima good lock uvodi još više podešavanja.
Biranje animacija, brzine, fluidnosti....
Home Up v16.0.00.1 introduces animations tuning modes:
• Pixel• Apple • Simple• Advanced
Uvek lepo da imas opcije pa makar ih i ne koristio, nego da ti trebaju a da ih nemaWow, kako li smo samo ziveli bez ovog!
Radi sve isto kao da si na telefonu.Cekaj, rade nase TV apps, Stremio, YT? Nadam se da je za to vreme ekran telefona ugasen? I koliko przi bateriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari