Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni je ovo stiglo sa jucerasnjim updateon na s24u.

Isto imam na s23u, ali ne diram nista. Mogu reci da su zvucnici dosta bolji od kako je promenjen onaj ekvilajzer (isto na defaultu kada se slusa), koji je izmenjen sa ovim velikim apdejtom.

Ima to i S22 U. To je Google aplikacija.1000013160.jpg

Ovo sam imao i ranije, SEK csc s23u

Upravo se i meni pojavilo, kad sam apdejtovao Google Play System na septembar.

Moze li link do kabla ako je sa aliexp?

Sad kad smo ustanovili da Xiaomi nije bolji od Samsunga i da su svi rešili 18x zum, da li neko ima problem sa senzorom otiska od poslednjeg velikog apdejta? Snimio sam isti prst dva puta pre neki dan, ali ne vredi. Imam i S22 sluzbeni, na njemu radi normalno, tako da nije do prsta.

Moze li link do kabla ako je sa aliexp?
Može naravno.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,566.84 | UGREEN USB C to HDMI Adapter 4K/60Hz for TV Box HDMI Cable for MacBook Pro Macbook Air Pixelbook XPS Samsung Galaxy Type C HDMI

Ne, ja sam zato i uzeo ovaj. Kad putujem da ne vučem fireTV. 😁
Čekaj sa ovim telefon postane Andorid Box?
Isto kad putujem nosim ili laptop, Fire TV
Kako li ovo radi kad odeš negde nemaš Xbox konzolu kod sebe, poneseš samo Xbox wireless gamepad i upališ remote play...

Da, bar sam ja tako planirao. Video sam da ima kabl koji ima i ulaz za punjač, mada je i ovako na bateriji ok. Probao malo office365, sve to radi jako lepo.

Kabl je manje od 20e, po meni super investicija.

Cekaj, rade nase TV apps, Stremio, YT? Nadam se da je za to vreme ekran telefona ugasen? I koliko przi bateriju?

Cekaj, rade nase TV apps, Stremio, YT? Nadam se da je za to vreme ekran telefona ugasen? I koliko przi bateriju?

Podrazumevano nije jer se ponasa kao touch screen kontroler, tjst ekran je skroz crn ali imas polje koje reaguje na dodir i tako pomeras kursor od dex-a. Da li to moze da se ugasi ne znam, pretpostavljam da bi morao da prikacis neki drugi upravljac onda..

Samsung sa One UI 7 i modulima good lock uvodi još više podešavanja.
Biranje animacija, brzine, fluidnosti....

Home Up v16.0.00.1 introduces animations tuning modes:
• Pixel• Apple • Simple• Advanced

Prilozi

• GZ1SezSaQAAwjmS.jpg
    GZ1SezSaQAAwjmS.jpg
    71.3 KB · Pregleda: 90
  • GZs1Qz2aAAUpS_s.jpg
    GZs1Qz2aAAUpS_s.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 92
  • GZwsu0GaAAAoEcy.jpg
    GZwsu0GaAAAoEcy.jpg
    87.2 KB · Pregleda: 84
Samsung sa One UI 7 i modulima good lock uvodi još više podešavanja.
Biranje animacija, brzine, fluidnosti....

Home Up v16.0.00.1 introduces animations tuning modes:
• Pixel• Apple • Simple• Advanced
To za animacije je oduvek bilo u Developer opcijama da se bira.Ali ok,vidim da idu detalje,bukvalno kao Nova Launcher. Fino fino.

Radi sve isto kao da si na telefonu.
Ekran telefona se pretvori u tačped.
Za 2h gledanja f1 ode oko 30ak % baterije.

Nova Launcher je svetlosnu godinu ispred ovih goodlock pokušaja , velika je šteta što je prodat adware kompaniji i što je razvojni tim otpušten .

Nazad
Vrh Dno