Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja prvi put cujem za ovu aplikaciju. Jel bezbedna, niste imali nikakvih rizika?
Ne bih znao kakva je u odnosu na standardnu jer koristim samo nju jakooo dugo, međutim nisam imao nikakvih problema.

Vredi li uzeti sada S23 Ultra za oko 620-650 eura? Puni oglasi,bez garancije uglavnom.
Naravno nisu Snapdragon verzije.
Jurim dobru kameru,telefoto da ima,odlicnu kameru.

Nije navedeno u oglasima,pa ne znam,ali nisam znao da su svi S23 Ultra Snapdragon verzije.
Ima li neko belu boju? Da li se dosta prlja bela verzija? Nekako bela boja izgleda bas mocno.

S23U će još dosta da melje sve živo,samo ako ga ne ubiju sa nekim update-om. Ja sam prezadovoljan posle par meseci upotrebe.Dex mi je nesto bez cega vise ne mogu da zamislim buduci telefon recimo. Samo malo da hoce sa porade na tom sw za kamere,gde bi im bio kraj.

Kako beše podesiti Camera assistant za najbolje rezultate?
Ja sam ovako stavio, meni je ok kvalitet slike, samo kada koristis veliki zoom tipa 70-100x slike bolje izgledaju kada se iskljuci scene optimizer, to je provereno, testiraj sam pa vidi 🙂

Prilozi

• Screenshot_20240912_083146_Camera Assistant.jpg
    Screenshot_20240912_083146_Camera Assistant.jpg
    75.2 KB · Pregleda: 233
Jel fobio neko? Kod mene jos nista na TOP.

Umesto da srede sw na kameri,zamlacuju se glupostima...

INS csc jos uvek nista...

Ja nigde ne videh da spominju unapređenje kamere,ispravi me ako grešim.

Jel neko dobio update UI 6.1.1 ?
Ja sam na MTS i jos nema nista...ili ja nisam u toku u vezi toga.

Raspored sigurnosnih azuriranja
Ова табела ми нема никакве логике, јер ја већ имам августовски печ и то још од пре неколико дана, а имам ултру. А још мање логике ми има то да ФЕ добије први септембарско ажурирање од целе С23 серије.

Ова табела ми нема никакве логике, јер ја већ имам августовски печ и то још од пре неколико дана, а имам ултру. А још мање логике ми има то да ФЕ добије први септембарско ажурирање од целе С23 серије.

Sigurno ima nekih propusta iz proslog azuriranja, zato ide prvo FE, onda ostali iz S serije.

6.1.1 se vodi pod avgustom

Ja mislio biće i vizuelno drugačije, ono ništa

Da li je i vama nestao smart select panel i gde je sad? 😵‍💫

Nazad
Vrh Dno