Prvi put sam imao ovakav problem (Samsung One UI Home/Početni ekran za One UI - konsktantno prijavljuje da ne radi i konstantno se restartuje) posle instalacije ovog APK-a. Mali s23 je u pitanju.
Neki konflikt se pojavio i nije pomogao ni restart, ni brisanje keša aplikacije, ni wipe cache partition, konstantno se gasio i palio "početni ekran". Bukvalno po 2-3 sekunde sam imao vremena da uđem u neko podešavanje ili aplikaciju i pokušam sa nekim rešenjem, dok se ponovo ne bi restartovao početni ekran. Uz to se telefon dosta grejao... Tako da ni malo prijatno iskustvo.
Na kraju sam uspeo da rešim problem brisanjem podataka (data) iz aplikacije Samsung One UI Home. Nakon toga je usledilo ponovno postavljenje svih ikonica i vidžeta na početne ekrane, jer je sve vraćeno na neko defolt stanje, ali što je najbitnije - sve radi i ne baguje više.
Ja sad ne znam, ali pretpostavljam da se konflikt desio jer sam koristio razna prilagođavanja iz GoodLock aplikacije, mada nije ni bitno - ovo više pišem da ako neko naiđe na sličan problem, da zna koje je rešenje.
Inače, kod ove verzije pošetnog ekrana 15.5.03.1 - primetio sam da u SidePanel-u više ne postoji Panel sa Smart Select/Pametan Izbor opcijama, verovatno će biti vraćeno ili zamenjeno nekim sličnim alatom kada dođe 6.1.1, ali do tada nema pametne selekcije.