Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Novi One UI Home 15.5.03.1

Prvi put sam imao ovakav problem (Samsung One UI Home/Početni ekran za One UI - konsktantno prijavljuje da ne radi i konstantno se restartuje) posle instalacije ovog APK-a. Mali s23 je u pitanju.

Neki konflikt se pojavio i nije pomogao ni restart, ni brisanje keša aplikacije, ni wipe cache partition, konstantno se gasio i palio "početni ekran". Bukvalno po 2-3 sekunde sam imao vremena da uđem u neko podešavanje ili aplikaciju i pokušam sa nekim rešenjem, dok se ponovo ne bi restartovao početni ekran. Uz to se telefon dosta grejao... Tako da ni malo prijatno iskustvo.

Na kraju sam uspeo da rešim problem brisanjem podataka (data) iz aplikacije Samsung One UI Home. Nakon toga je usledilo ponovno postavljenje svih ikonica i vidžeta na početne ekrane, jer je sve vraćeno na neko defolt stanje, ali što je najbitnije - sve radi i ne baguje više.

Ja sad ne znam, ali pretpostavljam da se konflikt desio jer sam koristio razna prilagođavanja iz GoodLock aplikacije, mada nije ni bitno - ovo više pišem da ako neko naiđe na sličan problem, da zna koje je rešenje.
Inače, kod ove verzije pošetnog ekrana 15.5.03.1 - primetio sam da u SidePanel-u više ne postoji Panel sa Smart Select/Pametan Izbor opcijama, verovatno će biti vraćeno ili zamenjeno nekim sličnim alatom kada dođe 6.1.1, ali do tada nema pametne selekcije.

Nisam koristio good lock, nti bilo sta drugo, isti slucaj. Ja sam isao na uninstall updates i sve resetovalo, sad ponovo postavljanje... Apk za Home vise nikad.

Izgleda da je nesto do kola, kod druga u škodi radi normalno. Moram da iscimam servis da pogledaju to.

Prvi put sam imao ovakav problem (Samsung One UI Home/Početni ekran za One UI - konsktantno prijavljuje da ne radi i konstantno se restartuje) posle instalacije ovog APK-a. Mali s23 je u pitanju.

Neki konflikt se pojavio i nije pomogao ni restart, ni brisanje keša aplikacije, ni wipe cache partition, konstantno se gasio i palio "početni ekran". Bukvalno po 2-3 sekunde sam imao vremena da uđem u neko podešavanje ili aplikaciju i pokušam sa nekim rešenjem, dok se ponovo ne bi restartovao početni ekran. Uz to se telefon dosta grejao... Tako da ni malo prijatno iskustvo.

Na kraju sam uspeo da rešim problem brisanjem podataka (data) iz aplikacije Samsung One UI Home. Nakon toga je usledilo ponovno postavljenje svih ikonica i vidžeta na početne ekrane, jer je sve vraćeno na neko defolt stanje, ali što je najbitnije - sve radi i ne baguje više.

Ja sad ne znam, ali pretpostavljam da se konflikt desio jer sam koristio razna prilagođavanja iz GoodLock aplikacije, mada nije ni bitno - ovo više pišem da ako neko naiđe na sličan problem, da zna koje je rešenje.
Inače, kod ove verzije pošetnog ekrana 15.5.03.1 - primetio sam da u SidePanel-u više ne postoji Panel sa Smart Select/Pametan Izbor opcijama, verovatno će biti vraćeno ili zamenjeno nekim sličnim alatom kada dođe 6.1.1, ali do tada nema pametne selekcije.

Zaboravio sam to da su pisali na x mrezi, da ce nekima trebati brisanje data za one ui home.

Prilozi

• SmartSelect_20240821_093840_Vivaldi.jpg
    SmartSelect_20240821_093840_Vivaldi.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 147
Postoji li opcija da se pristupi ekranu sa notifikacijama tj da se taj ekran/meni "spusti" dok je telefon zaključan?
Znači vidim da imam notifikacije i samo bih hteo da ih "obrišem" (svajpnem) a da ne otključavam telefon.

Ovo mi je bilo normalno na 1+ koji sam do skoro koristio i neverovatno mi je da to ovde nije default opcija, ali nadam se da može da se nekako customizuje.

Hvala na pomoći :)

Pa notifikacije se prikazuju i na lock screen-u pa možeš odatle da ih obrišeš prevlačenjem?

Pa notifikacije se prikazuju i na lock screen-u pa možeš odatle da ih obrišeš prevlačenjem?
Ne prikazuju se, u tome je poenta. Imamo samo mini ikonice da vidim u kojim aplikacijama mi se nalaze notifikacije.

Ajde da preformulišem pitanje. Kada se na lock screenu prevuče prstom na dole, mogu li da dobijem pristup notifikacijama (ili bilo čemu drugom) umesto ovoga:

s23 screen .jpg

Ako isto ovako ptikazuje nortifikacije, potrebno je samo da tapneš na istu zatim je svajpuješ nije potrebno da otključaš telefon

Prilozi

• Screenshot_20240821_133201_One UI Home.jpg
    Screenshot_20240821_133201_One UI Home.jpg
    100.8 KB · Pregleda: 132
ja sam uzimao sa ae neka stakla, vise razlicitih, na jednom je radilo jedva, na ostalima uopste

Ja kupio ovo na Temu i radi začuđujuće dobro (S23 mali).

Ja sam kupio Smart Devil sa Alia, radi odlično otisak. Kupio sam hydrogel.

Koliko dobro radi multi-tasking na S23U sa ovim zadnjim OneUI 6.xxx updates
30-50% bolje nego na 5.xx
Neverovatno eto Samsung sređuje sistem kroz updates
Baterijom naravno nisam baš zadovoljan kao ni prvog dana.
Kamera isto ne baš nešto sjajna
Ali sve u svemu u kompletu nema boljeg telefona zbog meni fenomenalnog OneUI, neverovatno da mi je puno bolji i od Oneplus Oxygen OS dok je valjao

Zdravo svima. Ja od kako sam instalirao ovaj OneUI home,nestalo mi je iz edge panela ona kartica sa opcijama za pin to screen,i šta je bese još bilo uz nju. Korisna funkcija mi je bila da isecem nesto na ekranu i da mi to stoji na displeju dok radim druge stvari. Sta se desilo, ne mogu nigde da ga nadjem...

Pitanje za Samsung health i browser, idem uninstall i posle nekog vremena aplikacije se same instaliraju? U čemu je fora?

Preporuka za spigen liquid air, koristio na proslom telefonu. Uzeo i za s23, po meni najbolja maskica.

Pitanje za Samsung health i browser, idem uninstall i posle nekog vremena aplikacije se same instaliraju? U čemu je fora?

Preporuka za spigen liquid air, koristio na proslom telefonu. Uzeo i za s23, po meni najbolja maskica.
Preko adb možeš uninstall ako ti ne trebaju.

Koliko je kostao S23U prosle godine u oktobru kada su davali S21FE kao poklon?

Ako se dobro sećam oko 140-145k ili tako nešto, znam da je bio skuplji nego što su davali popust za rođendan ProMobi kada je moj kupljen kod njih u Galeriji u junu.

Čoveče ovaj PWM na ovon telefonu ubi. Bas los ekran za dugo korišćenje. Oci zabole

Čoveče ovaj PWM na ovon telefonu ubi. Bas los ekran za dugo korišćenje. Oci zabole
Najveća mana telefona
Valjda to neće imati S25
Mrsko mi da uzimam S25U da menjam 65 futrola 🤣
Gledam i suze mi idu.... (peku oči od PWM) i 🤣

Nazad
Vrh Dno