Sever4ever
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.05.2015
- Poena
- 155
I ovaj je ceo lepak, dobar kvalitet stvarno
Malo je off teme, al zato i pratim vasu temu, i moj Huawei sa SD888 se greje vise ove godine, sve isti uslovi, i dobio nadogradnju. E sad misljenje sam da je ove godine dosta toplije uodnosu na proslu.Šta su uradili sa softverom da se ovako greje telefon na plaži, u hladu, 33 stepena i vetar... ovo se nije dešavalo prošle godine na Kipru gde je bilo 44+.... obaranje osvetljenja i automatski prebačaj Maps na dark mode u vožnji razumem, hoće da ga čuvaju od grejanja, ali ne kapiram grejanje kada se telefon ne koristi nego bleji u rancu, ponavljam, u hladu ispod debelog suncobrana. 🙄
Baš imam drugačije iskustvo... Četrdeset, na plaži i niti jednom se nije uključivala zaštita da se zatamni ekran. Sve pohvale. S23+.
Nemam pojma, vraćam se sutra pa ću ga baš "poterati" u slične neke uslove da testiram.Ma jok ali vozim po Srbiji. Na moru ispod suncobrana takođe nikad.
Ne kontam sta je tacno mini prikaz? Ako mislis na onaj leteci prozor, ja koji koristim swipe gestures (ne one matore kocka-krug-trougao), dovoljno je da prevucem palcem od dna ekrana ka sredini dok traje bilo koji video na yt.Zna li neko kako se jednim svajpom ulazi u mini YouTube prikaz? Desi mi se ponekad slučajno kad hoću da izađem iz YouTube app ali ne mogu da nađem kako se to radi!?
Predpostavljam da imaš plaćen premium, dok si rekao da ti je uspevalo par puta?Da, na to ali meni se smanji cela app kao da sam je zatvorio
Имаш оваквих маски на Алију, погледај тамо цене, претпостављам да је доста повољнија него преко КП - а. Иначе што се тиче твог питања, не знам каква је маска у пракси, да не буде Off.Valja li čemu ova maska ?Msm ako je neko ima ,tek je sad videh na netu a lepo mi deluje na oko nzm kakva je ovako uzivo pa ako neko ima iskustva da podeli?
Pogledajte prilog 452856
Probaj da li ti radi Samsung Pass , ako ne radi Knox je okinut , ROOT-ovan je telefon verovatno ... Ovo inače godinama nisam video .Pitanje...ako je neko imao slican problem...Kupio drugar polovan S23+ 512GB (trebalo bi da je u ComTrade-u kupljen, ima i neki garantni list) i aj da prebacimo sta treba sa iPhona koji sada koristi...Sve to kao ok al' skapiram da mu uopste ne radi data transfer kada se prikaci preko USB kabla na laptop...Samo puni telefon - probao sam dva kabla i probao takodje moje S23+ i S23U i sa njima sve ok, normalno ih komp detektuje. Otisao u developer options i tamo ukljucio Transfering files u Default USB Configuration...I nista, opet isto...Rekoh da probam da ocistim cache partition i umesto standardnog menija izbacuje mi ovo (fotka u prilogu 😎)...Momak koji mu je prodao telefon kaze da je kod njega sve radilo ok i da ga je bez problema povezivao na komp preko USB kabla.....🙄🙄🙄
Pogledajte prilog 453033
Nikad nisam imao premiumPredpostavljam da imaš plaćen premium, dok si rekao da ti je uspevalo par puta?
Kreni onda od toga, nekako sam ubedjen da je to jedan od premium benefita...ako gresim neka me ko ispraviNikad nisam imao premium
Taj menu izlazi ako stisneš sva 3 tastera u isto vreme (+,- i power).Pitanje...ako je neko imao slican problem...Kupio drugar polovan S23+ 512GB (trebalo bi da je u ComTrade-u kupljen, ima i neki garantni list) i aj da prebacimo sta treba sa iPhona koji sada koristi...Sve to kao ok al' skapiram da mu uopste ne radi data transfer kada se prikaci preko USB kabla na laptop...Samo puni telefon - probao sam dva kabla i probao takodje moje S23+ i S23U i sa njima sve ok, normalno ih komp detektuje. Otisao u developer options i tamo ukljucio Transfering files u Default USB Configuration...I nista, opet isto...Rekoh da probam da ocistim cache partition i umesto standardnog menija izbacuje mi ovo (fotka u prilogu 😎)...Momak koji mu je prodao telefon kaze da je kod njega sve radilo ok i da ga je bez problema povezivao na komp preko USB kabla.....🙄🙄🙄
Pogledajte prilog 453033
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari