Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel zna neko šta je ova oznaka EE za s23 Ultra koji sad prodaju u MTS-u?

8/256 je verzija ali u nazivu ima dodatak EE...

Enterprise Edition , mada mi nije do kraja jasno značenje oznake. Spominje se full UWB support i još neke sitnice u odnosu na " normalnu " verziju. U svakom slučaju nije lošiji od običnog bez EE.

Šta su uradili sa softverom da se ovako greje telefon na plaži, u hladu, 33 stepena i vetar... ovo se nije dešavalo prošle godine na Kipru gde je bilo 44+.... obaranje osvetljenja i automatski prebačaj Maps na dark mode u vožnji razumem, hoće da ga čuvaju od grejanja, ali ne kapiram grejanje kada se telefon ne koristi nego bleji u rancu, ponavljam, u hladu ispod debelog suncobrana. 🙄

Baš imam drugačije iskustvo... Četrdeset, na plaži i niti jednom se nije uključivala zaštita da se zatamni ekran. Sve pohvale. S23+.

Šta su uradili sa softverom da se ovako greje telefon na plaži, u hladu, 33 stepena i vetar... ovo se nije dešavalo prošle godine na Kipru gde je bilo 44+.... obaranje osvetljenja i automatski prebačaj Maps na dark mode u vožnji razumem, hoće da ga čuvaju od grejanja, ali ne kapiram grejanje kada se telefon ne koristi nego bleji u rancu, ponavljam, u hladu ispod debelog suncobrana. 🙄
Malo je off teme, al zato i pratim vasu temu, i moj Huawei sa SD888 se greje vise ove godine, sve isti uslovi, i dobio nadogradnju. E sad misljenje sam da je ove godine dosta toplije uodnosu na proslu.

Baš imam drugačije iskustvo... Četrdeset, na plaži i niti jednom se nije uključivala zaštita da se zatamni ekran. Sve pohvale. S23+.

Možda plus, ovo je ultra. Vozim svaki dan već 2 nedelje po ostrvu, nema dana da Maps nije otišao u dark u popodnevnim časovima, nije na direktnom suncu ali jeste na tabli automobila. Temperature na ostrvu na kojem jesam nisu bile prijatnije ne pamtim, vetrić duva svaki dan, mada sunce prži jer je krajnji jug mediterana. Za prošlo leto ne znam šta da kažem, bilo ne ponovilo se, taj pakao na Kipru neću sebi u životu više prirediti ali ne sećam se da se telefon ovako ponašao. Ne da se ne sećam, nego prosto nije. Nešto se definitivno promenilo. Baterija sa druge strane ludo drži, sa fizičkom i eSIM karticom, obe u vozikanju gube mrežu često kroz klisure i druge prirodne "prepreke". Oduševljenje na tom polju ne jenjava od kako ga imam.

Da li nekoga gmaps zeza. Evo danas primetio da stuca i zakucava na s23u, a žena mi se žali da i njoj na s23fe zeza par dana.

Ma jok ali vozim po Srbiji. Na moru ispod suncobrana takođe nikad.
Nemam pojma, vraćam se sutra pa ću ga baš "poterati" u slične neke uslove da testiram.
GMaps radio prilično korektno, sa jednim danom nenormalnosti da je malo malo teta ponavljala krenite na severoistok u sred vožnje 😄

Valja li čemu ova maska ?Msm ako je neko ima ,tek je sad videh na netu a lepo mi deluje na oko nzm kakva je ovako uzivo pa ako neko ima iskustva da podeli?
1000011812.jpg

Zna li neko kako se jednim svajpom ulazi u mini YouTube prikaz? Desi mi se ponekad slučajno kad hoću da izađem iz YouTube app ali ne mogu da nađem kako se to radi!?

Kod mene uvek ulazi u mini YT prikaz dok je video u toku, čim pauziram video neće da prebaci u mini prikaz

Zna li neko kako se jednim svajpom ulazi u mini YouTube prikaz? Desi mi se ponekad slučajno kad hoću da izađem iz YouTube app ali ne mogu da nađem kako se to radi!?
Ne kontam sta je tacno mini prikaz? Ako mislis na onaj leteci prozor, ja koji koristim swipe gestures (ne one matore kocka-krug-trougao), dovoljno je da prevucem palcem od dna ekrana ka sredini dok traje bilo koji video na yt.

Pitanje...ako je neko imao slican problem...Kupio drugar polovan S23+ 512GB (trebalo bi da je u ComTrade-u kupljen, ima i neki garantni list) i aj da prebacimo sta treba sa iPhona koji sada koristi...Sve to kao ok al' skapiram da mu uopste ne radi data transfer kada se prikaci preko USB kabla na laptop...Samo puni telefon - probao sam dva kabla i probao takodje moje S23+ i S23U i sa njima sve ok, normalno ih komp detektuje. Otisao u developer options i tamo ukljucio Transfering files u Default USB Configuration...I nista, opet isto...Rekoh da probam da ocistim cache partition i umesto standardnog menija izbacuje mi ovo (fotka u prilogu 😎)...Momak koji mu je prodao telefon kaze da je kod njega sve radilo ok i da ga je bez problema povezivao na komp preko USB kabla.....🙄🙄🙄

20240806_004342.jpg

Sta mu dodje ovaj znak?

Prilozi

• IMG-43986e0fd017c31f85aa7adfc93dfff3-V.jpg
    IMG-43986e0fd017c31f85aa7adfc93dfff3-V.jpg
    76.7 KB · Pregleda: 119
Valja li čemu ova maska ?Msm ako je neko ima ,tek je sad videh na netu a lepo mi deluje na oko nzm kakva je ovako uzivo pa ako neko ima iskustva da podeli?
Pogledajte prilog 452856
Имаш оваквих маски на Алију, погледај тамо цене, претпостављам да је доста повољнија него преко КП - а. Иначе што се тиче твог питања, не знам каква је маска у пракси, да не буде Off.

Pitanje...ako je neko imao slican problem...Kupio drugar polovan S23+ 512GB (trebalo bi da je u ComTrade-u kupljen, ima i neki garantni list) i aj da prebacimo sta treba sa iPhona koji sada koristi...Sve to kao ok al' skapiram da mu uopste ne radi data transfer kada se prikaci preko USB kabla na laptop...Samo puni telefon - probao sam dva kabla i probao takodje moje S23+ i S23U i sa njima sve ok, normalno ih komp detektuje. Otisao u developer options i tamo ukljucio Transfering files u Default USB Configuration...I nista, opet isto...Rekoh da probam da ocistim cache partition i umesto standardnog menija izbacuje mi ovo (fotka u prilogu 😎)...Momak koji mu je prodao telefon kaze da je kod njega sve radilo ok i da ga je bez problema povezivao na komp preko USB kabla.....🙄🙄🙄

Pogledajte prilog 453033
Probaj da li ti radi Samsung Pass , ako ne radi Knox je okinut , ROOT-ovan je telefon verovatno ... Ovo inače godinama nisam video .

Premium benefit je da radi i u pozadini kada zakljucas telefon, mislim da ovaj mini player ima i u besplatnoj verziji..

Trenutno koristim hidrogel foliju Ultimate Shield na s23 ultra. Može preporuka za neku sličnu sa Alija - kvalitetniju. Naručivao sam, ali su nekako tanje u odnosu na Ultimate Shield.

Pogledajte prilog 453033
Taj menu izlazi ako stisneš sva 3 tastera u isto vreme (+,- i power).
Ako si hteo da uđeš u recovery consolu (volume up + power) onda ti treba usb kabal ubačen u telefon pa probaj. Inače, desi se nekad da zalepi taster zbog prljavštine ili lepka ako je neko loše postavljao zaštitno staklo, pa kad se pritisne volume up ide i volume down ili obrnuto.
Svakako, iz ovog tvog menija se izlazi na volume down, probaj da izduvaš oko tastera prašinu pa probaj lepo.

Nazad
Vrh Dno