Zlatan_ibro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2014
- Poena
- 255
Radi kada je otvorim... za sada je tako. Od pocetka mi je radila ok i dolazile su notifikacije instant a sada samo kada pokrenem app.
Druže ja sam imao još gori slučaj veruj, brat viber na našem i usa broju... dopisujemo se mesec dana na usa broj, i onda mi iz nekog razloga samo poruku koju pošaljem prebaci na srbski viber i konvertuje i sve pređašnje poruke iz usa dopisivanja na taj isti srb broj. Logike nigde. Morao sam da napravim nazalost dva kontakta odvojena jel je aplikacija sve veće đubre svakom verzijom!Moj problem sa Viberom je da mi pravi jednu konverzaciju ukoliko kontakt ima dva broja (na oba ima Viber). Nit znam sa kog broja mi je poslata poruka, nit znam na koji broj saljem. pretragom na vibru pronalazi samo jedan kontakt. Drugi nemaju taj problem a da li ima veze sa modelom telefona ko ce ga znati...
Druga je prica kad u grupi od npr 4 ucesnika neko lajkuje, ja dobijem u notifikaciji, taj i taj i 24 drugih se svidja...
Obrisao aplikaciju,odradio wipe cashe i čim uđem na aplikaciju,ruši se odma
Meni oba stakla pukla sama od sebe.Ekipa,kakva su vam iskustva sa Whitestone Dome glass na S23 Ultra? Prvenstveno me zanima kakav je osecaj za gesture swipe sa strane (da li prsti zapinju za ivicu stakla) i da li se muzgavi brzo (trenutno imam foliju koja lezi jako dobro,ali se masti kao luda)?
Neću ga koristiti "caseless",porucena Pitaka maska,a bice tu i neki Spigen slim,uglavom vrti se neka maska. Meni se i folija oseca pod prstima kako je oštra ivica,kada se fon koristi bez kejsa,tako da tu jedino ekran bez ičega može da bude ok. Najbitniji mi je oleo premaz i brisanje kad se umuzgavi,to me na foliji jako nervira...Meni oba stakla pukla sama od sebe.
Prvo kad sam "bacio telefon" na krevet sa 15 santima visine, drugo kad sam vadio telefon iz dzepa.
Ako koristis masku, mozda i bude ok, ako ides caseless kao ja onda je zesce sr*nje jer ne mozes lepo da koristis telefon, prsti non-stop zapinju o ivicu, skuplja se prasina, hoce da kaci i o pantalone, krevet, gde god.
Sa maskom je verovatno bolje ali ne koristim masku tako da ne znam.
Potpuno nova. Pre dva dana.Uh, baci taj stari telefon. Jel si Ultru kupio novu ili polovnu?
A kakvi su ti to wallpaperi na lock screen-u? Deluje da se smenjuju ili su iz neke
Smenjuju se da, ali ne znam šta su. Možda su te dugine boje u vezi sa njima. Ne znam zbog čega su počeli da se pojavljuju. Da li je neko ima slično iskustvo?A kakvi su ti to wallpaperi na lock screen-u? Deluje da se smenjuju ili su iz neke aplikacije? Ako staviš fabrički wallpaper jel isto ima boja dole?
Kako da stavim fabrički wallpaper? Nisam to nikada radio ni na predhodnim telefonima?A kakvi su ti to wallpaperi na lock screen-u? Deluje da se smenjuju ili su iz neke aplikacije? Ako staviš fabrički wallpaper jel isto ima boja dole?
Sa ovih mutnih slika, jedva se vidiPozdrav ljudi prvi put pišem na forumu. Pre par dana sam kupio novi telefon Samsung S23 ultra. Danas mi se pojavila linija sa duginih bojama na dnu ekrana kada se telefon zaključa i ponovo klikne dugme sa desne strane da zasvetli ekran. Kada se telefon otkljuca sve bude ponovo normalno. Da li je to softversko rešenje i treba tako da bude, ili je mozda neki kvar koji treba da se popravlja bilo li na ekranu ili u vezi hardvera ili softvera? Da li je neko imao sličnih iskustava? Telefon u svemu ostalom radi mnogo dobro, bez greške. Šaljem slike kao ilustraciju. Na dve slike se vidi da nema te trake kada je telefon uključen, dok na tri slike kada je telefon iskljucen ali se kline dugme sa desne strane za otkljucavanje vidi da postoji traka sa duginim bojama na dnu ekrana. Slike su malo mutne jer su forograsisane starim telefonom.Pogledajte prilog 434388Pogledajte prilog 434385Pogledajte prilog 434386Pogledajte prilog 434384
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari