Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Radi kada je otvorim... za sada je tako. Od pocetka mi je radila ok i dolazile su notifikacije instant a sada samo kada pokrenem app.

Obrisao aplikaciju,odradio wipe cashe i čim uđem na aplikaciju,ruši se odma

Moj problem sa Viberom je da mi pravi jednu konverzaciju ukoliko kontakt ima dva broja (na oba ima Viber). Nit znam sa kog broja mi je poslata poruka, nit znam na koji broj saljem. pretragom na vibru pronalazi samo jedan kontakt. Drugi nemaju taj problem a da li ima veze sa modelom telefona ko ce ga znati...
Druga je prica kad u grupi od npr 4 ucesnika neko lajkuje, ja dobijem u notifikaciji, taj i taj i 24 drugih se svidja...

viber je sve veće smeće od aplikacije, sve više ljudi se žali, npr što sam ja video neki od problema su što kod mene što kod drugih npr prilikom poziva nmg da se javim i zablokira pozivanje ,moram da odbijem poziv pa da nazovem ponovo, poruke nekad ne stignu dok se ne uđe u apk. Pre je bilo da kad neko šalje video zapis ili sliku ostaje na 99 procenata ona notifikacija za skidanje istog, kod nekog sam viđao da tastatura u aplikaciji baguje.. nešto sam vrvt i zaboravio sad ali sve češće viđam probleme, šteta što je to ovde dominantna apk za dopisivanje.

Moj problem sa Viberom je da mi pravi jednu konverzaciju ukoliko kontakt ima dva broja (na oba ima Viber). Nit znam sa kog broja mi je poslata poruka, nit znam na koji broj saljem. pretragom na vibru pronalazi samo jedan kontakt. Drugi nemaju taj problem a da li ima veze sa modelom telefona ko ce ga znati...
Druga je prica kad u grupi od npr 4 ucesnika neko lajkuje, ja dobijem u notifikaciji, taj i taj i 24 drugih se svidja...
Druže ja sam imao još gori slučaj veruj, brat viber na našem i usa broju... dopisujemo se mesec dana na usa broj, i onda mi iz nekog razloga samo poruku koju pošaljem prebaci na srbski viber i konvertuje i sve pređašnje poruke iz usa dopisivanja na taj isti srb broj. Logike nigde. Morao sam da napravim nazalost dva kontakta odvojena jel je aplikacija sve veće đubre svakom verzijom!

Meni sporije otvara Viber otkad sam prešao na Android 14. Brže mi otvara na S20 koji je na A13 :D

Ne mogu da verujem da Samsung ne moze da resi bug sa zvukom notifikacija..jos od s21 imam pojavu da zvuk notifikacija samo prestane da radi. Sve uredno stizu ali kao da se.iskljuci ton, samo za notifikacije. Sve sam prrobao tokom godina, imao sam s21, s23 pa sad s23+, i na svakom isti problem. Sam od sebe "umre" zvuk samo za notifikacije (sve, viber, wa, instagram, fb messenger). Resi se sa restartom telefona.

Evo kod mene na tri modela, poslednji put sam stavio fabricke zvukove za notifikacije 🤷🏼‍♂️

Obrisao aplikaciju,odradio wipe cashe i čim uđem na aplikaciju,ruši se odma

Takođe. Od pre 5, 6 sati počeše problemi. (WhatsApp, recimo, radi kako treba.) Vidim da se isto dešava i sa Yahoo Email i Duolingo. Gledam šta je recently updated - ništa čudno.

Ekipa,kakva su vam iskustva sa Whitestone Dome glass na S23 Ultra? Prvenstveno me zanima kakav je osecaj za gesture swipe sa strane (da li prsti zapinju za ivicu stakla) i da li se muzgavi brzo (trenutno imam foliju koja lezi jako dobro,ali se masti kao luda)?

^ jako se malo masti. Oleo premaz je kao na ekranu bukvalno. Nema zapinjanje kad vučeš sa strana i od dole. Plus otisak radi perfektno, govorim iz ličnog iskustva. Znam da je 60€ ali isplati se uzeti.

E to se trazi. Oleo premaz na stok ekranu mi je bio vrh,em se jako malo mastio,em se lako brisao.Nista,to je to :)

Jedina mana sto je relativno krto verovatno zato sto je tanko. Ume da pusti tanke linije. Meni se desilo a jos neko se zalio na forumu. Telefon nije padao jedino po dzepovima ako se nesto desilo

Hmmm...ispada da puca samo od sebe? Baš čudno.

Ekipa,kakva su vam iskustva sa Whitestone Dome glass na S23 Ultra? Prvenstveno me zanima kakav je osecaj za gesture swipe sa strane (da li prsti zapinju za ivicu stakla) i da li se muzgavi brzo (trenutno imam foliju koja lezi jako dobro,ali se masti kao luda)?
Meni oba stakla pukla sama od sebe.
Prvo kad sam "bacio telefon" na krevet sa 15 santima visine, drugo kad sam vadio telefon iz dzepa.

Ako koristis masku, mozda i bude ok, ako ides caseless kao ja onda je zesce sr*nje jer ne mozes lepo da koristis telefon, prsti non-stop zapinju o ivicu, skuplja se prasina, hoce da kaci i o pantalone, krevet, gde god.
Sa maskom je verovatno bolje ali ne koristim masku tako da ne znam.

Meni nije puklo ni prvo. Iskreno ne znam šta se radili sa telefonom.

Viber je prezadnju verziju *****o i za android i za iphone, 99% moji poznanika se zali.
Cak su dolazili u telekom ljudi da se zale na viber, kako nema poruka dok ne udju u aplikaciju.
Ja sam odavno presao sa svojom porodicom na whatsapp, brzi, bolji, cistija slika, bolja rezulucija HD video i slika koji se salju.

Svi koji imaju s23 ultra u mojoj okolini se žale na viber i to da im ne stižu notifikacije. Zanimljivo niko drugi se ne žali, ni sa drugim samsung telefonima ni sa telefonima drugih proizviđača.
Biće da je nešto do s23u

Eto opet da ponovin,kod mene na S23U viber radi perfektno.

Pozdrav ljudi prvi put pišem na forumu. Pre par dana sam kupio novi telefon Samsung S23 ultra. Danas mi se pojavila linija sa duginih bojama na dnu ekrana kada se telefon zaključa i ponovo klikne dugme sa desne strane da zasvetli ekran. Kada se telefon otkljuca sve bude ponovo normalno. Da li je to softversko rešenje i treba tako da bude, ili je mozda neki kvar koji treba da se popravlja bilo li na ekranu ili u vezi hardvera ili softvera? Da li je neko imao sličnih iskustava? Telefon u svemu ostalom radi mnogo dobro, bez greške. Šaljem slike kao ilustraciju. Na dve slike se vidi da nema te trake kada je telefon uključen, dok na tri slike kada je telefon iskljucen ali se kline dugme sa desne strane za otkljucavanje vidi da postoji traka sa duginim bojama na dnu ekrana. Slike su malo mutne jer su forograsisane starim telefonom.1000000721.jpg1000000714.jpg1000000711.jpg1000000715.jpg

Prilozi

• 1000000718.jpg
    1000000718.jpg
    98.7 KB · Pregleda: 58
Meni oba stakla pukla sama od sebe.
Prvo kad sam "bacio telefon" na krevet sa 15 santima visine, drugo kad sam vadio telefon iz dzepa.

Ako koristis masku, mozda i bude ok, ako ides caseless kao ja onda je zesce sr*nje jer ne mozes lepo da koristis telefon, prsti non-stop zapinju o ivicu, skuplja se prasina, hoce da kaci i o pantalone, krevet, gde god.
Sa maskom je verovatno bolje ali ne koristim masku tako da ne znam.
Neću ga koristiti "caseless",porucena Pitaka maska,a bice tu i neki Spigen slim,uglavom vrti se neka maska. Meni se i folija oseca pod prstima kako je oštra ivica,kada se fon koristi bez kejsa,tako da tu jedino ekran bez ičega može da bude ok. Najbitniji mi je oleo premaz i brisanje kad se umuzgavi,to me na foliji jako nervira...

A kakvi su ti to wallpaperi na lock screen-u? Deluje da se smenjuju ili su iz neke aplikacije? Ako staviš fabrički wallpaper jel isto ima boja dole?

A kakvi su ti to wallpaperi na lock screen-u? Deluje da se smenjuju ili su iz neke

A kakvi su ti to wallpaperi na lock screen-u? Deluje da se smenjuju ili su iz neke aplikacije? Ako staviš fabrički wallpaper jel isto ima boja dole?
Smenjuju se da, ali ne znam šta su. Možda su te dugine boje u vezi sa njima. Ne znam zbog čega su počeli da se pojavljuju. Da li je neko ima slično iskustvo?
Kako da stavim fabrički wallpaper? Nisam to nikada radio ni na predhodnim telefonima?

Drug,ne komplikuj previše nego resetuj tel na fabrička podešavanja,pa prati šta se dešava. Ako se problem javlja i dalje,pravac reklamacija.

Pozdrav ljudi prvi put pišem na forumu. Pre par dana sam kupio novi telefon Samsung S23 ultra. Danas mi se pojavila linija sa duginih bojama na dnu ekrana kada se telefon zaključa i ponovo klikne dugme sa desne strane da zasvetli ekran. Kada se telefon otkljuca sve bude ponovo normalno. Da li je to softversko rešenje i treba tako da bude, ili je mozda neki kvar koji treba da se popravlja bilo li na ekranu ili u vezi hardvera ili softvera? Da li je neko imao sličnih iskustava? Telefon u svemu ostalom radi mnogo dobro, bez greške. Šaljem slike kao ilustraciju. Na dve slike se vidi da nema te trake kada je telefon uključen, dok na tri slike kada je telefon iskljucen ali se kline dugme sa desne strane za otkljucavanje vidi da postoji traka sa duginim bojama na dnu ekrana. Slike su malo mutne jer su forograsisane starim telefonom.Pogledajte prilog 434388Pogledajte prilog 434385Pogledajte prilog 434386Pogledajte prilog 434384
Sa ovih mutnih slika, jedva se vidi

Vrh Dno