Zlatan_ibro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2014
- Poena
- 255
Da li ćeš da menjaš ili ne je na tebi. Mali S23 je odličan telefon,ako ti je ta Ultra velika. A Tehnomanija postoji naravno, imaš je svuda, a i običan Google search ti daje odgovorNije to sad bitno zašto bi menjao(recimo neka vrsta hobija, a ide i proleće, leto, šorc, trenerka,...)😉😃
A on ima i garanciju i fiskalni račun, moja Ultra nema
Mali majmunčići unutar kamere hvataju muve onim plavim svetlom.Da li je neko primetio zvuk zujanja kamere prilikom snimanja i mrdanja telefona u nekom smeru ka gore ( ili to svi znate ) ? Ne mislim na ono zveckanje opticke stabilizacije, nego vise zvuk kao pomeranja objektiva ili sociva, ne znam kako da objasnim da bih docarao i da biste razumeli.
![]()
Ipak mogu da upload da cujete na snimku
Da li ovo može u potpunosti da zameni i ad blockere u browseru?Bolji je dns.adguard-dns.com
Da li je neko primetio zvuk zujanja kamere prilikom snimanja i mrdanja telefona u nekom smeru ka gore ( ili to svi znate ) ? Ne mislim na ono zveckanje opticke stabilizacije, nego vise zvuk kao pomeranja objektiva ili sociva, ne znam kako da objasnim da bih docarao i da biste razumeli.
![]()
Ipak mogu da upload da cujete na snimku
Ja sam koristio Samsung browser i nisam imao problema. Za druge nisam siguranDa li ovo može u potpunosti da zameni i ad blockere u browseru?
Pa verovatno ne mnogo obzirom da si za dan+ napravio toliko upaljenog ekrana...da gledaš yt u cugu i čačkaš fb, bench i sl verovatno bi i ti izvukao toliko.Moze li neko od dezurnih tumaca sot-a da mi kaze koliko je ovo losije u odnosu na one sto prijavljuju po 8,9h sot![]()
bolja ti je adguard VPN aplikacija jer ima kozmetičko sakrivanje, ili kako već to zovu.Da li ovo može u potpunosti da zameni i ad blockere u browseru?
Pa verovatno ne mnogo obzirom da si za dan+ napravio toliko upaljenog ekrana...da gledaš yt u cugu i čačkaš fb, bench i sl verovatno bi i ti izvukao toliko.
Mada opet, ja isto toliko imam na malom s23 starom godinu dana (ne znam jel si na ultri ili)?!
Takođe juče uzeo običan zeleni. Nije loša, samo to je daleko od zelene boje.Zelena je najlepsa boja. Imao sam obican zeleni, sada plus crni, jer nije bila zelena...
Imam je, pozutela je maloDruštvo,da li je možda neko posedovao Nilkin Nature providnu masku za S23U? Zanima me da li i ona požuti posle nekog vremena?
Koliko je izgurala?Imam je, pozutela je malo
i ja imam, žuta kao dukatDruštvo,da li je možda neko posedovao Nilkin Nature providnu masku za S23U? Zanima me da li i ona požuti posle nekog vremena?
Ja sam je imao na prethodnom telefonu. Posle otprilike mesec dana vec pocinje da se primećuje da više nije skroz providna. Ne vredi kupovati.Koliko je izgurala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari