Postarina Beograd- Valjevo 600 din. Postarina Peking- Valjevo 0 din.
Bog se piše velikim slovom i ne greši se bez veze. Kažem kod mene je kako jeste a ti možda koristiš a53 i permutovao si temu. Znači dns.adguard.com u private dns meni je rešilo te probleme sa reklamamaPa da to rešava sve, ne vidim poentu onda poentu modovanja originalne aplikacije.
Ali dobro, ipak si ti Zlatan. Kako beše ide, prvo bog, pa Zlatan ili obrnuto... Normalno da ti radi drugačije nego nama.
Meni se to dešavalo kada mi je bio eSim u drugom slotu. Da nema neki eSim?Drugari supruga ima proglema na s23 ultri sa Viberom, stalno neki problemi oko slanja slika, nece da posaljie slike, samo stoji loading na 0 i sto je to, samo ako odradim forese star opet krene ispocetka, probali i reinsliranje aplikacije, kao i zauriranje iste! Da li je neko ima slican problem ?
NemaMeni se to dešavalo kada mi je bio eSim u drugom slotu. Da nema neki eSim?
A da se povežeš na internet. 😅😅😅😅😅😅😅Drugari supruga ima proglema na s23 ultri sa Viberom, stalno neki problemi oko slanja slika, nece da posaljie slike, samo stoji loading na 0 i sto je to, samo ako odradim forese star opet krene ispocetka, probali i reinsliranje aplikacije, kao i zauriranje iste! Da li je neko ima slican problem ?
Eee *** basA da se povežeš na internet. 😅😅😅😅😅😅😅
Ovo koristim još od s21u i nikad ni jednu reklamu nisam video, ni na viberu, niti bilo gde.Znači dns.adguard.com u private dns meni je rešilo te probleme sa reklamama
Screen on je 7 sati i 8 minuta jel tako?Bogami baterija odlicna!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari