Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ekipa,pojavljuje mi se ovo sa fotke posle svakog poziva,sa sve reklamom,kako da zagasim? Gledam svuda po opcijama,ali nisam jos nasao resenje...

Prilozi

• Screenshot_20240226_113711_Gallery.jpg
    Screenshot_20240226_113711_Gallery.jpg
    57.5 KB · Pregleda: 149
@sinda Platiš viber premium ili kako ga već krste kontam

Vidim ja da ćemo uskoro na whatsupp svi, telegram i sl.

Nisam ga placao ni ja nednom fonu do sad pa necu vala ni ovde. I koji moj se viber trpa u redovne pozive koje obavljam preko fabricke phone app :mad:

Pojma nemam...i ja sam prešao na s23 pre par dana, imao sam par poziva redovnih ali ništa vezano za viber mi nije iskakalo

Nasao sta je problem. Opcija u Viberu koja je bila upaljena:

Prilozi

• Screenshot_20240226_114659_Viber.jpg
    Screenshot_20240226_114659_Viber.jpg
    109.8 KB · Pregleda: 174
^ to je generalno dobra stvar. Kad te pozove nepoznat broj vidiš ko je. Posebno kad te zovu smarači za neke gluposti i tačno pokaže koje je i jednostavno ignorišeš poziv.

Nervira me sto mi ostane posle tako na ekranu. Pa moram jos jedan korak vise da napravim da bih zatvorio dialer. A na poslu u toku smene gomilu poziva imam,pa ono....ne bih da gubim vec ionako istrosene zivce,ako vec ne moram :) Ali da,svakako je korisna opcija.

^ ok. Bitno je što ima dok kod iOS nema to. Valjda sistem zaštita korisnika

@sinda, modovan Viber sa 4pda i nema nikakvih problema, reklama i gluposti. Ogoljeno sve. Jedini problem je što ne možeš istoriju da prebacis, već mora ispočetka. Backup posle toga normalno radi. E sada ako ti je bitna istorija, onda ti ne pije vodu.

Ne rešava, naravno. Gluposti koje stižu na običan Viber su neverovatne, samo pogledam ćaletov i kevin telefon i sve mi bude jasno.

Pa da to rešava sve, ne vidim poentu onda poentu modovanja originalne aplikacije. :D
Ali dobro, ipak si ti Zlatan. Kako beše ide, prvo bog, pa Zlatan ili obrnuto... Normalno da ti radi drugačije nego nama.

Drugari supruga ima proglema na s23 ultri sa Viberom, stalno neki problemi oko slanja slika, nece da posaljie slike, samo stoji loading na 0 i sto je to, samo ako odradim forese star opet krene ispocetka, probali i reinsliranje aplikacije, kao i zauriranje iste! Da li je neko ima slican problem ?

Pa da to rešava sve, ne vidim poentu onda poentu modovanja originalne aplikacije. :D
Ali dobro, ipak si ti Zlatan. Kako beše ide, prvo bog, pa Zlatan ili obrnuto... Normalno da ti radi drugačije nego nama.
Bog se piše velikim slovom i ne greši se bez veze. Kažem kod mene je kako jeste a ti možda koristiš a53 i permutovao si temu. Znači dns.adguard.com u private dns meni je rešilo te probleme sa reklamama

I Ibro se piše velikim slovom, pa si ipak napravio account gde je malim, ako ćemo o pravopisu ovde. Koristim i S23 i S20, a i kakve to veze uopšte ima sa private dns?
Ni kod mene nije rešilo to o čemu ja pričam, a ni kod keve na njenom telefonu.

Mr Gulwtown(vw golf sw piše Golf a town odvojeno od golfa i znači gradski auto) ovde covek ne sme da napise nista a da ga ne spopadnu. Pa stani malo. Jesam ti ja kriv sto imas kopiju s23 :)
Salim se naravno. Ja nemam probleme nikakve vrste barem za sada. ibro je moje pravo ime i pisem ga kako meni odgovara a pravopis me ne interesuje kao kineza japansko pismo 😀

Adaway definitivno resi sve probleme 🤭

Drugari supruga ima proglema na s23 ultri sa Viberom, stalno neki problemi oko slanja slika, nece da posaljie slike, samo stoji loading na 0 i sto je to, samo ako odradim forese star opet krene ispocetka, probali i reinsliranje aplikacije, kao i zauriranje iste! Da li je neko ima slican problem ?
Meni se to dešavalo kada mi je bio eSim u drugom slotu. Da nema neki eSim?

A da se povežeš na internet. 😅😅😅😅😅😅😅

Bogami baterija odlicna!

Prilozi

• Screenshot_20240226_190854_GSam Battery Monitor.jpg
    Screenshot_20240226_190854_GSam Battery Monitor.jpg
    104.8 KB · Pregleda: 103
Nazad
Vrh Dno