Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ispravi me ako grešim ali u tih 5h i 4 min ulazi i ovo sto je dopunjavao tel. Jer po grafikonu se vidi da je telefon bio na punjaču u međuvremenu.
ne ulazi to što je dopunjavao. Ulazi samo kad je uključen ekran i kad troši bateriju. Prati npr u 12 noću tad se resetuje ciklus, uzmi koristi telefon lupam od 12 do pola 1 noću i taj procenat koliko ti tel potroši pisaće ti u obračunu.Npr tel ti ima 95% procenta u pola 1, pisaće 30 min uključen ekran i procenat baterije 5% koji je u tom vremenu utrošen. On ti obračunava utrošak baterije tog dana od 12 do 12 i vreme koliko si tog dana koristio telefon tj koliko si gledao u ekran, prosto je kad se pogleda. Takođe meri i kad nije upaljen ekran koliko se baterija trošila , ako spavaš od 12 do 7 i tad ti skine 2 % baterije a ti nisi koristio ništa tel, pisaće upotreba baterije 2 % a vreme uključenosti ekrana 0min. Nadam se da nisam previše zapetljao 😂

1000001094.jpg1000001093.jpg

Uzmem da probam sad uvece kameru gde ima jako ulicno svetlo sa 20 trojkom, reko mozda neki bag sa ovom refleksijom, ajde reko da probam sa 21 ultrom dok je jos nisam prodao kao ono sreca izgleda tako mora. 😀

^можда су ти прљава стакла сочива?
Мада, и мени некад тако окине 😄

Da, razgovori. Sinda odličan sot...evo meni na malom danas sa isto 15% bat (tj 14, prebacio je bukvalno par sec ranije)

Prilozi

• Screenshot_20240226_152713_GSam Battery Monitor Pro.jpg
    Screenshot_20240226_152713_GSam Battery Monitor Pro.jpg
    81.4 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_20240226_152709_GSam Battery Monitor Pro.jpg
    Screenshot_20240226_152709_GSam Battery Monitor Pro.jpg
    93.2 KB · Pregleda: 44
^можда су ти прљава стакла сочива?
Мада, и мени некад тако окине 😄
Imam naviku da ih izglancam uvek pred slikanje ima mozda godinu i po dana, ne znam od kada sam tako navikao 😀

Ma ovo je jedna u milion prilika da ce ovakva slika da ispadne, jednostavno mrkla noc a svetlo ulicno bas jako i ne moze socivo da upije. Na ostalih tipa 100 slika u raznim uslovima bude topcina na oba telefona.

Screenshot_20240226_234303_Settings.jpg
Treba znati da nekad možda neće da otvori neki sajt ili slično, meni se dešava da A1 widget ne mogu da otvorim na mobilnim podacima, međutim isključim dns, uradim šta sam hteo i onda vratim opet.

Za sada mi na mestima u Viberu gde su mi pre iskakale razne reklame, pa i reklama za vladajuću stranku, iskaču samo obaveštenja o nekim mogućnostima samog Vibera tipa neki grupni pozivi. Za Samsung browser koristim neki ad blocker a na Youtube-u imam premium nalog pa za tamo ne znam. @Spanjeli reče da mu ne radi A1 app, meni Yettel app radi recimo bez problema, ali da li ovo dns podešavanje neće uticati na neke apdejtove, sistemske ili sa play store-a? I da li je i vama poslednji Google play system update od 1. januara?

Koliki vam je SOT na S23 Ultra? I da liu se isplati uzeti ga trenutno?

Ima

Izvinjavam se unapred zbog mog pitanja u ovoj temi, ne znam gde da ga postavim, pa pošto se radi o S23 telefonu, postaviću ga ovde.
Ako administrator smatra da treba da se premesti, nek premesti u odgovarajuću.

Nudi mi jedan prodavac S23 u zamenu za moj S22 Ultra. S23 je kupljen u Tehnomaniji. Da li Tehnomanija još uvek postoji/radi pod tim imenom? S23 ima fisklani račun, pa ako nekad bude bilo potrebno ostvariti garanciju, da ne bude nepostojeća firma.

Poslednja izmena:
A zašto bi menjao S22U za "običan" S23?
Želiš manji telefon?

Nije to sad bitno zašto bi menjao(recimo neka vrsta hobija, a ide i proleće, leto, šorc, trenerka,...)😉😃
A on ima i garanciju i fiskalni račun, moja Ultra nema

Samo da javim da i meni ovo radi kako treba. Hvala za tip. Jel ima ova fora i za iOS?
Ja imam plaćenu verziju AdGuard Pro već godinama i radi perfektno. Taj sistem kao za android mislim da nema nego mora preko aplikacije

Koliki vam je SOT na S23 Ultra? I da liu se isplati uzeti ga trenutno?
meni 7-8.5h ..sinoć ga punio , sad upravo imam 50 posto baterije još, Baterija je stvarno dobra, ne moraš da se opterećuješ sa SOT. Naravno da ga vredi uzeti . Ja imam pitanje za kolege, gde da nađem neku kvalitetniju masku a da nije aliexpress? vidim mytrendyphone sajt ali piše dostava 5-10 dana. Na KP su dosta jače cene a i slab izbor spigena npr.

Vrh Dno