juventus89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2012
- Poena
- 235
ne ulazi to što je dopunjavao. Ulazi samo kad je uključen ekran i kad troši bateriju. Prati npr u 12 noću tad se resetuje ciklus, uzmi koristi telefon lupam od 12 do pola 1 noću i taj procenat koliko ti tel potroši pisaće ti u obračunu.Npr tel ti ima 95% procenta u pola 1, pisaće 30 min uključen ekran i procenat baterije 5% koji je u tom vremenu utrošen. On ti obračunava utrošak baterije tog dana od 12 do 12 i vreme koliko si tog dana koristio telefon tj koliko si gledao u ekran, prosto je kad se pogleda. Takođe meri i kad nije upaljen ekran koliko se baterija trošila , ako spavaš od 12 do 7 i tad ti skine 2 % baterije a ti nisi koristio ništa tel, pisaće upotreba baterije 2 % a vreme uključenosti ekrana 0min. Nadam se da nisam previše zapetljao 😂Ispravi me ako grešim ali u tih 5h i 4 min ulazi i ovo sto je dopunjavao tel. Jer po grafikonu se vidi da je telefon bio na punjaču u međuvremenu.
Telefonski poziv
Pa valjda razgivori,ne?
Imam naviku da ih izglancam uvek pred slikanje ima mozda godinu i po dana, ne znam od kada sam tako navikao 😀^можда су ти прљава стакла сочива?
Мада, и мени некад тако окине 😄
Znači samo se unese dns.adguard.com u private dns na telefonu i sačuva, i to je to?Ovo koristim još od s21u i nikad ni jednu reklamu nisam video, ni na viberu, niti bilo gde.
ReVanced ExtendedA youtube?
Neka hvala, radije ću da gledam reklameReVanced Extended
Bolji je dns.adguard-dns.comdns.adguard-dns.com
Ili
dns.adguard.com?
Koliki vam je SOT na S23 Ultra? I da liu se isplati uzeti ga trenutno?
Uzeo ja pre 3 dana i veruj mi da sam odusevljen. I jos jedna stvar, 1 ili 2 crtice signala imam vise u odnosu na 21 ultru ExyKoliki vam je SOT na S23 Ultra? I da liu se isplati uzeti ga trenutno?
Samo da javim da i meni ovo radi kako treba. Hvala za tip. Jel ima ova fora i za iOS?Bolji je dns.adguard-dns.com
Ja imam plaćenu verziju AdGuard Pro već godinama i radi perfektno. Taj sistem kao za android mislim da nema nego mora preko aplikacijeSamo da javim da i meni ovo radi kako treba. Hvala za tip. Jel ima ova fora i za iOS?
meni 7-8.5h ..sinoć ga punio , sad upravo imam 50 posto baterije još, Baterija je stvarno dobra, ne moraš da se opterećuješ sa SOT. Naravno da ga vredi uzeti . Ja imam pitanje za kolege, gde da nađem neku kvalitetniju masku a da nije aliexpress? vidim mytrendyphone sajt ali piše dostava 5-10 dana. Na KP su dosta jače cene a i slab izbor spigena npr.Koliki vam je SOT na S23 Ultra? I da liu se isplati uzeti ga trenutno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari