Desavalo se meni, na ultru...izvadim karticu, ugasim fon, vratim karticu, upalim i radi...najbolje ako mozes i u drugi fon da probas sim, ako je do sim nece ni tamo da radi..Jel imao neko problem da mu se ne ucitava sim kartica? Danas nisam imala mrezu uopste, odem u podesavanja kad vidim pise nema sim kartice. Wifi radi normalno. Resetovala tel, opet ista stvar. Izvadila karticu, stavila je ponovo, rekoh mozda se nekako pomerila, al nista. Jel moze da bude nesto do telefona? Ili je neki problem sa karticom? Nadam se da je ovo drugo i da necu morati da nosim tel u servis. S23+ imam.
Svi ostali su ja mislim dobili. Vracao sam temu S22. Prosle godine svima u isto vreme pusteno.Kod A1 još ništa.
Hvala. Radi kako trebaHome up nova verzija radi na 6.0.
Mozete smanjiti ikonice, staviti 7x7 ikonice itd...
![]()
Do kartice je bilo. Upravo bila kod operatera, dali su mi novu i sad radi normalno. Dobro je da ipak nije do telefona. 😄Desavalo se meni, na ultru...izvadim karticu, ugasim fon, vratim karticu, upalim i radi...najbolje ako mozes i u drugi fon da probas sim, ako je do sim nece ni tamo da radi..
Ja probao ovo par puta ali nikako da rešim, kada prebacim na google i stavim srpski jezik nema nikakvog glasovnog navodjenja.Da li si u telefonu promenio Text-to-speech output da bude Google a ne Samsung? Kada je Google onda mozes podesiti srpski jezik u HereWeGo apk.
Jel app booster neka samsungova aplikacija ili nešto drugo ?Odradio sam wipe cache plus app booster pa ćemo videti sutra da li će biti problema i kako će baterija da se pokaže
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari