Sifre pamti, samm pass...a banke nprm ja gde sam (aik i intesa) imam neke kodove koje koristim za reaktivaciju-i stalno su isti...tako da i to zavrsim u 2min...ali verujem, nprm u rajfajz je bio proces u pm..Problem su šifre i bankarske aplikacije, posle HR, jer back up to ne pamti
Samsung pass? Meni je svaki fingerprint koji sam koristio za potvrdu uredno vratio za apk banke.Problem su šifre i bankarske aplikacije, posle HR, jer back up to ne pamti
Meni se nije smanjio grid na default-ni, ostalo je 6x6 kako je bio podešen. Ali se layaut type vratio po default-u kao i sat u levom uglu koji je pre bio u desnom uglu. Pritom ne mogu to trenutno da vratim pošto home up neće da radi u good luck-uEvo da pitam, da li na OneUI6 sto je neko spomenuo da su ikonice veće.. Da li moze da se stavi veći grid na pocetnom ekranu (7x7) uz pomoć goodlock-a.. Sada mi je grid 7x7 pa ne bih radio update ako ce mi se taj grid smanjiti na defaultni jer volim da imam puno ikonica na pocetnom ekranu..
Ovo je rešenje za Discovery. Samsung fee ne koristim.Prebaci na srpsku ćirilu. Mislim na interfejs
Što se discovera tiče mislim da je do Googlea tj do samog Androida nešto. Imao sam Magic5 Pro sa istim problemom s tim što tamo ćirilični 8nterfejs nije postojao kao opcija. Problem sam premostio tako što sam interfejs postavio na Bosanski. Isto latinica ali je Discover radio Zašto i kako pojma nemam. Užasno me je to nerviralo.Da, sa podešavanjem na ćirilicu radi. Sve ostalo mi se ne dopada na ćirilici pa ću morati da se naviknem na Fee. Koji li je um ovo smislio da mi je znati.
Dodatak, ako se podesi latinica a google podesi na engleskom radi. Hvala u svakom slučaju.
Pokušaj da resetuješ mrežna podešavanja. Možda ti to reši problem.Jel imao neko problem da mu se ne ucitava sim kartica? Danas nisam imala mrezu uopste, odem u podesavanja kad vidim pise nema sim kartice. Wifi radi normalno. Resetovala tel, opet ista stvar. Izvadila karticu, stavila je ponovo, rekoh mozda se nekako pomerila, al nista. Jel moze da bude nesto do telefona? Ili je neki problem sa karticom? Nadam se da je ovo drugo i da necu morati da nosim tel u servis. S23+ imam.
A gde je ta opcija? Kad u podesavanjima udjem u mobilne mreze, samo je prikazano da sam konektovana na internet, tj wifi, a na opciju mobilne mreze ne mogu uopste da kliknem, a nema neka opcija da se resetuje. A kad udjem na SIM menadzer, tu samo pise da nema sim kartice, i ima opcija da zakljucam sim karticu, to je sve.Ja sam prezadovoljan UI 6. Telefon deluje fluidnije i nisam naišao na bilo kakav problem. Za sad je sve OK.
Pokušaj da resetuješ mrežna podešavanja. Možda ti to reši problem.
Podešavanja-Opšte upravljanje-Resetujte. Tu resetuješ šta ti treba - mobilne mreže, WiFi...A gde je ta opcija? Kad u podesavanjima udjem u mobilne mreze, samo je prikazano da sam konektovana na internet, tj wifi, a na opciju mobilne mreze ne mogu uopste da kliknem, a nema neka opcija da se resetuje. A kad udjem na SIM menadzer, tu samo pise da nema sim kartice, i ima opcija da zakljucam sim karticu, to je sve.
Ides ovde u opšta podešavanja, pa reset i onda tu imaš opciju reset mrežnih podešavanjaA gde je ta opcija? Kad u podesavanjima udjem u mobilne mreze, samo je prikazano da sam konektovana na internet, tj wifi, a na opciju mobilne mreze ne mogu uopste da kliknem, a nema neka opcija da se resetuje. A kad udjem na SIM menadzer, tu samo pise da nema sim kartice, i ima opcija da zakljucam sim karticu, to je sve.
Da li si u telefonu promenio Text-to-speech output da bude Google a ne Samsung? Kada je Google onda mozes podesiti srpski jezik u HereWeGo apk.Što se discovera tiče mislim da je do Googlea tj do samog Androida nešto. Imao sam Magic5 Pro sa istim problemom s tim što tamo ćirilični 8nterfejs nije postojao kao opcija. Problem sam premostio tako što sam interfejs postavio na Bosanski. Isto latinica ali je Discover radio Zašto i kako pojma nemam. Užasno me je to nerviralo.
Imam još jedan problemčić koji je vezan za srpski jezik. U aplikaciji HereWeGo glasovna navigacija mi je umesto na srpskom na tarzanskom engleskom! Sve sam dobro podesio ali ne vredi. Koristi li neko ovu navigaciju?
Jesam ali džaba. Čujem u Here srpski ženski glas koji govori engleski po Vukovim pravilima 😄😄Da li si u telefonu promenio Text-to-speech output da bude Google a ne Samsung? Kada je Google onda mozes podesiti srpski jezik u HereWeGo apk.
Jesam i nije pomoglo. Pomogla je promena jezika i terfejsa telefona na Engleski. Tad sam u Here aplikaciji konačno začuo normalan srpski glas. Ponovo sam vratio jezik terfejsa na srpsku ćirilicu i na moju sreću Here i dalje govori srpski a ne engleski po Vukovim pravilima 😁Da li si u telefonu promenio Text-to-speech output da bude Google a ne Samsung? Kada je Google onda mozes podesiti srpski jezik u HereWeGo apk.
Najbolje da odete kod operatera i uzmete novu karticu. Ili da probate koju imate u nekom drugom telefonu. Ako radi onda ne bi trebalo da je do kartice. Mada dešava se da i kartice "zaglupe" pa da na jednom uređaju rade a na drugom ne. Možete tražiti i esim od operatera ako je kojim slučajem ona fioka za SIM oštećena (mada sumnjam)Hvala vam puno, nasla sam. Resetovala sam, ali i dalje isto. Moze biti da se nesto desilo sa sim karticom. Ici cu sutra do mts-a da mi daju novu, ako nije do toga, morace onda u servis. Ne znam da li bi pomogao fabricki reset, a to mi se bas ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari