Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kako vam se ponaša samsungov adapter od 25w vi koji ga koristite za Pogledajte prilog 394255Pogledajte prilog 394256Pogledajte prilog 394257običan s23? Ja evo već treći dan zaredom primećujem da se adapter nenormalno greje tokom punjenja, da to nije realno. Stavim telefon recimo od 18-20% na punjač, već na 35% se oseća pojačana toplota adaptera, na 65% je bukvalno vreo da ne može da se drži u rukama duže vremena. Evo sad sam ga skinuo na 66% zbog nenormalne vreline, i već mi je zabrinjavajuć za dalje korišćenje.

Inače devojka moja ga je kupila u jednoj lokalnoj albanskoj mobilmaniji u obližnjem gradu jer se igrom slučaja našla u toj prilici da bude tamo, a bila je neka smešna cena od 10e i navodno je original, pogledao sam deklaraciju na kutiji još pre preuzimanja na slici koju mi je poslala i izgledalo je sve u redu, oznaka je ista kao i u ovlašćenim radnjama. Inače moj prijatelj je tamo kod njih kupio pre godinu i nešto dana iphone 13 pro i izuzetno je bio zadovoljan uslugom i proizvodom, zbog čega nisam ni oklevao za kupovinom adaptera u istoj radnji.
Međutim sad mi je originalnost jako sumnjiva, nerealno mi je da se ovo dešava na originalnom samsungovom adapteru. Evo SS
Ovo je original 25w

Prilozi

• IMG_3024.jpeg
    IMG_3024.jpeg
    126.7 KB · Pregleda: 96
  • IMG_3025.jpeg
    IMG_3025.jpeg
    168.9 KB · Pregleda: 71
Rizikuješ bzvz sa tim đubre fejk punjačem...
Pisano je u ovoj, a i u S22 ultra temi koji model punjača je ok!

EP-T4510 (45W)
S23U punim sa 25W od S10 Lite što sam dobio, i sad sam uzeo Žaomi 65W GaN, da li je rizik? Bio na akciji :)

Web capture_24-6-2023_15953_novi.kupujemprodajem.com.jpeg
Je l ima neko iskustva sa ovim punjacem? Koja je razlika u odnosu na ep-t4510? Hitno mi je, pa ako je neko u prilici da mi odgovori sto pre bio bih mu zahvalan :)

Svi punjaci su ok, a da su od neke firme koja se time i bavi, a ne kineske kopije.

Ja koristim ovaj za s23, platio 15e, napuni telefon za 1 sat i 10-20 minuta, kabl je blitzwolf 2.5m ili 3m

Prilozi

• original-polnilec-in-kabel-samsung-crn-ta20ebe-dg950cbe-kupuj-poceni.jpg
    original-polnilec-in-kabel-samsung-crn-ta20ebe-dg950cbe-kupuj-poceni.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 56
Screenshot_20230624_164637_Device care.jpg
Baterija odlicna jun udpate.
4g dve crtice signala svo vreme.

Kucna optika se pokidala...tek sad stigao wifi :)

Opustite se ljudi, pa nisam ja namenski kupio fejk punjač iz bilo kog razloga, dobijen je bukvalno kao poklon od strane druge osobe, a kupljen u mobilmaniji gde je pre godinu i više dana moj dobar prijatelj kupio iphone 13 pro i kompletan punjač. U radnji prilikom prodaje istog, prodavac nije napomenuo da se radi o "najverodostojnijoj kopiji" već samo prodao pravdajući se meni na telefon kako je mislio da osoba koja ga je kupila već to zna, mislim izlupetao takve gluposti da to nije realno .. A ja nisam ni obratio detaljno pažnju na isti kada mi je donešen, jer sam se bazirao maksimalno na uređaj, a nisam ni slutio da valjaju fejk punjače u toj radnji s obzirom na pozitivno iskustvo i saradnju od strane mog dobrog prijatelja sa njima .. Svakako sam pretpostavio i sam da se radi o kopiji, juče, nego sam hteo samo da vidim i utisak/sliku originala od nekoga ko poseduje isti, da potvrdim mišljenje.

I naravno da nisam lud da nastavim da koristim taj adapter, odmah je juče prekinut na 65-6% i vraćen u kutiju, iskoristio sam privremeno danas original samsungov 15w od a52 modela koji imam kod kuće, pa ću se sutra prošetati do obližnje ovlašćene radnje po adapter od 25w :)
@Djilkosh_Ns hvala za slike, to mi je trebalo!

Moram da povucem ono sto sam rekao i branio bateriju na junskom azuriranju. Juce 5h, danas 4.5h sot (100-15%). Pre azuriranja je bilo skoro 6h

Kod mene nema razlike pre i posle update-a. Kada vidim šta neki ljudi pišu pomislim da ili imamo različite telefone ili ovde neko nekog z. Ako je stvarno tako loša situacija kod nekih, menjajte te telefone, tu nešto nije kako treba.

Prilozi

• Screenshot_20230624_152402_Device care.jpg
    Screenshot_20230624_152402_Device care.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 52
Isto i kod mene, nema razlike u bateriji

Prilozi

• Screenshot_20230625_082828_Device care.jpg
    Screenshot_20230625_082828_Device care.jpg
    43.8 KB · Pregleda: 62
Nisu obe. U sim manager-u je izabrana prva za mobilne podatke, druga je uvek na 2G.
Sve je tako radilo od S9, a od pre par dana odradi sve, samo ne 2G->4G i obrnuto.

Jedna mala fora sa kamerom, nisam ni ja znao do juce... Naime nerviralo me je to sto kad ocu nocni mod i profi, moram idem na JOS, pa skroz gore nadjem sta mi treba...

Kad stoji na JOS, kliknete plusic desno, i ispomerate kako vam volja sve modove kako gore tako i na donjoj liniji... Screenshot_20230625_101720_Camera.jpg

Jedna mala fora sa kamerom, nisam ni ja znao do juce... Naime nerviralo me je to sto kad ocu nocni mod i profi, moram idem na JOS, pa skroz gore nadjem sta mi treba...

Kad stoji na JOS, kliknete plusic desno, i ispomerate kako vam volja sve modove kako gore tako i na donjoj liniji... Pogledajte prilog 394379
Hvala na tipu , ali ja sam jos pre 10 godina ubacivao custom romove u , a jos pre toga petljao sa win mobile pda uredjajima ...

Hvala na tipu , ali ja sam jos pre 10 godina ubacivao custom romove u , a jos pre toga petljao sa win mobile pda uredjajima ...
Mali off.. Svaka cast... I ja sam petljao sam romovima malko ranije, k800i nema sta mu nisam pravio i flesovao... Bese negde 2005-6...ali to nije tema a i odavno mi dosadilo... Pozz

U potrazi sam za s23 ultra. Pre par meseci sam preleteo na iOS, ali se pre neki dan vratih na stari Note20Ultra sd 12/256. Ovaj Note i dalje fenomenalno radi, al nesto me "svrbi" 😄
Moje pitanje bi bilo da li juriti 12gb ili 8gb radi posao?

8gb je i vise nego dovoljno, jedino ako ti 256gb malo

Stigao junski apdejt, A1. Preskočiti ili ne? 2200 MB :)

Ma sikni ga ko ga j...

E sad si j... jeza uz bodlje😂

Nazad
Vrh Dno