Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja sam registraciju odradio 07.04. , potvrda je stigla 05.05, a od sata još uvek ništa.
 
Takodje 05.05. potvrdjeno, a prijavljeno 09.04.....naravno jos nista od sta. Imajuci u vidu kako je bilo za slusalice i predhonih godina za sat, uvek se nacekamo.
 
Zdravo svima,
da li ima neke razlike u "pouzdanosti" aparata koji se prodaju preko samsungovih zvaničnih partnera i onih koji se po oglasima prodaju kao "eu modeli"? Da li o nečemu treba voditi računa? 3 i po godine koristim S10+ i nekako sam počeo intenzivno da gledam S23, i to ovaj osnovni model (8/256), jer je i meni više muka od ogromnog telefona, gabarita, težine i sl.
Uopšte mi nije jasna politika cena preko ovih zvaničnih partnera i zašto je toliko prenaduvano. Na oglasima sam uvek pratio one aparate "star 1 dan, sa garancijom od naših operatera", ali ih sad nešto nema toliko, barem za ovo što mene zanima.

Nismo EU pa samim tim ima i carina na uvoz robe pa je em zato skuplje em su nam sve tehnicke prodavnice pune hokstaplera. EU roba ima povrat PDV-a pri ulasku u zemlju, a nema carine, tako da mogu da je nude jeftinije ovde.
Sto se tice kvaliteta, isti je to djavo sve. Ja imam Ultru iz HU
 
Danas ipak stavio ono DOME staklo... Odlično uspelo iz prve sve nadam se samo da neće da se odlepljuje po ivicama
 
Ne vredi izgleda će morati na doboš telefon... Ovo je SRAMOTA sa otiskom prstiju... Znači jedino da lizes prst svaki put pa onda pokusas... Back to huawei😂
 
Meni otisak na S23+ radi odlično. Doduše nemam nikakvo staklo niti foliju na ekranu.
 
Odustajem od prodaje👌 izgleda su meni problem radničke ruke, uvek izguljeni prsti i jagodice, tretirani raznim sredstvima... Žena probala registruje, radi super tek poneki domašaj... Ps moram da je obrišem da ne zaboravim😂
 
Rekao sam i ja, iznad u nekom postu, da imam problem zbog "radnickih prstiju"... Otisak mi radi odlicno u 95% slucajeva
 
Supruga je nosila p10 lite, pa p30 lite i od tad se nerviram zbog otiska. Toliko jeftiniji telefoni, a toliko bolje resenje. Cini mi se da sam nekad negde citao da samsung i huawei nemaju isti tip citaca, kao samsung je dosta sigurniji, ali to je bilo u vreme note 10... Sad sam joj uzeo s21fe pa nek' se nervira i ona malo... :D
 
Meni je upaljen i fejs i otisak prsta, pa sta bude brze, naravno po mraku-u tami sve radi losije pa je tu i sifra.Otisak losije radi zbog stakla, ali podnosljivo, a i ja sam presao sa H/H telefona gde je 0.3 sek, neprevazidjen, dok ga uhvatim u ruke i dignem do ociju-otkljucan.
 
Pozdrav ekipa. Koju boju S23 Ultra uzeti, cini mi se da je zelena najlepsa uzivo ali je nemam u ponudi trenutno , samo crnu i belu. Dal je imao neko problema da mu se ljusti alu lajsna na crnom modelu? Vidim na reddit-u i samsung community ne mali broj slucajeva. Stvarno ruzno izgleda da se to desava na premium uredjaju kao sto je Ultra.
 
Bela je najzahvalnija što se tiče prašine koja se nakupi oko prstenova kamere, a i otisci prstiju se ne vide (mada je to manje bitno jer ga većina drži u nekom kejsu).
 
Ja od kada znam za sebe uvek sam imao jos od s9+ crne modele.. Nikada lajsna mi se nije oljustila 🤷🏻‍♂️
 
Ukoliko ste u prilici i i iz Beograda ste možete doći i lično da preuzmete sat svakog radnog dana u periodu od 09 do 17h na adresi Boška Petrovića 3a,Dedinje, samo je potrebno najaviti nam se pola sata ranije pre dolaska na broj telefona 069 8200 102 ili 069 8200 305. Takođe može i neko drugi umesto Vas da preuzme samo je bitno da ima slikanu Vašu ličnu kartu zbog broja lične karte.
 
Pozdrav ekipa. Koju boju S23 Ultra uzeti, cini mi se da je zelena najlepsa uzivo ali je nemam u ponudi trenutno , samo crnu i belu. Dal je imao neko problema da mu se ljusti alu lajsna na crnom modelu? Vidim na reddit-u i samsung community ne mali broj slucajeva. Stvarno ruzno izgleda da se to desava na premium uredjaju kao sto je Ultra.
Zelena boja najlepša!
 
Mali trik za otisak prst, registrujte DOMALI prs'... On se najmanje koristi u radovima, za sada ne masi...
 
Kome je zgodno da otključava prsto domalim? :)
 
Nazad
Vrh Dno