DjidjiMidji
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.08.2017
- Poena
- 115
Aca90 i ostali... koga interesuje USB Type-C to 3.5mm jack adapter šaljem link na pp - koristim i provereno radi.
Probaj naći apk i instaliraj, tako sam uradio sa parking manijak i radi bez problema. Kaze nema verzija za moj S23U.Da li je neko od vlasnika S23 imao problem sa instalacijom aplikacije Geosrbija?
Kaže nije na raspolagajnu za moj telefon (Galaxy S23) zato što je pravljena za ranije verzije Androida.
Može meni link. Hvala.Aca90 i ostali... koga interesuje USB Type-C to 3.5mm jack adapter šaljem link na pp - koristim i provereno radi.
Pošaljite i meni...Aca90 i ostali... koga interesuje USB Type-C to 3.5mm jack adapter šaljem link na pp - koristim i provereno radi.
Ja nisam prenosio nego sam direktno hteo iz play stora. Nije hteo kao ni kod tebe, skinuo apk instalirao i radi normalno.BTW, meni se Parking Manijak normalno istalirao na S23, tj preneo sa prethodnog Androida.
Posle koliko od slanja prijave?Stigla potvrda da je odobren sat...
Posle koliko od slanja prijave?
Ako se dobro secam, kao datum kupovine se prilikom prijave mogao izabrati najkasnije poslednji dan aprila, nije ni bilo moguce kliknuti na nesto drugo.Sta mislite da li uopste pokusavati prijaviti se za sat, a racun od 05.05.?![]()
S23U 12/512 u MTS-u uz tarifni paket Omorika 12, maloprodajna cena je 233.000 din. Stvarno su preterali. Mislim da smo mi u preorderu solidno prošli.Kakve su im te Pro Shield zastite za ekran sto imaju? Ako su iole kao sto pise, za 1200din uopate nije lose.
Btw. Telekom lepo podigao cene na s23ke.
Ako je s23ke, zašto nije i 1200a din, ili 1200sta din? Sve jedno.Kakve su im te Pro Shield zastite za ekran sto imaju? Ako su iole kao sto pise, za 1200din uopate nije lose.
Btw. Telekom lepo podigao cene na s23ke.
Ako je s23ke, zašto nije i 1200a din, ili 1200sta din? Podigao cene i ovako pošalje uređjaj i pravi se lud. Nemoj da se zezneš . Mene nisu mogli,vratio sam imovo đubre
Nisi ti ni malo prošao "solidno" ! Odrali su kako su stigli. Ovaj isti tel sada košta 1000 e u Eu . *** treba platiti sponzorstva pevaljkama a preko grbače naroda .S23U 12/512 u MTS-u uz tarifni paket Omorika 12, maloprodajna cena je 233.000 din. Stvarno su preterali. Mislim da smo mi u preorderu solidno prošli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari