Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Da li je neko od vlasnika S23 imao problem sa instalacijom aplikacije Geosrbija?
Kaže nije na raspolagajnu za moj telefon (Galaxy S23) zato što je pravljena za ranije verzije Androida.
Probaj naći apk i instaliraj, tako sam uradio sa parking manijak i radi bez problema. Kaze nema verzija za moj S23U.

Ja sam je instalirao tako, pronasao medju prethodno instaliranim aplikacijama, radi normalno.

Hvala na sugestijama.
Tako sam i mislio ali rekoh da nije neka bubica mog telefona pošto ih ima par.

BTW, meni se Parking Manijak normalno istalirao na S23, tj preneo sa prethodnog Androida.

Obrisao sam facebook aplikaciju, obrisao kes kroz recovery mod i ponovo instalirao facebook i isto se desava.

BTW, meni se Parking Manijak normalno istalirao na S23, tj preneo sa prethodnog Androida.
Ja nisam prenosio nego sam direktno hteo iz play stora. Nije hteo kao ni kod tebe, skinuo apk instalirao i radi normalno.

Imam originalni adapter od samsunga usb-c na 3.5mm, poklanjam ga ko se prvi javi na pm. Ne treba mi pošto koristim buds2 pro bežične. Poštarinu placa primalac adaptera

Poslednja izmena:
Da li se dobija sat na poklon ako je telefon uzet preko firme, naravno uz račun i garantni list?

^ Omogućivanje portreta u 2x zoom. I to novost neka? Slikaj sa 2x zoom,uđji u sliku i na opciju odaberi portret mod. Ovom opcijom ponašaju se kao da su uveli evoluciju,a ja ovako ne tako blizu portrete odavno slikam u 2x zoom pa je dodatno obradim

Probaj, ništa te ne košta ;)

Pričalo se o bateriji ovih dana. Kod mene više nego solidno, ali nema govora o 8-9h SoT kao kod nekih ovde. Ultra model, standard performanse, 75% WiFi : 25% 4G. Obično izgura 7h.

Screenshot_20230509_153537_Device care.jpg

Slicno koriscenje, mada je ovo prvo punjenje u mom slucaju... Doduse, 80% vremena u zatovrenom prostoru, pa je malo nerealno, ali posle n10+ ovo je ooozbiljan upgrade..

Screenshot_20230509_153544_Device care.jpg

Sta mislite da li uopste pokusavati prijaviti se za sat, a racun od 05.05.? :D
Ako se dobro secam, kao datum kupovine se prilikom prijave mogao izabrati najkasnije poslednji dan aprila, nije ni bilo moguce kliknuti na nesto drugo.

Preporuka za Brendion foliju. Poručio preko sajta za S23U, zvali me sutradan da pitaju da li hoću da mi iseku šire sa strana da je savijem oko ivice, ja pristao pošto nosim masku. Sama folija ovako na prvi pogled deluje baš kvalitetno, lepi se nikad lakše a dobra stvar je što je ovako savijena oko ivica pa ne zapinje kad se koriste gestures za navigaciju.

Kakve su im te Pro Shield zastite za ekran sto imaju? Ako su iole kao sto pise, za 1200din uopate nije lose.

Btw. Telekom lepo podigao cene na s23ke.

Kakve su im te Pro Shield zastite za ekran sto imaju? Ako su iole kao sto pise, za 1200din uopate nije lose.

Btw. Telekom lepo podigao cene na s23ke.
S23U 12/512 u MTS-u uz tarifni paket Omorika 12, maloprodajna cena je 233.000 din. Stvarno su preterali. Mislim da smo mi u preorderu solidno prošli.

Ako je s23ke, zašto nije i 1200a din, ili 1200sta din? Podigao cene i ovako pošalje uređjaj i pravi se lud. Nemoj da se zezneš . Mene nisu mogli,vratio sam imovo đubre
S23U 12/512 u MTS-u uz tarifni paket Omorika 12, maloprodajna cena je 233.000 din. Stvarno su preterali. Mislim da smo mi u preorderu solidno prošli.
Nisi ti ni malo prošao "solidno" ! Odrali su kako su stigli. Ovaj isti tel sada košta 1000 e u Eu . *** treba platiti sponzorstva pevaljkama a preko grbače naroda .

Prilozi

• Screenshot_20230509_235544_Gallery.jpg
    Screenshot_20230509_235544_Gallery.jpg
    152.4 KB · Pregleda: 102
@CTR99 Vrlo jednostavno, 1200din zna se sta je... S23ke ima vise verzija, kao sto znas, e sad da ne bi nabrajao s23, s23+, s23 ultra... Lakse napisati s23ke, ko iole razume shvata da se radi o svim verzijama, dostupnim.

Razumem da neces shvatiti, cim tako ozbiljno pitas, ali koga briga kada ti je jednistavno dosadno.

Da li je neko na S23u imao problema sa sim karticom?

Jednom pre mesec dana mi je za trenutak blinknula notifikacija da nemam karticu unutra i odmah se vratilo, a evo jutros kad sam se probudio uopste nije mogao da se poveze dok nisam izvadio sim tray i vratio ga nazad.

Razmisljam da promenim sim karticu iz predostroznosti, ili da cak predjem na eSim 🤔

Pa kontam da mi je svejedno iskreno. Ne znam, jedino paranoja oko esim i roaming-a me i dalje drzi ka fizickom sim-u 🤔

Sta je problem sa esim i romingom?

Vrh Dno