Sta si stavio za saobraznost kada si uploadovao dokumentaciju? Posto u mts-u ne dobismo garantni list, i tu sam uploadovao pdf kompletan sken ugovora.U mts-u sam uzeo.
Hvala!Требаће који дан да телефон научи pattern твог коришћења, али ово уопште није толико лоше с'обзиром да ти је све попаљено, и што рече колега изнад 2 картице, роминг, још ако си напољу па ти ради peak brightness, вибер видео позив, још ти остало 37%...
Mislim da sam ostavio prazno. Slikao samo ugovor i kutiju gde se vidi imei.Sta si stavio za saobraznost kada si uploadovao dokumentaciju? Posto u mts-u ne dobismo garantni list, i tu sam uploadovao pdf kompletan sken ugovora.
Hvala To sam i ja tako tj. fotka kutije i kompletan ugovor sa MTS-om koji faktički i sadrži sve podatke. Kapiram da je to ok onda.Mislim da sam ostavio prazno. Slikao samo ugovor i kutiju gde se vidi imei.
Ja sam za zeleni S23U nabavio Spigen Liquid Crystal ... Šta znam, deluje sasvim OK, dobra završna obrada i čvrst case... Videćemo nakon par meseci kako će se ponašati.Moze li neka preporuka za case? Na n8 sam imao alcantaru i to mi je bio ubedljivo najbolji case koji sam imao. Na n10+ imam crni leather, ali koliko videh po netu, leather za s23u izgleda ofucano posle 2-3 nedelje, pa sam odustao od njega. Posto mi se svidja zelena boja telefona, razmisljao da uzmem clear, ali review-ovi za njega ispadose gori nego za leather, kazu maltene ne moze da se skine, obrada uzas. Neki ogulili telefone, neki prste, pokusavajuci da ga skinu... Ima li kod nas da se nadje neki ultra thin carbon, tipa pitake?
Dobro je, nije do mene Nisam uspeo da skinem Clear Cover zbog ubacivanja SIM kartice, pa sam tek onda video da može i bez skidanja da se stavi.Moze li neka preporuka za case? Na n8 sam imao alcantaru i to mi je bio ubedljivo najbolji case koji sam imao. Na n10+ imam crni leather, ali koliko videh po netu, leather za s23u izgleda ofucano posle 2-3 nedelje, pa sam odustao od njega. Posto mi se svidja zelena boja telefona, razmisljao da uzmem clear, ali review-ovi za njega ispadose gori nego za leather, kazu maltene ne moze da se skine, obrada uzas. Neki ogulili telefone, neki prste, pokusavajuci da ga skinu... Ima li kod nas da se nadje neki ultra thin carbon, tipa pitake?
Izuzetan sklop optimizacije, cipseta, autonomije, ono što se godinama čekalo od samsunga...telefon godine, bez i najmanje šanse da ga neko ugrozi (čast iphonu sa usb-c portom ukoliko se pojavi i onim skroz slim bezelima što je Lui danas prezentovao).Juče sam uzeo S23u i imam za sada samo reči hvale za telefon. O brzini, glatkoći u korišćenju, kamerama i displayu ne želim ni da govorim jer je već dosta o tome ovde pričano. Malo je reći da sam oduševljen. Što se baterije tiče, neću ništa da komentarišem nego ću samo postaviti screenshot. Telefon je trenutno na 19% posle 24h akanja (sem 8h dok sam spavao. Max rezolucija, nikakva štednja baterije nije uključena, AOD uključen, adaptive brightness (bio je sigurno bar 1-1.5h danas na skoro max jer sam fotkao napolju), a isprobavao sam bukvalno sve, foto, video, youtube, insta, dosta poziva, video poziv... Da kažem da je 50% vremena bio na wifi-u a 50% na 4g. I uz sve to, telefon je tek počeo da "uči" moj patern korišćenja. Stvarno sve pohvale za uredjaj.
Ja sam uzeo više maski ali mi je najbolja Mous aramid Fibre. Lagano se skida i izgleda fenomenalno,bar meni plus izuzetno štiti telefon. Jes da košta ko đavo ali stvarno vrediMoze li neka preporuka za case? Na n8 sam imao alcantaru i to mi je bio ubedljivo najbolji case koji sam imao. Na n10+ imam crni leather, ali koliko videh po netu, leather za s23u izgleda ofucano posle 2-3 nedelje, pa sam odustao od njega. Posto mi se svidja zelena boja telefona, razmisljao da uzmem clear, ali review-ovi za njega ispadose gori nego za leather, kazu maltene ne moze da se skine, obrada uzas. Neki ogulili telefone, neki prste, pokusavajuci da ga skinu... Ima li kod nas da se nadje neki ultra thin carbon, tipa pitake?
Pa nije baš tanušava ali lepo leži u ruci vrhunska izrada plus ima i magsafe za one magnetne punjače i baterije. Pogledaj imaš klipova na youtube.Upravo mi je jedan drugar prosledio link, nisam ni cuo za proizvodjaca, ali on je prezadovoljan. Kako izgleda uzivo, na slikama kao da podosta udeblja telefon?
Meni se čini da je do aplikacije, dešava se samo u jednoj, a nije FB jer ga ne koristim.Primetio sam jedan bug na S23U koji se javlja povremeno, elem hoce da zatrokira back dugme(na ekranu se vidi da reaguje ali nece da odradi komandu) u aplikacijama recimo danas mi se desilo da nece da izadje iz facebook aplikacije nego sam morao da idem na recent apps da pogasim sve i onda back radi normalno, to mi se desavalo i ranije ali sam bio u fazonu da mozda tripujem ali jok za sada je sve u redu sa mojim sivim celijama. 😁 Moguce je da je i do aplikacije jer nisam siguran ali mislim da se to desava najvise ili samo na facebook aplikaciji. Redovno brisem kes tako da nebi trebalo da bude do toga.
Ja sam narucio brdo maskica na aliju i cekam da stignu, za sada su bile korektne sve koje sam koristio na ranijim telefonima . Na N10+ mi je najbolja bila nillkin super frosted shield dva puta je telefon bio netaknut iako je bas bas tresnuo o beton. Probacu i nju na S23U.
Ja sam godinama koristio tu masku na prethodnom telefonu i bio sam prezadovoljan, ali je na s23u predebela za moj ukus. Subjektivni osećaj je da se telefon udupla.Primetio sam jedan bug na S23U koji se javlja povremeno, elem hoce da zatrokira back dugme(na ekranu se vidi da reaguje ali nece da odradi komandu) u aplikacijama recimo danas mi se desilo da nece da izadje iz facebook aplikacije nego sam morao da idem na recent apps da pogasim sve i onda back radi normalno, to mi se desavalo i ranije ali sam bio u fazonu da mozda tripujem ali jok za sada je sve u redu sa mojim sivim celijama. 😁 Moguce je da je i do aplikacije jer nisam siguran ali mislim da se to desava najvise ili samo na facebook aplikaciji. Redovno brisem kes tako da nebi trebalo da bude do toga.
Ja sam narucio brdo maskica na aliju i cekam da stignu, za sada su bile korektne sve koje sam koristio na ranijim telefonima . Na N10+ mi je najbolja bila nillkin super frosted shield dva puta je telefon bio netaknut iako je bas bas tresnuo o beton. Probacu i nju na S23U.
Mene nit su zvali nit slali poruke pa cak nisam ni konfirmacioni mail dobio dok ih nisam smarao mailovima i na kraju stigle 4.5. preko postexpresaMene su samo zvali telefonom.
Nillkin mi je na N10+ bila bas tanka t.j. kao da telefon nije ni imao maskicu. Probaj original smart view pa da vidis sta je udebljanje telefona. 😁Ja sam godinama koristio tu masku na prethodnom telefonu i bio sam prezadovoljan, ali je na s23u predebela za moj ukus. Subjektivni osećaj je da se telefon udupla.
Ja sam odmah uzeo neku ultra tanku u prvoj prodavnici koja prodaje maskice (sa kojom sam bas zadovoljan), a nakon toga narucio par komada preko Aliexpresa, čekam još uvek da mi stignu.
https://www.mytrendyphone.rsNa samsungovom sajtu imaju slike u review-ovima. Zbirna ocena 2.nesto...
Ovaj spigen liquid crystal deluje ok. Odakle si porucio i koliko se ceka?
Da.Vama kojima su dosle sulusalice, da li ste primali ovakve SMS poruke?
Pogledajte prilog 388474
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari