Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Nisam znao za taj problem sa kamerom kod S23, hvala na upozorenju. A sta je sa Honor Magic5 Pro modelom? Ako bude mogao da se nadje za manje pare od S23 ultra, da li je i bolje resenje?

Citam recenzije, i deluje kao bas dobar telefon. Ne znam da kakav je sistem i podrska za isti, da li je to mozda minus Honor telefona?

Ako pričaš o običnom S23 ja mogu da lično potvrdim problem sa kamerom. Ultra mislim da nema to. A Honor znam da pravi odlične flegšip telefone tako da verujem da je i 5 pro odličan izbor. A potvrdiće ovde ljudi sa Ultrom za kameru

Pozdrav svima. Pratim vaše diskusije ovde na forumu već nekoliko dana jer sam se odlučio za kupovinu S23u (veliki skok sa S9), pa čisto da vidim razna mišljenja i iskustva pre kupovine. Sada me samo zanima, ako bi neko mogao da mi da savet, koliko su ove garancije sa KP stvarno realne garancije, a ne samo parče papira? Ako neko zna pouzdanog prodavca, zamolio bih preporuku na dm. Ipak za nešto što košta 1000e ne bih da rizikujem.
Hvala.

Kupi neki vakum komad od operatera. Još bolje je ako ste iz istog grada npr, možete kod notara da napravite ugovor i budeš miran što se tiče garancije.

Ala su brzi:

Prilozi

• Screenshot_20230502_100224_Software update.jpg
    Screenshot_20230502_100224_Software update.jpg
    66.5 KB · Pregleda: 191
Stigao i kod mene

Prilozi

• IMG_20230502_111233_739.jpg
    IMG_20230502_111233_739.jpg
    90 KB · Pregleda: 167
Pozdrav , koja je fora kada naglase da je rec o modelu 93c ?

Ne znam za ovo sto si napisao, ali do sad sam u vise navratao naletao na kojekakve gluposti.. Tipa ljudi pisu model za eu trziste, nema problem sa mrezom/ pregrevanjem/ kamerom i sl. Navodi te na razmisljanje da ovi domaci ne valjaju ni za q, ali zato kod njega za iste pare mozes dobiti pouzdani eu model sa eu garancijom koju mozes da ostvaris samo u eu delu Srbije. Nemaju dovoljan broj ocena, musterija, i traze bilo kakav nacin da se izreklamiraju i istaknu...

^ od te eu garancije nema ništa, što kažu da obrišem zadnjicu sa njom. Samsung gde je kupljen to jest u kojoj državi tu ima ostvarivu garanciju. Nema internacionalnu kao Apple.

Screenshot_20230502_122547_Software update.jpg
I kod mene doleteo, stvarno su nesto brzi 😁

Divljaju mu servisi, ima dve kartice i plus ako ga je koristio napolju (ide osvetljenje na 100%) i mobilni podaci i ode baterija. A i tel mu je star tri dana, treba nekoliko dana da se sve stabilizuje i nije bio napunjen do kraja.
Ovo. I ja sam imao sličnu situaciju pre mesec dana, pisao sam pre o tome.

^ od te eu garancije nema ništa, što kažu da obrišem zadnjicu sa njom. Samsung gde je kupljen to jest u kojoj državi tu ima ostvarivu garanciju. Nema internacionalnu kao Apple.
i po kom principu se ostvaruje ta garancija? Vracas telefon njemu, pa on dalje salje tamo na popravku?
Mislim da se ne isplati trenutno na KP uzimati S23U jer nije osetno jeftiniji od ovih manjih prodavnica koje daju 2god garanciju. Za 980e ima da se nadje 8/256gb, dok 12/256gb ima za 1025e. NA KP je do 40e jeftinije, ne vise od toga sa 1god EU garancije.
Pitanje za iskusne: Da li vredi dodati 45e za 12gb verziju ili mozda kupiti originalni 45w punjac za te pare?
P.s. Xiaomi 13 pro mislim da je doziveo debakl u EU jer su ga precenili. Videcemo sta ce biti sa 13 ultra, ali vrv nece biti jeftiniji od S23u, a realno kakav god da je, retko ko ce pre uzeti njega nego S23U po istoj ceni ili cak i visoj.

Pisano je vec ranije, doplatu ne gledas za ram, vec za storage. Ova skuplja verzija je sa 512 gb, ne 256, do tebe je da lj ti treba.

Bas sam pogledao kad sam video pitanje, postoji i 12/256 verzija.

Iako se mozda ne oseti razlika pri korišćenju, ja bih doplatio to malo za još rama. Naravno, jos bih radije isao na 12/512 verziju, ali to cenim da je tipa 200 evra doplate u odnosu na 8/256. Nisam gledao cene, samo pretpostavljam.

45W punjac je ok samo ako ti relativno često treba neka brzinska dopuna baterije, gde 45W ima smisla. Takodje je plus bas bas dugačak kabl, sto ume da bude korisno ako treba da koristis telefon za vreme punjenja.

i po kom principu se ostvaruje ta garancija? Vracas telefon njemu, pa on dalje salje tamo na popravku?
Mislim da se ne isplati trenutno na KP uzimati S23U jer nije osetno jeftiniji od ovih manjih prodavnica koje daju 2god garanciju. Za 980e ima da se nadje 8/256gb, dok 12/256gb ima za 1025e. NA KP je do 40e jeftinije, ne vise od toga sa 1god EU garancije.
Pitanje za iskusne: Da li vredi dodati 45e za 12gb verziju ili mozda kupiti originalni 45w punjac za te pare?
P.s. Xiaomi 13 pro mislim da je doziveo debakl u EU jer su ga precenili. Videcemo sta ce biti sa 13 ultra, ali vrv nece biti jeftiniji od S23u, a realno kakav god da je, retko ko ce pre uzeti njega nego S23U po istoj ceni ili cak i visoj.
U kojoj si ti radnji video, za taj novac s23 12/256/512,ja kada sam trazio sve je bilo preko 1400 evra

Citam recenzije, i deluje kao bas dobar telefon. Ne znam da kakav je sistem i podrska za isti, da li je to mozda minus Honor telefona?
Vidi, pre Samsunga ja sam godinama gurao Huawei pa i Honor tel. Honor je bio jeftiniji sa istim spec. Ali sada vec ne znam sta bih rekao, nekada su njihovi Kirin cipovi bili odlicni, a sta sada stavljaju i kako to radi...a ne znam ni kolika im je podrska.

Otprilike tako nesto, sa tim da računamo da sigurno neće biti popravljanje u ovlašćenom servisu.

12/ 256 ima kod nas, ali nema legalno, tako da garanciju nemas. @Sima. Dj 8/256 je malo ispod 1000e, a 12/ 512 oko 1080e, gde li nalazis te cene.
Moje misljenje je da ako uzimas skup tel obavezno sa garancijom, bilo bi lepo da i samsung ima internacionalnu garanciju, ali sta da se radi.
Te popravke rade oni, ne ide nista u ovlasceni servis.

Pitanjce, i to bas esotericno. Koristi li neko WeChat na telefonu, i kakav je performance npr kad se slika ili video snima iz appa, tj radi li zoom (5x+), i da li je video stabilan, ili nista od toga? I generalno racunam da je performance dobar.

Uzeo sam s23 plus.
sve ok sa telefonom sem baferije!
Imao sam s22 ultra i ne vidim nista bolje ako ne i gore. Kad sam na 4g ja sam mrtav čovek, nešto skida bareriju nenormalno. Gledam objave pojedinih korisnika izdrzi im baterija 2 dana, to je kod mene nemoguće, upaljen ekran po 7h to je tamođe kod mene nemoguće!
Tek na wiffi kad je upaljen kao i drzi.
Ne igram igrice (pubg samo apdejtovan da probam, nije igrana), ne koristim navigaciju i tako je loše!
SVe sa s22 ultra sam prebacio preko smartswicha, ne znam sa nije nesto u podesavanjima?
Šaljem dokaz screenshotove u prilog, ko moze nek pomogne??????

Prilozi

• Screenshot_20230502_225159_Device care.jpg
    Screenshot_20230502_225159_Device care.jpg
    62.9 KB · Pregleda: 85
  • Screenshot_20230502_225214_Device care.jpg
    Screenshot_20230502_225214_Device care.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 77
  • Screenshot_20230502_225222_Device care.jpg
    Screenshot_20230502_225222_Device care.jpg
    61.8 KB · Pregleda: 83
Uzeo sam s23 plus.
Imao sam s22 ultra i ne vidim nista bolje ako ne i gore. Kad sam na 4g ja sam mrtav čovek, nešto skida bareriju nenormalno. Gledam objave pojedinih korisnika izdrzi im baterija 2 dana, to je kod mene nemoguće, upaljen ekran po 7h to je tamođe kod mene nemoguće!
Ne igram igrice (pubg samo apdejtovan da probam, nije igrana), ne koristim navigaciju i tako je loše!
SVe sa s22 ultra sam prebacio preko smartswicha, ne znam sa nije nesto u podesavanjima?
Meni deluje normalno, i ti izlazis na 6h30-7h sa jednim punjenjem, ako je suditi po prvoj slici.

Savet: Light mode upali ako nisi, to ima veliki uticaj na bateriju.

Takodje, imas dve sim, od toga jedna u romingu, ima i to uticaja.

Meni deluje normalno, i ti izlazis na 6h30-7h sa jednim punjenjem, ako je suditi po prvoj slici.

Savet: Light mode upali ako nisi, to ima veliki uticaj na bateriju.

Takodje, imas dve sim, od toga jedna u romingu, ima i to uticaja.
Da li se oseti pad performansi sa upaljenim Light mode inajbitnije, da li utice na notifikacije (Viber, Whatsapp)?

Da li se oseti pad performansi sa upaljenim Light mode inajbitnije, da li utice na notifikacije (Viber, Whatsapp)?
Ne, samo 10% slabije radi ali 40% efikasnije, tj manje snage trosi, koliko sam istrazivao na netu. Nije u pitanju battery save mode vec scheduler ili sta vec.

12/ 256 ima kod nas, ali nema legalno, tako da garanciju nemas. @Sima. Dj 8/256 je malo ispod 1000e, a 12/ 512 oko 1080e, gde li nalazis te cene.
Moje misljenje je da ako uzimas skup tel obavezno sa garancijom, bilo bi lepo da i samsung ima internacionalnu garanciju, ali sta da se radi.
Te popravke rade oni, ne ide nista u ovlasceni servis.
Ne nalazim ja, nego je kolega iznad spomenuo 12-256, sa 2g garancije ima za 1000+, eura, ja kazem da ima na oglasima u radnjama ne.

Uzeo sam s23 plus.
Требаће који дан да телефон научи pattern твог коришћења, али ово уопште није толико лоше с'обзиром да ти је све попаљено, и што рече колега изнад 2 картице, роминг, још ако си напољу па ти ради peak brightness, вибер видео позив, још ти остало 37%...

Kazu do kraja nedelje sluske. Aj da vidimo i to.

Prilozi

• Screenshot_20230503_175100_Gmail.jpg
    Screenshot_20230503_175100_Gmail.jpg
    108.8 KB · Pregleda: 108
Nazad
Vrh Dno