Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Sve sam ispodesavao, isprobao..
Jedino sto sam primetio, da kada kliknem na ikonicu, pokaze mi poruku..ne znam da li je to bilo pre, nisam koristio tako..ali samo na taj nacin mogu da vidim sadrzaj bez otvaranja poruke
Da tako je i kod mene isto kad kliknem ikonicu spusti gornji panel i onda vidim sadržaj. Probao sam na S20 Fe i A51, tamo radi normalno isto apdejtovani na One Ui 5.1. Ne znam stvarno da li je do verzije One Ui ili nešto drugo. Ovaj je fabrički došao sa 5.1, možda u kasnijim verzijama isprave to. Vidim da niko drugi na forumu nema taj problem.

Da li je i vama wallpaper na početnom ekranu,tamniji za nijansu,od istog wallpapera koji koji se nalazi u galeriji? Sve opcije za dodatno tamnjenje ekrana su isključene.

Isti wall kada stavim na zaključan ekran,iste je svetline kao wall koji se nalazi u galeriji.

Ko je voljan neka proveri. Postavi wall,uđe u galeriju sa tom istom slikom i napravi paralelu,baš kao što sam ja na ovom snimku,gde se jasno vidi da je wall na početnom ekranu tamniji

Рекао бих да је то нормално. Примјетио на А52 и S21 FE.

Ne razumem zašto je to normalno. Na zaključanom ekranu je ista svetlina. Na početnom dosta tamnije. Slučajno mi zapalo za oko

Bez obzira. Do 50% uvek sam imao bar 3 sata ekrana uz društvene mreže +

Kod njega prvi potrošač,kupujem prodajem. Nešto tu debelo nije kako treba

Divljaju mu servisi, ima dve kartice i plus ako ga je koristio napolju (ide osvetljenje na 100%) i mobilni podaci i ode baterija. A i tel mu je star tri dana, treba nekoliko dana da se sve stabilizuje i nije bio napunjen do kraja.

Ne razumem zašto je to normalno. Na zaključanom ekranu je ista svetlina. Na početnom dosta tamnije. Slučajno mi zapalo za oko
Mislim da telefon sam malo pojaca brightnes kada si u galeriji, fazon da lepse izgledaju slike kada ih gledas.

Sto se tice one "lose" baterije, obicno ume da bude do neke aplikacije koja radi u pozadini, tj ne treba ekran da bi radila, tipa Deezer. Moze da bude i ako se povezivao bluetooth-om na nesto, pa je bila aktivna veza sve vreme. To se naravno, nista ne vidi na SoT.

^ ali ne pokazuje da mu je nešto vuklo bateriju. Jednostavno samsung vuče malo vise baterije u standbay. Ipak mu je telefon 18h ugašen ekran. Ako se više koristi bude bolji SOT.

To jeste, međutim meni jednom nije za Deezer pokazalo da je puno svukao, ali zapravo je solidno ubrzao trošenje baterije dok je telefon preko bluetooth-a bio povezan na kola.

Svakako ne bih taj gore rezultat uzeo kao referentni jer očigledno nije "klasično" korišćen telefon.

Mislim da telefon sam malo pojaca brightnes kada si u galeriji, fazon da lepse izgledaju slike kada ih gledas.
Nema fazon da lepše izgledaju. Isto se dešava kada stavim na ručno osvetljenje. Koji je to onda fazon? U galeriji slika se svetlije vidi,kao ista ta slika koja se stavi na početni ekran? Ma daj. Svetli bre isto,nemoj da mi tu smanjuješ osvetljenost

Korišćenje je bez Deezera i sličnih apk. Najosnovnija moguća upotreba, sa mob. podacima, napolju na 100% osvetljenja i to je to, sada ide na 100% pa ćemo videti sutra, a svakako je već oglasen na prodaju jer nisam video da je nešto toliko bolji od S21 ultra, a razlika u ceni je prilično velika i trenutno se uopšte ne isplati prodavati S21U 12/256 za 500-550€ koliko je trenutno....

^ Niko se ovde ne pravda,već samo razumno razmišlja za uloženi novac. Mada ima i ovde koji misle da se isplati dati 550e za apgrejd sa S21U na S23U. Ali to već nije tema za ovo mesto

^ za one koji vole da slikaju mesec svako veče i koji kače SOT ovde svaka tri dana njima se očigledno isplati dati S21U (12/256) i 500-600€ doplate za S23U . Imao po više primeraka S21U,S22U,S23U ... Sve ukupno gledajući S23U je TOP ali ne opravdava tolike doplate - nikako . Moj prvi S23U (12/512) sam platio 1.360€ u kešu i smatram da je to totalno nerealno i bacanje para za onog ko ima S21U / S22U ... Al ajde .
Pogotovo što je Samsung omogućio 4 velike Android nadogradnje . I sad upravo gledam posle aprilskog ažuriranja S21U , S22U , S23U = potpuno isti softver ... Nijanse u pitanju sem baterije koja na S23U ima oko 30% bolje trajanje .

Nema tu odavno opravdanosti, uglavnom hajp i to je to... Sve su to dobri telefoni, ali ljudi jednostavno vole da imaju nešto najnovije. I to je sasvim ok, ko ima novca i pričinjava mu zadovoljstvo da potroši na to, što da ne. Ako se ne potroši na to, ode na nešto drugo :) Ja npr. imam hobi na koji radije "bacam pare" (što bi rekla najdraža supruga :) ). Ja sam recimo sa Note 20 Ultra Exy prešao na S23+ samo zato što mi je iskrsla neka fina varijanta u datom trenutnu, a da nisam prešao, svakako mi ništa ne bi falilo ni sa N20U :) (sem trajanja baterije koje na S23+ jeste bolje).

Odakle sad odjednom, tolko negative o s23 ultri, znali ste i pre kupovine sta uzimate i da je, nerealno skup, ili vas boli sto mu je cena tolko brzo pala, pa ste za mesec, dva pukli, vise stotina eura. Uzivajte u svom telefonu.

Evo i mene sa S23 od pre nekoliko dana. Dobio ga kao službeni u firmi.
Konačno mi telefon izdrži ceo dan! Za sada mi je to dovoljno.
Prethodni je bio N20 Ultra, pa mi čak prijaju i nešto manje dimenzije, ali moje oči imaju problem sa veličinom fonta.
Ono što me zanima je - kako da obaveštenja mogu da vidim kao trakice na zaključanom ektranu? Na AOD se vide samo ikonice aplikacija koje imaju notifikacije, ali se to ne menja kada stisnem Power dugme i pređem na zaključan ekran. Nadam se da sam uspeo da objasnim.....

Odakle sad odjednom, tolko negative o s23 ultri, znali ste i pre kupovine sta uzimate i da je, nerealno skup, ili vas boli sto mu je cena tolko brzo pala, pa ste za mesec, dva pukli, vise stotina eura. Uzivajte u svom telefonu.
Kakva negativa? Koliko vidim,ljudi su oduševljeni samo kažu da nije vredan prelaska sa 21 ili 22 ultra. A ja se zezam za kameru za Mesec i SOT koji se kači u svakoj temi za svaki telefon.

Evo i mene sa S23 od pre nekoliko dana. Dobio ga kao službeni u firmi.
Konačno mi telefon izdrži ceo dan! Za sada mi je to dovoljno.
Prethodni je bio N20 Ultra, pa mi čak prijaju i nešto manje dimenzije, ali moje oči imaju problem sa veličinom fonta.
Ono što me zanima je - kako da obaveštenja mogu da vidim kao trakice na zaključanom ektranu? Na AOD se vide samo ikonice aplikacija koje imaju notifikacije, ali se to ne menja kada stisnem Power dugme i pređem na zaključan ekran. Nadam se da sam uspeo da objasnim.....

Prilozi

• Screenshot_20230501_205852_Wallpaper and style.jpg
    Screenshot_20230501_205852_Wallpaper and style.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 104
Nazad
Vrh Dno