Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Stavio na S23 neko skuplje nillkin staklo. Otkljucavanje otiskom neupotrebljivo... kako je na onim folijama sto seku po meri? Mislim na one jeftinije, tipa 1.000 din, ne na mobile utfitters. I imaju li one ikakvu zastitu od udarca?

^ zaštita od udarca nema garancije, ali od grebanja ekrana će poslužiti. Otisak sa folijom radi odlično

Stavio na S23 neko skuplje nillkin staklo. Otkljucavanje otiskom neupotrebljivo... kako je na onim folijama sto seku po meri? Mislim na one jeftinije, tipa 1.000 din, ne na mobile utfitters. I imaju li one ikakvu zastitu od udarca?
Meni je otisak sa onom jeftinijom Outfitters folijom od 2900 na običnom 23 radio 50/50. Izluđivalo me kad neće iz 5 puta da otključa a nekad iz prve

Kod mene u gradu ima neka folija ali nije outfitters i odlična je, otisak radi i stoji perfektno bez dizanja na ivicama. Mogu proveriti ako nekog zanima

Ja sam stavio foliju u nekoj radnji u Galeriji, odmah pored Samsung store. 2000 je bila, odlicno se pokazala.. otisak radi, i evo dva meseca kasnije nije mrdnula za sada...

Ja sam stavio tu foliju koju seku po meri.Iskreno ne verujem da bi zastitila ekran ako bi mi ispao tel.

Ja sam stavio foliju u nekoj radnji u Galeriji, odmah pored Samsung store. 2000 je bila, odlicno se pokazala.. otisak radi, i evo dva meseca kasnije nije mrdnula za sada...
To je Outfiters.
Ja sam i na S21 ultra i sad na S23 ultra stavio njihovu foliju(doduše u Delti osto pored Samsung radnje).
Nemam nikakve zamerke,odlična je i štiti ekran.
Pre mesec dana u Rumuniji mi ja na montaži CNC mašine pao ključ 17 na ekran telefona sa metra visine i ništa se nije desilo.Sačuvala je folija ekran.
Tako da od mene imaju samo preporuku.

Nije mobile outfitters, hteo sam nju da stavim ali nisam bio siguran da cu zadrzati telefon pa sam "privremeno" stavio ovu, i dobro drzi za sada. Plan mi je kad se pohaba, da stavim outfiiters jer sam bio uvek zadovoljan sa njhovom...

Njihov odgovor koji sam dobio u mail pre par dana

Prilozi

• Screenshot_20230424_140324_Gmail.jpg
    Screenshot_20230424_140324_Gmail.jpg
    83.8 KB · Pregleda: 99
^ davali su i uz druge modele a ne samo uz S23 ili grešim?

Koliko se sećam rok su probijali i prethodnih godina, ali svi dobiju na kraju.

Malo pre stigoše i meni, pošta (express?) donela.

Njihov odgovor koji sam dobio u mail pre par dana
Meni su pre par dana odgovorili da su poslate i da ce videti status posiljke a ako su vracene da ih pokupim negde na dedinju. Em sto ne znam dali su vracerne em sto mi do dedinja treba 250km i nazad. Kako god i oni love u mutnom.
Koliko se sećam rok su probijali i prethodnih godina, ali svi dobiju na kraju.

Malo pre stigoše i meni, pošta (express?) donela.
Odakle si? Pa nema nas milion, da su svaki dan po deset slusalica slali do sada bi sve namirili.
^ davali su i uz druge modele a ne samo uz S23 ili grešim?
Davali su cini mi se uz redovnu kupovinu A54 kao sto sat sada ide uz S seriju ove su bile uz preorder i ko je bio registrovan za predstavljanje.

Poslednja izmena:
Posle četiri dana više nego zadovoljan, baterija trenutno nije normalna koliko je dobra.
Evo sada u romingu, područje sa generalno lošim signal, sve radi više nego dobro
Okinuo par fotki, stvarno fino sve izgleda, uslikao ovaj današnji mesec što se video već oko 14h, prelepo

Sto se tice slusalica poslah drugi mail rekose da ce stici ali mozda malo kasnije zbog prvomajskih praznika.A sto ee folije tice vec drugu na secenje stavljam.1000 din u Kragujevcu.Ekstra radi otisak ne grebe ee ekran ali ne moze da traje vise od 2 meseca barem kod mene.I ona se nekako izgrebe.Mozda nekoga to ne nervira mene da.🤣

Ne znam sta ocekujete na zakrivljen ekran, uvek je bilo problema sa njima, nebitno da li je samsung ili neki drugi uredjaj. Bolje uzmete staklo i zavrsilli ste posao.

Sto se tice slusalica poslah drugi mail rekose da ce stici ali mozda malo kasnije zbog prvomajskih praznika.A sto ee folije tice vec drugu na secenje stavljam.1000 din u Kragujevcu.Ekstra radi otisak ne grebe ee ekran ali ne moze da traje vise od 2 meseca barem kod mene.I ona se nekako izgrebe.Mozda nekoga to ne nervira men

Ne znam sta ocekujete na zakrivljen ekran, uvek je bilo problema sa njima, nebitno da li je samsung ili neki drugi uredjaj. Bolje uzmete staklo i zavrsilli ste posao.
Meni za sada original samsung folija ekstra radi posao.

Nekoliko pitanja ljudi, da li je razlika izmedju UFS 3.1 i 4.0 memorije primetna u svakodnevnom radu? Vidim da se i za 650e mogu naci 8/128GB modeli S23ke, to mi deluje kao super ponuda.

Da li u tom cenovnom rangu postoji bolja opcija? Koliki ce mi boljitak biti u odnosu na Motorolu g100? Da li vredi?

Hvala unapred.

Nekoliko pitanja ljudi, da li je razlika izmedju UFS 3.1 i 4.0 memorije primetna u svakodnevnom radu? Vidim da se i za 650e mogu naci 8/128GB modeli S23ke, to mi deluje kao super ponuda.

Da li u tom cenovnom rangu postoji bolja opcija? Koliki ce mi boljitak biti u odnosu na Motorolu g100? Da li vredi?

Hvala unapred.
Idi na 256gb, primetna je razlika, ne u svakodnevnom, ali kad se appovi instaliraju i azuriraju, kad se snima jaci video, ima razloga zasto su tako napravili (izmedju ostalog..da izmuzu pare). Nemam S23 ali iz iskustva s prethodnim telefonima, skokova sa 2.0 na 3.0, da, isplati se uzeti jaci storage.

Vrh Dno