Kad sam zvao Samsung radi isporuke u Gigatronu, rekli su mi da je to produženo do kraja marta. Ali to se odnosi samo na one koji su bili prijavljeni za Samsung event koji je bio početkom meseca...Znate li možda da li je završena prijava za Buds 2 slušalice preko Samsung Members aplikacije? Negde sam, čini mi se, pročitao da se produžava do 1. marta mada možda i grešim, stvarno ne mogu da garantujem.
Stigao mi je Lime s23 8/256 iz pre-ordera.
Čekao me u radnji par dana, i zvali su me, samo se ja ne javljam na nepoznate tajlandske brojeve, a trebao je tek sledeće nedelje. Ne lezi vraže, maska koju treba gratis da dobijem, nije stigla, tako da sam kupio neku za prvu pomoć, samo da se usudim da ga držim uopšte, a pošto sam trapav, ništa bez maske)
Zeznuli su me za porez, jer mi je datum na računu kad sam ga dobio, ne kad sam ga naručio (rok za poreski odbitak je bio 15.2), tako da ima toga i van Srbije...
Inače sam zadovoljan veoma telefonom. Bas značajna razlika u odnosu na s20fe u svakom pogledu, i manji je dosta, ekran i kamera su mnogo ispred.
Primetio sam sasvim slučajno u Sam. Members aplikaciji da postoji i dalje kao opcija ta prijava za slušalice pa rekoh čim je nisu skinuli, možda i ima nešto u tome da je produženo. A što se same prijave tiče, jednom polovinom sam siguran da sam kliknuo na taj mejl i prijavio se, ali uvek je tu ona druga strana. Svakako poslao sam registraciju, poslali su mi mejl da je reg. prihvaćena i sad čekam dalji rasplet.Kad sam zvao Samsung radi isporuke u Gigatronu, rekli su mi da je to produženo do kraja marta. Ali to se odnosi samo na one koji su bili prijavljeni za Samsung event koji je bio početkom meseca...
E ovo se sad čeka 😄Posle tog mejla dobih ovaj
Ja taj mail nisam dobio.Posle tog mejla dobih ovaj
Није, поставио сам линк.Da nije burn out u pitanju.
Biće još niže cene, još veća ponuda...... au kakva je ovo poplava S23U na oglasima , stvarno ne razumem odakle ovolika količina krajem februara na oglasima i to od 1.050 do 1.200 da biraš WTF ...![]()
Jel si dobio mail posle uspešne registracije ili ti nije dalo da se registruješ za Event?Ja se nisam prijavio za samsung event, probao sam registraciju za slusalice ali nije uspelo jer - "ne ispunjavam uslove promocije". Tako da tom logikom vi koji ste se uspesno prijavili trebalo bi da ih dobijete....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari