Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Skini good lock/nice lock pa tu aktiviraj home up, onda u njemu imaš task changer, pa štikliraj "center the currently running app"

Tako sam ja pre radio, valjda i dalje ima ta opcija.

E zbog ovakvih stvari mrzim Samsung. Kome je palo na pamet ovako nešto? Evo ni jezik u Galaxy Store ne može da se menja.

Sreća da mi je ovo službeni, pa mi treba samo za posao, odmah bih ga vratio da nije.

jel ima neko problem sa ulaskom na benchmark forum .
sve sajtove otvara lepo samo kod bench foruma tesko se loguje ,izbacuje neke greske.mislio sam pre da je do iphone .sad je isto na ultri.probao sam vise browsera isto sve

Prilično me iritira jedna stvar, probaću da objasnim, pa ako ne uspem, snimiću.

Uključeni su mi gestures. Ako imam otvorene Gmail i Firefox i radim trenutno u Firefoxu, pa svajpujem nagore, S23 mi pomeri Firefox udesno, umesto da ga ostavi u sredini. Kako da ga zadržim u sredini?

Evo da probam da objasnim fotkama:

čitao sam nešto na B92 i hoću da izađem, pa svajpujem nagore i B92 odmah ode udesno:

Pogledajte prilog 377913

A ja hoću da ostane u sredini, ovako:

Pogledajte prilog 377914

Uključeni su mi gestures. Ako imam otvorene Gmail i Firefox i radim trenutno u Firefoxu, pa svajpujem nagore, S23 mi pomeri Firefox udesno, umesto da ga ostavi u sredini. Kako da ga zadržim u sredini?

čitao sam nešto na B92 i hoću da izađem, pa svajpujem nagore i B92 odmah ode udesno:

Pogledajte prilog 377913

Pogledajte prilog 377914
Meni je ovo kako je napravio Samsung potpuno logično. Ulazi se u recent apps dok je aplikacija otvorena. Za očekivati je da ti ona ne treba već neka druga pa je skloni u stranu.
Kada nema otvorenih aplikacija, a uđe se u recent apps prva bude poslednja korišćena. Meni logično.

Pogledajte prilog 377913

Pogledajte prilog 377914
Tako je i na Huawei (konkretno P30 pro).

Skini good lock/nice lock pa tu aktiviraj home up, onda u njemu imaš task changer, pa štikliraj "center the currently running app"

Tako sam ja pre radio, valjda i dalje ima ta opcija.
Ако се не варам, још нема ажурирана верзија за андроида 13.
Тј мислим да су ово потпуно престали да ажурирају.

Иначе ја до сад нисам приметио ово што @Sgt. Major помиње. Тј тек сад сам схватио да моментално шалта на другу апликацију. Мени лично до сад није сметало, видећемо олако ће сад бити.

Prilozi

• Screenshot_20230225_133253_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230225_133253_Samsung Internet.jpg
    98.6 KB · Pregleda: 116
Mislim da su logično odradili tj što bi bolila na sredini ako si sad izašao iz nje. Verovatno žališ u pretposlednju korišćenu pa ti nju stavljaju na sredinu.
Ako iz neke apk izadješ na početni ekran pa se vratiš na multitasking onda će ti ona biti na sredini kao poslednja korišćena

Planiram da narucim istu zastitu pa me zanima kakva su iskustva kakva je ta nilkin?I bilo bi lepo ako neko ima whitestone dome staklo viska posto sam cuo da se dobijaju dva u paketu ako je nekome taj drugi visak da posalje naravno platicu lepo da ne bih cekao da stigne od van.I naravno kako radi otisak uz whitestone dome za s23 ultra.Odneo bih negde u radnju da mi zalepe.
Pa još je mozda rano za neke konkretnije utiske, posto je tek jedan dan koristim.

Deluje kao korektna zaštita, malo deblja u predelu kamere. Dosta tvrda, pa ne znam da li mozda malo vise prenosi vibracije od pada nego što bi da je malo mekanija. Od pada na pod kontam da ce sačuvati staklo je telefon mislim da nema šanse da se mrdne.

Meni je ovo kako je napravio Samsung potpuno logično. Ulazi se u recent apps dok je aplikacija otvorena. Za očekivati je da ti ona ne treba već neka druga pa je skloni u stranu.
Kada nema otvorenih aplikacija, a uđe se u recent apps prva bude poslednja korišćena. Meni logično.
Upravo ovo.
Ovi što im se to ne sviđa i ne odgovara mogu komotno da rade za Apple pošto su isto logični kao i oni 😄

Da li je neko nekad video enterprise edition S23 ultra?
Da li ga daje MTS?

Meni je i na OnePlusu ranije i sad na Zenfonu aplikacija koju svajpujem nagore u sredini i ne ode desno. Gotovo uvek ih zatvaram kad ih svajpujem, pa mi je logično da ostanu na sredini, jer se tako lakše još jednom svajpuju radi zatvaranja, nego da ciljam uz desnu ivicu.

@majky ja mislim da se nece primetiti razlika u realnom radu, mozda u sintetickim testovima

Evo moje koriscenje baterije. Samo 4g, AOD je samo kad ima obavestenja.. Kupio za svaki slucaj Samsung clear case. Al je ono zeznuto da se skine. Nema neki dobar providan silikon? Ovo bas plastika.

Prilozi

• Screenshot_20230225_183849_Device care.jpg
    Screenshot_20230225_183849_Device care.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 109
Evo moje koriscenje baterije. Samo 4g, AOD je samo kad ima obavestenja.. Kupio za svaki slucaj Samsung clear case. Al je ono zeznuto da se skine. Nema neki dobar providan silikon? Ovo bas plastika.
"Odlična" baterija za 2 punjenja👍

Ne hvalim se, već čisto da podelim, iskreno, ne znam da li je dobro ili loše, ali cenim da se vidi neki trend. Šta ja imam sad od hvaljenja? JUče sam ga skinuo sa 100%, ali očigledno da ga nije do kraja napunio.

А апликације где се траже додатне верификација, типа wallet, банка и остало? То све мора од нуле?
Jap. Osim nekih koje dozvoljavaju da se sa finger-om autentifikujes sa Samsung Pass-om ako je dozvoljeno da pamti.

Kako to da na KP, kod madjara, tako brzo pada cena? Vidim da S23 256/8 ima za ~780eur

Da li je neko presao slucajno sa 14 pro na s23 obican? Interesuju me baterija i kamera..

Ja sam sa 13 pro na s23 obican... Imas u ranijim mojim postovima linkove sa porodjenjem kamere. Koristim s23 tek par dana intenzivno a sada sam na vikendu u romingu pa bateriju ne mogu da procenim bas... Ali cini mi se da prilicno dobro drzi, jer me je 13 pro prilicno razocarao kad sam zimus putovao...

Znate li možda da li je završena prijava za Buds 2 slušalice preko Samsung Members aplikacije? Negde sam, čini mi se, pročitao da se produžava do 1. marta mada možda i grešim, stvarno ne mogu da garantujem.

Napisao je neko na prethodnim stranama na konto natezanja sa Gigatronom i nemogucnosti da mu isporuce uredjaj, ali nisam razumeo da li su to samo njemu ponudili ili je kao generalno.

Koliko je obicno prolazilo vremena od momenta prijave za buds, do momenta potvrde da je prijava ok?

5.2 sam se registrovao, 20.02 sam dobio mejl da je ok i da očekujem isporuku do 01.05.2023

Nazad
Vrh Dno