Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja sam dobio samo onaj prvi email da je registracija prihvacena i da cu uskoro dobiti mail sa statusom moje registracije, koji nikad nije stigao....

Znate li možda da li je završena prijava za Buds 2 slušalice preko Samsung Members aplikacije? Negde sam, čini mi se, pročitao da se produžava do 1. marta mada možda i grešim, stvarno ne mogu da garantujem.
Kad sam zvao Samsung radi isporuke u Gigatronu, rekli su mi da je to produženo do kraja marta. Ali to se odnosi samo na one koji su bili prijavljeni za Samsung event koji je bio početkom meseca...

Stigao mi je Lime s23 8/256 iz pre-ordera.
Čekao me u radnji par dana, i zvali su me, samo se ja ne javljam na nepoznate tajlandske brojeve, a trebao je tek sledeće nedelje. Ne lezi vraže, maska koju treba gratis da dobijem, nije stigla, tako da sam kupio neku za prvu pomoć, samo da se usudim da ga držim uopšte, a pošto sam trapav, ništa bez maske :))
Zeznuli su me za porez, jer mi je datum na računu kad sam ga dobio, ne kad sam ga naručio (rok za poreski odbitak je bio 15.2), tako da ima toga i van Srbije...

Inače sam zadovoljan veoma telefonom. Bas značajna razlika u odnosu na s20fe u svakom pogledu, i manji je dosta, ekran i kamera su mnogo ispred.

Probao sam da uhvatim boju sa s20fe. Uživo je još dosta lepši.

Prilozi

• 20230226_125652.jpg
    20230226_125652.jpg
    121.4 KB · Pregleda: 170
Kad sam zvao Samsung radi isporuke u Gigatronu, rekli su mi da je to produženo do kraja marta. Ali to se odnosi samo na one koji su bili prijavljeni za Samsung event koji je bio početkom meseca...
Primetio sam sasvim slučajno u Sam. Members aplikaciji da postoji i dalje kao opcija ta prijava za slušalice pa rekoh čim je nisu skinuli, možda i ima nešto u tome da je produženo. A što se same prijave tiče, jednom polovinom sam siguran da sam kliknuo na taj mejl i prijavio se, ali uvek je tu ona druga strana. Svakako poslao sam registraciju, poslali su mi mejl da je reg. prihvaćena i sad čekam dalji rasplet.
Kao drugu sliku tražili su "Izjavu o saobraznosti" međutim kod mene nije bilo toga među onim papirima iz yettel-a, pisalo je samo "izjava o servisnoj podršci" koja ima slične, ako ne i iste stavke i na kraju papira 2 registrovana servisna centra u Srbiji, kao i na tim slikama koje sam našao na netu u pretrazi "izjava o saobraznosti", jel to to isto, ili sam pogrešan papir slikao?

Pošalji im to što si dobio, znaju oni šta operateri daju, neće biti problema.

E samo to dobih i ja. Ali valjda ima nesto i posle toga, sto ja nisam dobio...

Posle tog mejla dobih ovaj

Prilozi

• Screenshot_20230226_102717_Gmail.jpg
    Screenshot_20230226_102717_Gmail.jpg
    94.5 KB · Pregleda: 138
Isto nisam dobio taj drugi mail, poslao sam za sluske 13.02 registraciju

Ja poslao 6.2. Uradio sam reply na onaj prvi mail pa cemo videti da li ce da odg. Ja sam licno i zaboravio na to, niti koristim slusalice, ali je pe***ska fora da ih ne posalju.

Ja se nisam prijavio za samsung event, probao sam registraciju za slusalice ali nije uspelo jer - "ne ispunjavam uslove promocije". Tako da tom logikom vi koji ste se uspesno prijavili trebalo bi da ih dobijete....

Stigla ultra (12/512 crna),na prvu zvuk dosta bolji nego na s22u...baterija me zanima kako ce se pokazati u praksi.Za sada mi deluje ok telefon.

Aj javljajte ako vam odgovore na to sta bi sa potvrdom za sluske. I ja sam dobio taj prvi email, nego proslo vec 5 dana od tada, pa reko da vidim kakva je uopsteno situacija. Sad vidim da nece skoro ta potvrda.

На xda форуму се жале на неко шаренило екрана, конкретно у поређењу с другим моделима екран делује хладније/испранијих боја/жуће, зависи ко шта како доживи. Је л' неко овде имао сличан проблем?

Tek će da eksplodira crno tržište zbog domaćih operatera i trgovaca
Van pameti za koje se pare legalno ovde prodaje S23Ultra

Top priča, nema šta. 😀

Da nije burn out u pitanju.
Није, поставио сам линк.

@zoreli_ о којим огласима причаш? Ја сад гледам на кп и мс, и не видим ништа спец 🤔
А што се тиче питања одакле, па.... Ако су од оператера, боље да не кажем одакле, добићу поене 🤣

... au kakva je ovo poplava S23U na oglasima , stvarno ne razumem odakle ovolika količina krajem februara na oglasima i to od 1.050 do 1.200 da biraš WTF ...:oops:
Biće još niže cene, još veća ponuda...

Ja cekam plus, ali nigde nema, kaze covek verzija 512 otisla na 1100 e....Naljuticu se i uzeti ultru.

Ultra je dosta bolji telefon, plus bi bio skroz ok kupovina da je 850-900e.

To mu je i realna cena ali ga nema.

Ja se nisam prijavio za samsung event, probao sam registraciju za slusalice ali nije uspelo jer - "ne ispunjavam uslove promocije". Tako da tom logikom vi koji ste se uspesno prijavili trebalo bi da ih dobijete....
Jel si dobio mail posle uspešne registracije ili ti nije dalo da se registruješ za Event?

??? Pomoć....
U Americi je s23 ultra oko 1100e, da li moze kod nas da se koristi taj telefon? Ne bih da reskiram da ga poručim a d Ane radi na evro mrežama ili šta god drugo

Pa kod nas je 1125 i 1150e 8/256 sa 2 god legalne garancije.

Vrh Dno