Ima ona fora valjda da se ulogujes na PC sa Viberom, sinkujes pa onda povezes android. Procitao sam to negde ali nemam pojma da li radi.Postoje navodno neki 3rd party programi koji to mogu da urade, ali nije mi jasno zasto je problem na strani vendora da to omoguci. Hvala.
Stigao i me update.Evo ga update na TOP A1
Planiram da narucim istu zastitu pa me zanima kakva su iskustva kakva je ta nilkin?I bilo bi lepo ako neko ima whitestone dome staklo viska posto sam cuo da se dobijaju dva u paketu ako je nekome taj drugi visak da posalje naravno platicu lepo da ne bih cekao da stigne od van.I naravno kako radi otisak uz whitestone dome za s23 ultra.Odneo bih negde u radnju da mi zalepe.Pre dva dana kupim neku privremenu masku za 400 din, jer kao nece ni jedna koju sam narucio stici jos bar dve nedelje i to ako imam sreće i danas mi stigne Nillkin CamShield. Malcice je glomaznija od ove obične, najviše zbog tog isturenog dela kod kamere i bas je tvrda. Naručena 10.02.
Staviću za poređenje slike obične i Nillkin, ako nekom znaci.
Pogledajte prilog 377784Pogledajte prilog 377785Pogledajte prilog 377786
Nemoj da bude sutra "nisam mogla sama da podesim mališu pa sam zvala komšiju" 😂Sutra ja odoh da radim, a ona neka se zanima sa "malisom"🤣🤣🤣.
WSD zalepljeno danas u radnji za smesne pare sa njihovim lepkom(600 din). Otisak radi savršenoI naravno kako radi otisak uz whitestone dome za s23 ultra.Odneo bih negde u radnju da mi zalepe.
Odlicno jos da nabavim WSD 😆WSD zalepljeno danas u radnji za smesne pare sa njihovim lepkom(600 din). Otisak radi savršeno
Kako radi olovka na WSD? To je bitnije od otiska a niko da napise nesto o tome.WSD zalepljeno danas u radnji za smesne pare sa njihovim lepkom(600 din). Otisak radi savršeno
Ja sam uspeo da izvučem neku opremu koju sam naručio i platio pre desetak dana. Ovde, Loznica, je jedna prodavnica, i sjajni su ljudi, pa nekako radi... Ozbiljno su nagrabusili... Valjda će ubuduće ulagati u infrastrukturu...Gigatron hronologija;
1. Juče prosledim mail o potvrdi porudžbine na novi gmail, po upustvu sa sajta;
2. Jutros, pošto nema odgovora, zovem radnju - kažu vide porudžbinu ali ne znaju ništa o telefonu, čekaju isporuku od Samsunga;
3. Pišem Samsungu;
4. Danas stiže odgovor na mail od gigatrona, kažu, moraju da provere porudžbinu; radnja vidi ali oni će da provere...; odgovaram;
5. Samsung odgovara da je rok za slušalice produžen do 31.03. ali da nemaju informacije u vezi isporuka preko Gigatrona i savetuju da budemo u kontaktu sa Gigatronom. Logično. Iako sam im mailu naveo da Gigatron ne odgovara.
6. Zovu me iz radnje i nude da odustanem od porudžine. Da li ću od vas dobiti nadoknadu za propuštene poklone? Neću? Onda ne odustajem.
Eto. Ovo je moja poslednja kupovina i od Samsunga i od Gigatrona.
Lepo radi, nema nikakvih problema.Kako radi olovka na WSD? To je bitnije od otiska a niko da napise nesto o tome.
Još ako ti zalepe za smešne pare, šta god da je to. U moje vreme su bile popularne smešne cigare... Nije zabranjeno da kažete za koliko, zabranjeno je reklamiranje firmi tj. gde! Šta je problem podeliti informaciju o ceni? Što da nas deru kojekakvi?!Odlicno jos da nabavim WSD 😆
Nemam pojma gde jos nisam odlucio prvo da vidim ako neko ustupi staklo.Iskreno ne bih se zezao sam da lepim nisam nikad lepio i ne bih da zeznem staklo bezveze.Još ako ti zalepe za smešne pare, šta god da je to. U moje vreme su bile popularne smešne cigare... Nije zabranjeno da kažete za koliko, zabranjeno je reklamiranje firmi tj. gde! Šta je problem podeliti informaciju o ceni? Što da nas deru kojekakvi?!
Pise koliko je u novcuJoš ako ti zalepe za smešne pare, šta god da je to. U moje vreme su bile popularne smešne cigare... Nije zabranjeno da kažete za koliko, zabranjeno je reklamiranje firmi tj. gde! Šta je problem podeliti informaciju o ceni? Što da nas deru kojekakvi?!
U KV radnja?WSD zalepljeno danas u radnji za smesne pare sa njihovim lepkom(600 din). Otisak radi savršeno
Kažeš cenu, da druge ne deru. Meni je lik juče pokušao da uzme 2000 za glupost, pa sam naelektrisan. Da ne širim priču...Nemam pojma gde jos nisam odlucio prvo da vidim ako neko ustupi staklo.Iskreno ne bih se zezao sam da lepim nisam nikad lepio i ne bih da zeznem staklo bezveze.
Da.... staklo je moje njihova je usluga i lepakU KV radnja?
Ljudi pojma nemam za cenu ja trenutno na s23u imam foliju na secenje koju sam platio 1200 din.Nikad nisam nosio staklo da mi lepe i onda cenu ne znam.A vidim da svi hvale WSD pa reko ajde ako neko ustupi platicu lepo da ne cekam pa cu nositi negde da mi lepe.Kažeš cenu, da druge ne deru. Meni je lik juče pokušao da uzme 2000 za glupost, pa sam naelektrisan. Da ne širim priču...
Pa i ja sam stavio isto koliko si platio to?U jednoj radnji u kg u 2000 a u drugoj ja platio 1200 isto na masini nesto na tač odradi samo pa ova samo nalepi.Nego dosta njih hvale to stakle pa reko da uzmem.Meni se svidja obična folija koja se izradjuje na licu mesta pomoću neke mašine. Ta folija je po meni full jer sam pred drugarima uzeo ključ i grebao po telefonu (na prethodnom telefonu), oštetila se samo folija dok je ekran bio netaknut. Sam telefon ima odličnu zaštitu od grebanja, retko mi ispada telefon tako da mi zaštitna stakla ne trebaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari