Ma na iPhone 13 Mini sam.. Bice veoma uocljivo, hahaha!Ako imas S22 Ultra, uzmi iste boje S23, mozda nece da provaliZato su ovi iz Samsunga zadrzali stari dizajn. Pazi reklamu - da vasa zena ne zvoca - S23 Ultra
![]()
Mali S23 u lavnada boji savršen ženski telefon.A za zenu, zenu, zenu, roza, roza, roza:
Zar nema na ajfonu da se za viber odradi backup?Prvi prelazak sa P30 Pro na Samsung Flip3 je bio kao woow. Nakon toga Flip krenuo da se odlepljuje, novi uredjaj je dobijen, ali glava je presudila pa je uzet iPhone 13 Pro. Sada sa jabuke ide na S23..
evo da se ubijem ne znam zasto, nesto mi je spomenula🤣🤣🤣. Kompaktan je ovaj malisa, lepo lezi u ruci, odmah je staklo Nillkin stavljeno na njega, a rezervisana je i orange boja za Samsung silikon. Ja sam ga podesavao, ali moram da nadjem nacin da prebacim Viber i sta ima poruke na Android, a za to koliko znam nema leka. Taj momentum je presudan danas popodne🤣.
Rekose da mora, jer je prvi ugovor, a proslo je tek godinu dana ugovora, kada prodje ceo ugovor ne traze ucesce, znam da je za predhodni bilo desetak posto.Ne mora da ga bude. Svaki koji sam uzimao, a uzimao sam, sve bez ucesca. Provera u kreditnom birou i to je to.
Javljaj bas kako je gospodja zadovoljna, ja planiram mojoj da zamenim A72 za isti takav, ako ne zglajznem na posluA za zenu, zenu, zenu, roza, roza, roza:
Totalna budalastina, po meni telegram je tu najbolje odradio. Kod njih sve stoji da li se logujes sa androida ili ios-a.Postoje navodno neki 3rd party programi koji to mogu da urade, ali nije mi jasno zasto je problem na strani vendora da to omoguci. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari