Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Juce sam cackao u gigatronu i kada drzim uporedo moj S21u i tu su po velicini skoro identicni, ali u ruci deluje kao da je S23u duplo veci telefon

Jedno pozajmljujem drugaru dok njemu ne stigne paket on nosi u radnju da mu lepe pa ako to dobro prodje mozda i ja uradim isto da ne uprskam nesto

Jel uzimao neko,u yettelu, pre isteka ugovora, da je otplatio stari telefon i uzeo s23 ili ultru, kolko moze da bude ucesce.

Ne mora da ga bude. Svaki koji sam uzimao, a uzimao sam, sve bez ucesca. Provera u kreditnom birou i to je to.

Pre dva dana kupim neku privremenu masku za 400 din, jer kao nece ni jedna koju sam narucio stici jos bar dve nedelje i to ako imam sreće i danas mi stigne Nillkin CamShield. Malcice je glomaznija od ove obične, najviše zbog tog isturenog dela kod kamere i bas je tvrda. Naručena 10.02.

Staviću za poređenje slike obične i Nillkin, ako nekom znaci.

20230224_101024.jpg20230224_101129.jpg20230224_101123.jpg

Banca Intesa: Postovani, molimo Vas da Vase...😅😅😅. Da smo mi zivi i zdravi. Radi malisa sve u 16, stvarno metkic.

Prvi prelazak sa P30 Pro na Samsung Flip3 je bio kao woow. Nakon toga Flip krenuo da se odlepljuje, novi uredjaj je dobijen, ali glava je presudila pa je uzet iPhone 13 Pro. Sada sa jabuke ide na S23..
evo da se ubijem ne znam zasto, nesto mi je spomenula🤣🤣🤣. Kompaktan je ovaj malisa, lepo lezi u ruci, odmah je staklo Nillkin stavljeno na njega, a rezervisana je i orange boja za Samsung silikon. Ja sam ga podesavao, ali moram da nadjem nacin da prebacim Viber i sta ima poruke na Android, a za to koliko znam nema leka. Taj momentum je presudan danas popodne🤣.

^ znaci supruga je dobila telefon, plus ako središ viber imaćeš prelep vikend i ponedeljak pocinjes sa velikim osmehom 😀

Prvi prelazak sa P30 Pro na Samsung Flip3 je bio kao woow. Nakon toga Flip krenuo da se odlepljuje, novi uredjaj je dobijen, ali glava je presudila pa je uzet iPhone 13 Pro. Sada sa jabuke ide na S23..
evo da se ubijem ne znam zasto, nesto mi je spomenula🤣🤣🤣. Kompaktan je ovaj malisa, lepo lezi u ruci, odmah je staklo Nillkin stavljeno na njega, a rezervisana je i orange boja za Samsung silikon. Ja sam ga podesavao, ali moram da nadjem nacin da prebacim Viber i sta ima poruke na Android, a za to koliko znam nema leka. Taj momentum je presudan danas popodne🤣.
Zar nema na ajfonu da se za viber odradi backup?

^ ima ali ne može da se na androidu vrati, samo ios

Koliko ja znam ne. To je zaseban backup cloud na strani Apple-a, iCloud, a ne moze da se uradi restore na Google nalog.

Postoje navodno neki 3rd party programi koji to mogu da urade, ali nije mi jasno zasto je problem na strani vendora da to omoguci. Hvala :).

Ne mora da ga bude. Svaki koji sam uzimao, a uzimao sam, sve bez ucesca. Provera u kreditnom birou i to je to.
Rekose da mora, jer je prvi ugovor, a proslo je tek godinu dana ugovora, kada prodje ceo ugovor ne traze ucesce, znam da je za predhodni bilo desetak posto.

Postoje navodno neki 3rd party programi koji to mogu da urade, ali nije mi jasno zasto je problem na strani vendora da to omoguci. Hvala :).
Totalna budalastina, po meni telegram je tu najbolje odradio. Kod njih sve stoji da li se logujes sa androida ili ios-a.

Nazad
Vrh Dno