Pa vidi, oni imaju jako dobru i prostu logiku; ako hoćeš premium telefon, moraš tako i da ga platiš. Bez obzira na model. Nije realno niti normalno očekivati da neki premium telefon cenovno spuste niže kako bi ga više ljudi kupilo. Jer ko hoće premium telefon, svakako će ga kupiti i po takvoj ceni. Tu nema nikakve milosti i niti treba da ima.Nepopularno mišljenje: Ultra me ne zanima nimalo. Neka naprave Plus za normalne pare, a na Ultri neka kupe kajmak ili na onim što se preklapaju ekrani.
Na kupcima preklopivih ekrana nije grijeh izeti duple pare u odnosu na S seriju 😀
Slazem se ali onda hocu premium telefon a ne telefon koji se greje, gubi signal i ne obavlja funkcije telefona od 200 eura.Pa vidi, oni imaju jako dobru i prostu logiku; ako hoćeš premium telefon, moraš tako i da ga platiš. Bez obzira na model. Nije realno niti normalno očekivati da neki premium telefon cenovno spuste niže kako bi ga više ljudi kupilo. Jer ko hoće premium telefon, svakako će ga kupiti i po takvoj ceni. Tu nema nikakve milosti i niti treba da ima.
aptX Lossless is a new capability of the proven aptX Adaptive technology and a new feature of Snapdragon Sound™ Technology that is designed to deliver CD quality 16-bit 44.1kHz lossless audio quality over Bluetooth® wireless technology.
Već vidim ko će odmah da uzme S23 plus ili ultra model 😀Hvala onoj stvari...i vreme im bilo. Sad kad ih uskrnave manjom baterijom biće vrhunac priče 🤣😇
Ja znam da ja nećuVeć vidim ko će odmah da uzme S23 plus ili ultra model 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari