Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ја мислим да је проблем с батеријом више софтверске него хардверске природе.
Нпр, јуче сам после дуже времена имао у ситуацију да висим на телефону више него обично. Пола дана 5g, пола дана WiFi, батерија стигла на 17%, SoT 4:17,укупно време на батерији 23 сата. Бета 2.
Ако је веровати battery health подацима извученим преко adb-a, батерија је на 94% после 2 године (538 циклуса пуњења).

Poslednja izmena:
1. Mart 2024, aone UI 6.0 i to sam slučajno ažurirano. U trenutku mi iskočio prozor za instalaciju i kliknem instal. Sad me kopka da menjam telefon, a možda ga samo azuriram i dobijem nešto novo.

Jel moze neko da napiše iskustva sa oneui 7?
Da li su konačno rešili da unaprede kameru i bateriju,ili je bolje ne raditi update kao za prošle verzije softvera?

Ја сам на тест верзији. Батерија криминал, писао сам горе. Камера лошија него кад је телефон био нов.

Ја сам на тест верзији. Батерија криминал, писао сам горе. Камера лошија него кад је телефон био нов.
Zašto samsung unistava telefone nikad mi nece biti jasno_Ok,žele da nateraju ljude da kupe novi,ali ne moraju to da rade,imaju već milijarde...

Зато што су научили од Немаца да се голф 2 више не сме поновити.

@iva22 kako da ti napišu iskustva kad još nije zvanično pušten oui7?!? Samsung nikad neće unaprediti kameru i bateriju na 2+ godine starom telefonu...do 6m još nešto i rade, posle je samo sunovrat!

Kakav sunovrat moj s22u snap radi sve u fullu kao i kamera bez greske kao kad je izasao.Ja nikad ni na jednom samsungu nisam video da su zeznuli kameru posle nekih apdejta to su price za malu decu.Baterije posle par godina mora oslabiti svakako.

Polako. Dug je dan

Обећање лудом радовање

mislis:
"Obecanje radom ludovanje"

Ne znam, moj obični S23 ok drži bateriju, kombinacija wifi i 4g (dosta više wifi).1000007956.jpg

Nazad
Vrh Dno