Nisam siguran, znam da njihovi promo kodovi se ne odnose na artike sa šok cenom i na već snižene artikle. Najbolje pozovi njihov korisnički servis.Mozda mali off, ako uradim preorder preko Gigatrona, da li bi mogao da dobijem nizu cenu uz Promo kod?
Drugacije je trziste u 2023 nego u 2021. Ne moze da se proda ljudima tek tako bilo sta vise. Nema jednostavno lakog novca, beskamatnih kredita, tradein bonusa od 80% uredjaja, itd. Finansijski ce im biti uzasna godina. Ali, meni ovo daje nadu da ce posle uzasne prodaje, ne samo njima, vec i drugim proizvodjacima, da dodje iz dupeta u glavu, i da se vrate za radni sto i naprave ljudski plan kako da pobede konkurenciju i da naprave opet legendarne, sampionske telefone, kao S5, S7 svojevremeno, Note 4, itd.
Znam ljude sa S10 i Note 9, koji su juce gledali prezentaciju, i ovu seriju preskacu..precice i oni kad tad na nesto bolje ali jeftinije..ej, 4god stari telefoni, a ljudi su rekli dosta, neka, nista za sad. To je kao sa S4 na S8 skok, 4god, nebo i zemlja nekad bilo, a sad gube stosta (3.5mm, sd karticu, fon koji se mozda ne pregreva ili ne gasi tokom poziva), a dobijaju najvise bateriju samo.
Samsung jednostavno nema to vodjstvo kao sto su pre 5-6 god imali. Sta i da pricamo kad im najpopularniji model u USA A52S.
Izasla ponuda u Mts-u.mada mislim da nije potpuna,Naime,nema u ponudi ultra sa 512gb...
Zaboravio sam jednu vrlo bitnu stavku da napomenem, a i sam je koristim. S obzirom da novi telefon koristi Snapdragon 8 Gen 2 na svim tržištima, to znaci da će biti krštenih GCam modova za S23U. Što u praksi znači da će bolje fotografije dolaziti uz takve modove nego bila šta što će Samsung izbaciti kroz apdejte.U pravu je covek, slike su puki prosek. Deluje mi da ga sije Vivo X90 pro+. Naravno, ispeglace oni to u toku godine, ali ce sledece naravno opet da je unazade apdejtovima. Nisam pametan. Meni SoC i modem nisu ni priblizno dobar razlog da doplatim skoro 1000e da predjem na S23U.
Cene su su skroz ok, u rangu sa prošlogodišnjom S22 serijom. Kakvo smo tržište, ovo je još i dobro.Evo i ja pratim sajt mts-a. Nisam iskreno siguran cime se tacno cudite kada su cene u pitanju, sve je ovo ocekivano manje-vise, moje licno misljenje je i da smo kao trziste jako dobro prosli....
Da, nažalost; kome ne treba olovka u svakom momentu, nema bolje kupovine!S21 Ultra once again best buy.3 years in a row.
![]()
Na poslovnom delu ima i 512gb verzija, doduse samo u crnoj bojiDa, upravo videh, mislim da oni tek postavljaju ponudu. Uz Box paket ima samo recimo običan S23 sa 128GB i 256GB memorije.
For audiophiles, the Snapdragon 8 Gen 2 also supports LE Audio via Bluetooth 5.3 and Qualcomm’s aptX Lossless audio codec.
Novi je senzor, videcemo na sta ce izaci jos nema testova kao svet ali svakako pomaka iako bude nece biti bog zna koliki.Na S22/S23+ bi trebala da je identična kamera, isti senzor? Jedino moguće da zbog SD-a bude bolji post-processing pa kao rezultat dobijemo i nešto bolje fotografije.
Ma kamera je tu 95% ista, nema tu da izmisle toplu vodu, jedino na šta treba obratit pažnju jeste novi zmaj kako se ponaša i to samo za one koji su imali problem sa Exy na S22 modelima. Sve ostalo je 99% isto i to za 99% korisnika neprimetno. Inače sva softverska unapređenja će doći i na S22U krajem februara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari