Ima samsung i iphone za 500-800, ne mora uvek sve na ultra max giga megaPa kad su Apple i Samsung toliko podigli letvicu sa svojim cenama, ostavili su svima ostalima prostor da se uguraju ispod toga kako žele. Pa kad prosečan kupac vidi da novi Ajfon košta 1500 e onda mu je 1200 za Xiaomi odličan dil.
"Pa kad prosečan kupac vidi da novi Ajfon košta 1500 e onda mu je 1200 za Xiaomi odličan dil." - pisao sam za nove modele. Ima ajfon 6 za 200 ali ne gleda se toIma iph
Ima samsung i iphone za 500-800, ne mora uvek sve na ultra max giga mega![]()
Ne mislim na stare modele, imas iphone 15 za 750, s23 za malo vise od 500, s24 pada mu cena ispod 700 polako"Pa kad prosečan kupac vidi da novi Ajfon košta 1500 e onda mu je 1200 za Xiaomi odličan dil." - pisao sam za nove modele. Ima ajfon 6 za 200 ali ne gleda se to
Ima,samo sto kod Samsunga osim Ultre nista nije vredno pomena a i ona postaje diskutabilnaIma iph
Ima samsung i iphone za 500-800, ne mora uvek sve na ultra max giga mega![]()
Ima Iphone 6 na koji skoro nista ne mozes instalirati. Moras koristiti account sa drugog nekog iphona gdje si prethodno instalirao aplikacije, da bi ti povuklo stariju verziju sa app store. Akl ides sa novim accountom veliki broj aplikacija se ne moze instalirati."Pa kad prosečan kupac vidi da novi Ajfon košta 1500 e onda mu je 1200 za Xiaomi odličan dil." - pisao sam za nove modele. Ima ajfon 6 za 200 ali ne gleda se to
Ovo je i moj pattern skoro pa identično, pored BT slušalica vezan Fit2 24h, doduše na ovo i "igram" Duolingo i imam jedino firmin Instagram od tih društvenjaka. Ne mislim o punjenju, uglavnom to izgleda tako da ga drugog dana negde uveče dopunim ds ne bi ostajao celu noć na punjaču i nije mi palo na pamet godinu dana da menjam telefon, ali mi je mnogo puta palo na pamet da ga dobro čuvam jer će sigurno biti kod mene dugo.Ja ga punim svaki drugi dan. Ne igram igrice, nemam društvene mreže (osim LinkedIn) . Koristim BT slušalice, pozivi, poruke, viber, deezer, youtube, kamere, surfovanje, navigacija, wifi/4g 50/50.... Radi bez ikakvog štucanja, nema standby drain. Za moje potrebe odličan a i mislim da je to sasvim ok za telefon i bateriju ove veličine
Lepe vestiMalo u off da odem.Ko koristi Youtube Revanced,na revanced.net su uploadovali kolekciju krekovanih/modovanih aplikacija.Imam piraterije na telefonu kao da su devedesete...
Pa...tu smo... Neka se spreme torenti i cd-ovi sa buvljaka.kao da su devedesete...
@Note10 - pišeš za mali S23?
Dovoljno pomenuti jako prosecnu kameru za taj cenovni rang.Kucam sa njega tako da ne pisem napametMali S23, vrlo vredan pomena. A i šta je to diskutabilno na Ultri?
Baš tako,uzeo pre par dana gotovo nov S23+ prvenstveno zbog ekrana u odnosu na s23 a i baterije,kamere manje više nisu toliko presudne,za sada oduŝevljen.Mogu samo reći "DIVLJA ZVER" !!!Takodje + verzija, vrlo dobar telefon.
Ako nije tajna, o kom telefonu tačno pričaš? Ako može direktno, ovaj stendap blurb je više za neki portal vesti gde se istresaju svi nezadovoljni veliki ljudi.Ako je kamera losa ne priznaj vec pohvali. Ako je baterija losa ne priznaj vec prolongiraj. Ako je signal 4g los ne priznaj vec izongliraj rutinama full signal a sakrij 2g/4g ikonicu kao da trbi neko gleda durbinom sa zgrade kakav ti je signal. Sedi bre u kaficu i pij kahvu pun sebe i opravdanja da je sve full fullova.
Sedi dje si, ni za dje si nijesi!
Ocenite moj standup na ovom forumu! Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari