Zlatan_ibro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2014
- Poena
- 255
Ovde moze samo da je los displej na kojem gledaju tu fotografiju
Vidiš, nasednu ljudi na plaćene hvalospeve redakcije i onda kad ljudi nisu zadovoljni i iznesu svoje mišljenje onda treba da ćute i puste vas koji ste zadovoljni da uživate? Nejde to tako baš. Naravno neki članovi preteruju poslednje vreme ali ja kad sam pre mesec dva postavio slike i izneo razočarenje malenim S23 i banana kamerama odmah sam razapet bio.Uopste ne mislim da mi je uredjaj los, da je tako ne bih ga imao skoro godinu dana. Meni smeta sto ljudi koji ga imaju a nisu zadovoljni jer su ocekivali profesionalni foto aparat, umesto lepo da ga prodaju i uzmu to sto im je bolje. Ok shvatili smo, s23 je "krs" pustite nas da.uzivamo u svojoj propasti i bacanju para, ali i da diskutujemo o nekim svrsishodnijim temama.
Ove slike su ti dobre samo zato sto su naseg lepog grada Trstenika 😃Bez night mode,na 12mp...
S23
Daj ti svoje,pa da vidimo 😁Ove slike su ti dobre samo zato sto su naseg lepog grada Trstenika 😃
Ono što sam primetio za ovih 2 nedelje korišćenja je da su boje na ekranu nekako "hladnije" u odnosu na S21. Nisam ekspert, ne znam terminologiju, ali kad gledam yt vidim da je, recimo, boja kože svetlija/bleđa.
Jel zna neko o čemu se radi?
Ono što sam primetio za ovih 2 nedelje korišćenja je da su boje na ekranu nekako "hladnije" u odnosu na S21. Nisam ekspert, ne znam terminologiju, ali kad gledam yt vidim da je, recimo, boja kože svetlija/bleđa.
Jel zna neko o čemu se radi?
Meni je ekstra. Stavljen automatski da se uključuje i 01:15 i adaptive, ne custom.JEl koristan taj sild uopste?
MEni bas nekako izokrene boje, imao sam obicaja uvece pred spavanje na jabuci da palim, ali na sammy kao da vise utice na boje itd...
kako radi sa 6.0Ma da...a kontam da će ih i više biti sad kad izađe 24, pa samim tim i niža cena. Ne žurim nigde, i fold 3 služi samotako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari