Sad ce neko AOSP da flesujeВидим ја да ће бити и бриковања овде 🧱
Znaš kako, fotku uvek možeš da središ u post procesingu, pojačaš malo senke , smanjiš highlights, ili jednostavno klikneš na auto u bilo kom editoru i uglavnom će sam srediti to.Bolje su vidno Gcam.
Samsungova kamera je uplastičila fotku sa cvetom, jer je izbacila senke iz pozadine, pa je sve nekako flat i suviše HDR. To im je sada fora i to se verovatno sada traži.
Ima ih u podeksponiranim delovima, nema u pregorelim. 😊ne možeš da izvučeš detalje iz senke, crnog, tamo gde ih nema, kad zakaže HDR.
Tomejto tomato 😁Ima ih u podeksponiranim delovima, nema u pregorelim. 😊
Da repliciram sebi: i dalje je isto, whitestone ili folija... Guglao sam, stakla manje-vise i dalje stvaraju problem sa FP senzorom.Pitanje u vezi FP senzora na S23: da li radi uz neko klasicno staklo ili mora folija? Znam da pre nije radio, morao je whitestone ili folija, da li je na S23 seriji konacno moguce koristiti neko "obicnije" staklo, a da radi FP?
Whitestone i da ne lupaš glavuDa repliciram sebi: i dalje je isto, whitestone ili folija... Guglao sam, stakla manje-vise i dalje stvaraju problem sa FP senzorom.
Jel ovo cena ili?Whitestone i da ne lupaš glavu
Nisi video ono od 11000🙃Ауууу брате, 8000 😂😂😂😂 е свака му част
Ja zalepio. Prvo uništio (spustio 2 mm niže, bilo mi ružno) drugo savršeno leglo. Paniku ne mogu opisati kod lepljenja prvog, drugo opušteno.Obzirom da je mene izaslo oko 7000 i da sam ga cekao skoro mesec dana, mislim da je ovo solidna cifra za odmah.
p.s. nisam se jos usudio da krenem sa montazom, mozda ce i moje da zavrsi na oglasima![]()
Da i skroz je realna obzirom na tržište! Ako ti se posreći da zalepiš prvo kako treba možeš prodati drugo za tipa 5k i super si prošaoJel ovo cena ili?
A šta, pukne kad ga skidaš?Ja zalepio. Prvo uništio (spustio 2 mm niže, bilo mi ružno) drugo savršeno leglo. Paniku ne mogu opisati kod lepljenja prvog, drugo opušteno.
Nije puklo, ali sam imao drugo iz pakovanja pa nisam hteo eksperimentisati sa skinutim. Ne znam kako bi leglo zbog lepka, da li ga čistiti ili tako lepiti... Sigurnije mi bilo novo zalepiti.A šta, pukne kad ga skidaš?
Meni ekstra radi otisak sa istom tom folijom, cak i brze nego na s21u sa fabrickom. Na oba sam imao po 3,4 otiska istog palca da bih ubrzao stvarMeni outfitters folija, ona jeftinija, radi onako...ne baš najbolje, a na više nego duplo jeftinijem telefonu sa optičkim otiskom radi savršeno.Tako da cenim da je bolje da uzmeš staklo