Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ baš su ga napucali. Sto nije dobio kropovanje na 2x iz glavnog senzora kao S23? Neće ni dobiti jer je to samo za odabrane

A zamisli sad kako je nama koji koristimo s22 seriju nemamo nikakvih problema sa njom a citamo svasta
Inace sto se tice apdejta, sem sto telefon radi fludnije nisam primetio nista posebno
Zoreli izvalio bolju prognozu i sms poruke ,aahahah legendo sta si primetio

^ malo vas je zadovoljnih, ali generalno S23U sa snapom je daleko ispred exy u S22U.

Poslednja izmena:
Evo i kod mene na S22U (mts) upravo stiže avgustovski update, skoro 2GB :)

Kad izađe A14/UI 6.0 biće potpuno istih funkcija za S22U i S23U ... još ako ga
" upeglaju " biće Top 👍

^ 😳😁😁😁 , ima tu istine / oktobarski-pripremni / novembarski UI 6.0.

Imam s22 prezadovoljan koristim ga za sve od dialy do gaminga. Baš sam ga uzeo zbog AMD Radeon grafike da vidim kako to sve funkcioniše i onda sam vidio da koritste translation API Angle U OpenGL.. Ono što mi je zapalo za oko da S23FE koristi isti chipset i test verzija nje koristi nove drivere i kao i poboljsanj translatoon layer(ANGLE>OpenGL)i to koristi Vulkan api 1.3+ a mi smo trenunto na 1.1+ i score koji je pokazuje u opengl testu je veći nego nas Vulkan score(koji ne koristi translation layer)+ Vjerujem da će vulkan score biti blizu ili više od 10k
Novi driveri se očekuju u OneUI 6 izdanju
Ovo prva slika je s22 sa OneUi 5.1 a druga je s23 fe OneUi 6.0 i novim drajverimaScreenshot_20230817_023036_Chrome.jpg

Screenshot_20230817_023203_Chrome.jpg

Da,interesantne stvari mogu da se rade
Nemam doduse nesto vremena da se zezam sa time ali vidim da ima svasta da se modifikuje

Neki savet želim da kupim Samsung s22 preko A1 ( ako ga bude bilo ) , kakva su iskustva jer prelazim sa Xiaomi

Nema ga u ponudi. A za iskustva kreni od početka ove teme.

U sirokom ga luku zaobidji, imaju problem sa cipovima, GASE se i greju pa i generalno samsung zaobidji, imam s22u vec skoro godinu i svaki se gasi a sreo sam ih 30ak

U sirokom ga luku zaobidji, imaju problem sa cipovima, GASE se i greju pa i generalno samsung zaobidji, imam s22u vec skoro godinu i svaki se gasi a sreo sam ih 30ak
Ja stvarno ne znam kako i zašto se gasi, meni se nikada nije. A da se greje, greje se. Neko je spominjao nešto sa karticom, ja imam eSIM, u A1 je uzet, a yettelova kartica.

Previse je izbora nema potrebe da rizikuje, ove koje ja znam, svi se gase

Ma kakvo gašenje i ostalo...
U kući imamo S22 i S22Ultru skoro od početka prodaje(kupljeni krajem aprila 2022), ni jedan se nikad još nije sam ugasio, niti smo imali bilo kakve probleme sa njima. Takođe i par mojih poznanika ima S22 Ultru i nikakvih problema nisu imali.

Nazad
Vrh Dno