Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

S22 nije problem vreme ukljucenosti ekrana koliko vreme iskljucenosti ekrana to je najveci problem.
Imas sat povezan otiso si na posao teren stoji u dzepu povezan sat 4g i lokacije dodjes kuci 50% baterija i 45min ukljucenosti ekrana, to je najveci problem s22/+/ultra serije na exy.

^ sat ne koristim pa ne bih znao , ali lokacija , AOD ....itd , sve je uključeno i "standby time" / odnosno u vreme mirovanja kad ne koristim S22+ baterija je odlična / tipa 1-1,5% na sat uglavnom AOD i neki pozadinski procesi , bez uključenog AOD skoro ništa ... To je za mene pravo iznenađenje.

Ćao svima,
Merkam običan s22, videh da može da nađe preko nov za malo jače od 500e.
Kakva ja baterija, koliko ima SoT?

Ja ažurirano 1 Jun. Pomislio možda se reši problem sa restartovanjem, nije prošlo tri min. Kad evo ga, tri puta zaredom. Čim ga zaključam, spustim na sto on odma restart...

Uglavno legalno kupljeni telefoni u Srbiji (preko operatera, prodavnice....), koliko sam skontao, nemaju tih problema sa mrezom i restartovanjem?

Uglavno legalno kupljeni telefoni u Srbiji (preko operatera, prodavnice....), koliko sam skontao, nemaju tih problema sa mrezom i restartovanjem?
Netacno, apsolutno nema pravila, u relaciji sa kanalom kupovine. (operater/prodavnica/KP)

O majskom ili junskom azuriranju na Yettelu ni traga ni glasa...

Kakvo je stanje sa S22 ultra? Posle uppdate-a? Da li se isplati uzeti je sad pored S23 ultra? Kolika bi bila neka realna cena za nju?

Drugari , isplati li se preći sa huawei mate 40 pro na s22 ultra ? Imam opciju da dam svoj mate + 200 € za s22 ultra ...

Ako ti dobro radi ja ne bih prelazio . Imao sam S22 Ultru i prodao ga zbog njihovih zezancija , o kojima si ovde mogao čitati naširoko i na dugačko . Prvih 5 meseci je sve bilo super , a posle krenuli problemi . Izdržao 3 meseca i prodao ga i kupio IP 13 PM i progledao . Oba telefona su kupljeni novi u oficijelnim radnjama sa po 2 god garancije , ja sam ih prvi otpakovao oba .

Apdejtovao ultru ,ok za sada,deluje da malo fluidnije radi
Mada i pre je radio odlicno....

Ja uzeo u Frankfurt pre 5 dana ultru 12/256 jos je rano pricati ali telefon je za sada bas ok

Samo sigurnosna zakrpa.

Za avgust je najavljeno veliko ažuriranje softvera za S22 seriju , fokus će biti najviše na unapređenju kamere .

Nazad
Vrh Dno