Ima na:Obrisan tvit, par nekih nagađanja o One UI 6.0...
I meni se poprilično glasno čuje i to sam primetio pre nekog vremena. Nikad mi telefon nije ispadao. Čuje se baš i kad je zaključan telefon kad ga tresem blago gore-dole, levo-desno. Takođe se čuje kao i tebi kada se prebacuje sa Tele kamere na druge. Zvao sam i Promobi i opisao im lepo da bi mi rekli da je to normalno jer se to čuje stabilizacija koja se pomera. Opet kažem, kao i ti, mislim da se nije ovako glasno čulo.Ekipo, prozveketao mi S22 Ultra nakon pada sa nekih 1m. Nema nigde fizičkih oštećenja, bukvalno ništa, ali se čuje kliktanje tele-senzora, pa čak se čuje i kada iz tele-moda prebacim na wide kaneru. Ne sećam se da je to bilo tako. Ima li iskustava s ovim u vezi i šta se dalje radi? Danke!
Kao što rekoh, meni se nije čulo uopšte. Izgleda da je to tako kilavo napravljeno i zamišljeno da je bilo samo pitanje trenutka kada će se, zamišljam - kulgica za stabilizaciju lakše pokretati unutra. Smorio sam se kao pas..I meni se poprilično glasno čuje i to sam primetio pre nekog vremena. Nikad mi telefon nije ispadao. Čuje se baš i kad je zaključan telefon kad ga tresem blago gore-dole, levo-desno. Takođe se čuje kao i tebi kada se prebacuje sa Tele kamere na druge. Zvao sam i Promobi i opisao im lepo da bi mi rekli da je to normalno jer se to čuje stabilizacija koja se pomera. Opet kažem, kao i ti, mislim da se nije ovako glasno čulo.
Je l velika razlika između ultra i obične, jer sam čitao da na običan s22 kao baterija ne traje mnogo.Žena koristi exy s22u, telefon je izuzetan.
U poredjenju sa mojim note 10+, malo je prevelik, ako je to uopšte mana.
Ja sam prošle godine "običan" S22 prodao nakon 2 nedelje, jer je baterija bila baš loša.Je l velika razlika između ultra i obične, jer sam čitao da na običan s22 kao baterija ne traje mnogo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari