Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Neka je unaprede .. mada vec je korektna ... bas pre 5 min opucah u zvezdano nebo, zadovoljan sam
20230714_225242.jpg

Meni se ne sviđa kako izoštrava fokus u makromodu, kada se slika cveće, insekti...Jako sporo a često i neefikasno, pa forografije budu mutne, bez izoštrenih detalja. Note 10+ je to radio mnogo bolje, prakticno "iz prve". Kako približiš kameru, tako dobiješ najbolju moguću oštrinu za tu udaljenost i fotke odmah budu odlične.

Da li neko ima problem sa sporijim punjenjem na s22? Kada je uključen telefon na brzom punjaču sporije puni, treba mu 20 minuta više, a juče kada se punio isključen, jer se baterija skroz ispraznila, napunio se kao uobičajeno na vreme.

Ekipo, prozveketao mi S22 Ultra nakon pada sa nekih 1m. Nema nigde fizičkih oštećenja, bukvalno ništa, ali se čuje kliktanje tele-senzora, pa čak se čuje i kada iz tele-moda prebacim na wide kaneru. Ne sećam se da je to bilo tako. Ima li iskustava s ovim u vezi i šta se dalje radi? Danke!

Ekipo, prozveketao mi S22 Ultra nakon pada sa nekih 1m. Nema nigde fizičkih oštećenja, bukvalno ništa, ali se čuje kliktanje tele-senzora, pa čak se čuje i kada iz tele-moda prebacim na wide kaneru. Ne sećam se da je to bilo tako. Ima li iskustava s ovim u vezi i šta se dalje radi? Danke!
I meni se poprilično glasno čuje i to sam primetio pre nekog vremena. Nikad mi telefon nije ispadao. Čuje se baš i kad je zaključan telefon kad ga tresem blago gore-dole, levo-desno. Takođe se čuje kao i tebi kada se prebacuje sa Tele kamere na druge. Zvao sam i Promobi i opisao im lepo da bi mi rekli da je to normalno jer se to čuje stabilizacija koja se pomera. Opet kažem, kao i ti, mislim da se nije ovako glasno čulo.

S22+ yettel i dalje na junskoj zakrpi, bar kod mene.

I meni se poprilično glasno čuje i to sam primetio pre nekog vremena. Nikad mi telefon nije ispadao. Čuje se baš i kad je zaključan telefon kad ga tresem blago gore-dole, levo-desno. Takođe se čuje kao i tebi kada se prebacuje sa Tele kamere na druge. Zvao sam i Promobi i opisao im lepo da bi mi rekli da je to normalno jer se to čuje stabilizacija koja se pomera. Opet kažem, kao i ti, mislim da se nije ovako glasno čulo.
Kao što rekoh, meni se nije čulo uopšte. Izgleda da je to tako kilavo napravljeno i zamišljeno da je bilo samo pitanje trenutka kada će se, zamišljam - kulgica za stabilizaciju lakše pokretati unutra. Smorio sam se kao pas..

Edit: Najveći problem je kada se snima video. Tada taj zvuk zapravo najviše zasmeta..

Jel zna neko koji valja fabrički rom ubaciti, iz koje regije? Na s21 se secam da je bila nemačka.
Ako može neko da prosledi link za download i jel beše mora factory reset?

Može mišljenje o Samsung S22 vredi li kupiti ili uzeti Xiaomi neki

Žena koristi exy s22u, telefon je izuzetan.
U poredjenju sa mojim note 10+, malo je prevelik, ako je to uopšte mana.

Žena koristi exy s22u, telefon je izuzetan.
U poredjenju sa mojim note 10+, malo je prevelik, ako je to uopšte mana.
Je l velika razlika između ultra i obične, jer sam čitao da na običan s22 kao baterija ne traje mnogo.

Za koji model? Ultra još ništa nije dobila.

Na s22+ yettel jos uvek zakrpa od 1. juna, tako da mrka kapa 😑

Namerno preskacu lose nadogradnje
Kada dodje prava eto je ubrzo
(znaci ,novembar,decembar)

Moram da napisem "long term" iskustvo. Kao neko ko koristi S22+ od samog izlaska (uzet u preorderu), imao sam sporadične restarte tokom poziva (onaj čuveni problem sa modemom u samom telefonu) kao i zamrzavanjima ekrana (3,4 puta mesečno u proseku). Otkada sam zamenio stari tip kartice za novi, zbog aktivacije voLTE (pre cca 2 meseca), nijedan jedini restart, kao i mnogo bolja pokrivenost 4g internetom, bukvalno razlika kao noć i dan. Da li je do junskog update-a, kartice ili samo slučajnost, videćemo, ali mnogo bolja situacija nego u martu prosle godine.

To je sa SamMobile (info za veliki apdejt) inače sa S22+ nikada ni jedan problem , sve u fullu uključeno i sa pola pola 4G i WIFI bude 5-6h SOT . Tik-Tok, FB, Instagram i AOD su "smrt" za bateriju , ko to ne koristi ili koristi light verzije aplikacija neka računa na još bar 20-30 % duže trajanje baterije, moj je "Exy" iz mts-a 8/256 verzija = za 500€ sa garancijom u top stanju ja prezadovoljan.

Ja odavno napisah da uzmete eSim.

Nista bolje od exya
Baterija nije sampion ,ali navikao sam kod samsunga
Zato stabilnost u radu sjajna
Sada kada citam probleme S23 cele serije ,ne da se nisam z....o,nego pun pogodak i resena bar 3 godine kupovina telefona
Plus ustedeo prilicno novca u odnosu na cenu s23 ultre tada

Nazad
Vrh Dno