Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Al je s21fe veliki telefon. S22 mi je dizajnom velicina taman… sta tacno i dalje ne valja na s22? Baterija mi nije problem jer setujem tel tako da mi svaki gura batt odlicno pa i iphone 12 mini.. sta drugo ne valja? Jel se greje ko rerna u upotrebi?

@Nikola mJet ja ga ne bi uzimao, pre bi uzeo s21u nego njega. Ako vec hoces da uzimas s seriju sacekaj nekoliko meseci i uzmi s23 obican.
Edit: samo procesljaj malo temu i videces sta ne valja.

Ima napretka, nema sta ali da mi sacekamo cene malo da odu dole pa da uzmemo. Malo je puno para dati sa S22U na S23U 🤷‍♂️ 😁

Danas drustvo bih do mts probah s23 Ultra.Ok telefon al dal sam ja otupeo nista me nije specijalno odusevio,izvadih ja moj note 20 ultra snap stavih jedan pored drugog od napred mi i lepsi note veci edge bar meni lepse.Ekran,rad,zvuk nisan primetio ama bas nikakvu razliku ono sto sam probao.Verovatno ke napolju sa boost ultra svetlija,ovako prikaz boja neke slike iste sto sam gledao gotovo identican.Kamera ono sto sam mogao probati isto jako slicna al nisam mogao nista konkretno slikati.Sve u svemu ko ima s22U definitivno nema neku potrebu za zamenom.

Danas drustvo bih do mts probah s23 Ultra.Ok telefon al dal sam ja otupeo nista me nije specijalno odusevio,izvadih ja moj note 20 ultra snap stavih jedan pored drugog od napred mi i lepsi note veci edge bar meni lepse.Ekran,rad,zvuk nisan primetio ama bas nikakvu razliku ono sto sam probao.Verovatno ke napolju sa boost ultra svetlija,ovako prikaz boja neke slike iste sto sam gledao gotovo identican.Kamera ono sto sam mogao probati isto jako slicna al nisam mogao nista konkretno slikati.Sve u svemu ko ima s22U definitivno nema neku potrebu za zamenom.
Slažem se. To će uraditi samo oni koji uvek moraju da imaju najnovije i ne osuđujem nikoga jer ne volimo svi isto tehniku i nije nam svima isto toliko važno koliko je u i čemu bolje nešto bolje ili lošije.

Slažem da su razlike između S22 Ultra i S23 Ultra minimalne, ali užitak imati nešto najnovije je neporcenjivo, zato i prelomih i naručih S23U 512GB iako me S22Ultra služi odlično i bez greške.

Pozdrav svima. Ako može neko da mi objasni šta je u pitanju. Kupio sam novi S22 pre 10 dana. Nakon svih ažuriranja, telefon zablokira na YouTube i Instagram aplikacijama i sam se restartuje. Isto je i kad ga ne koristim. Onds traži lozinku od pin kartice. Dva puta sam nosio u servis, oni su to kao ažurirali, formatirali i šta već ne, ali opet se isto dešava. Hvala.

@Vlad11 isti problem imam i na s21 bas na youtube i instagram app, samo zamrzne i uradi restart, da li je do verzije aplikacije, ne znam...

@Vlad11 od kako sam presao na A13, svaki drugi-treci dan mi zakuca neka od tih aplikacija, ali ne bude uvek restart vec mi nudi opciju da stavim u deep sleep, jer cesto crashuje. Sad kako sam probao druge verzije, instagram koristim neku stariju, dok youtube bolje radi novija verzija, neka iz novembra 2022, inace je fabricka po broju verzije iz avgusta 2022. godine

@Vlad11 od kako sam presao na A13, svaki drugi-treci dan mi zakuca neka od tih aplikacija, ali ne bude uvek restart vec mi nudi opciju da stavim u deep sleep, jer cesto crashuje. Sad kako sam probao druge verzije, instagram koristim neku stariju, dok youtube bolje radi novija verzija, neka iz novembra 2022, inace je fabricka po broju verzije iz avgusta 2022. godine
Ja sam pre sat vremena deinstalirao Instagram sa play prodavnice i instalirao sa Galaxy store, dok sam sa YouTube deinstalirao sva ažuriranja i za sada funcioniše dobro. Videćemo dalje.

Onda nista, preskace se... Hvala.
Ja imam s22 i nemam nikakvih problema, baterija malo losija, ne pregreva se, nije za igranje igrica, ali sve radi ugladjeno, s21fe nema nista bolju bateriju, ako ti se ne zuri sacekaj s23 pa da padne cena za pola god do godinu dana.
Pozdrav svima. Ako može neko da mi objasni šta je u pitanju. Kupio sam novi S22 pre 10 dana. Nakon svih ažuriranja, telefon zablokira na YouTube i Instagram aplikacijama i sam se restartuje. Isto je i kad ga ne koristim. Onds traži lozinku od pin kartice. Dva puta sam nosio u servis, oni su to kao ažurirali, formatirali i šta već ne, ali opet se isto dešava. Hvala.
Ja nemam taj problem yt revanced i instander aplikacijama

Iskljucite RAM Plus i probajte da koristite telefon tj te aplikacije.

Drustvo jedno pitanje,koje su razlike bitne izmedju exynos i snapdragon verzije kod s22U,glavno sto me zanima jel u trajanju baterije velika razlika?

Zavisi šta smatraš pod velikim razlikama 🙂. Izvući če Snap sigurno više ali pitanje je koliko. Realno je to do 15% duže. Šteta što nije Gen1+ u njemu, nego običan Gen1.

Nema šanse da je tolika razlika. Verovatno da i nema razlike, sem što se taj SD više greje od Exy.

Ja sam poredio svoj Exynos sa drugom koji je bio na kratko u Srbiji, i uspevao je da celodnevno izvuče bolju bateriju od mene, i da mu ostane više. To je neko moje all day outside iskustvo dok sam imao Ultra model. I da, svi testovi kažu da Exynos duže drži bateriju od Snap Gen1, ali mene je tog dana uspeo da "pobedi" sa baterijom.

S22U SD dve kartice (uglavnom područje sa slabijim signalom), izvučem oko 6.30 sot za 24h.

5-1.jpg

Cak i yettel pustio, za rubriku verovali ili ne.

edit : skoro 2gb, sunce ti.

Nazad
Vrh Dno