Kad vidim šta sam sve morao da instaliram od GoodLock modula da bih koristio telefon u svom punom sjaju skapirao sam da se Samsung opasno sprda. Bukvalno bez modula nemaš gomilu "osnovnih" opcija koje kinezi imaju a olakšavaju i upotpunjuju korišćenje telefona..... Biće sve to sređeno na S22U posle još 7-8 većih ažuriranja i kad izađe S23U 😳🤔😰😁
Ako misliš da će ovaj moj problem srediti, onda ću pokušati. U svakom slučaju hvala 🙂Tome sluzi ovo sto sam ti napisao 🙂.
Šta konkretno nema? I šta sve nudi GoodLock?Kad vidim šta sam sve morao da instaliram od GoodLock modula da bih koristio telefon u svom punom sjaju skapirao sam da se Samsung opasno sprda. Bukvalno bez modula nemaš gomilu "osnovnih" opcija koje kinezi imaju a olakšavaju i upotpunjuju korišćenje telefona.
Btw stiglo ažuriranje, ništa novo. Verovatno će telefon i dalje zabadati prilikom poziva. 😀
Good lock je tu zato sto je Samsung sve to imao 3-4 godine pre stock os-a a ljudi su se bunili kako je Samsung pun bloatware-a, kako je prenatrpan itd.Kad vidim šta sam sve morao da instaliram od GoodLock modula da bih koristio telefon u svom punom sjaju skapirao sam da se Samsung opasno sprda. Bukvalno bez modula nemaš gomilu "osnovnih" opcija koje kinezi imaju a olakšavaju i upotpunjuju korišćenje telefona.
Btw stiglo ažuriranje, ništa novo. Verovatno će telefon i dalje zabadati prilikom poziva. 😀
Naravno da se bunim kada apsolutno svaki drugi telefon ne smanjuje ton kada stigne notifikacija, pa još da je neophodan reset da se taj problem, jedinstven za Samsung, reši.Good lock je tu zato sto je Samsung sve to imao 3-4 godine pre stock os-a a ljudi su se bunili kako je Samsung pun bloatware-a, kako je prenatrpan itd.
Zato su ljudi lepo "osakatili" OneUI i sve sto su odvojili su dali preko good lock-a da se instalira. Pa kome treba, taj ce se snaci, kome ne treba, nece ni cuti za good lock. A ocigledno ima i treca kategorija kojoj treba ali se ipak iz nekog razloga buni sto mora da instalira aplikaciju.
Meni to recimo odgovara.Naravno da se bunim kada apsolutno svaki drugi telefon ne smanjuje ton kada stigne notifikacija, pa još da je neophodan reset da se taj problem, jedinstven za Samsung, reši.
Jel ti shvataš da on ne smanji ton samo tokom notifikacije, nego ostane za 50% smanjen sve do narednog reseta?Meni to recimo odgovara.
Uvek možeš da staviš zvono i notifikacije na vibraciju, onda ti neće smanjivati ton ako slušaš muziku.
Meni vec nije dobro ni da razmisljam o S23 modelu.. Ko zna koja je to pandorina kutija 🤦♂️Naravno da neće...može samo još nešto novo da se pojavi od problema
Meni Nova radi besprekorno godinama. Nema seckanja, nema stucanja. Barem nesto da radi kako treba😀😀😀.Dajte neki predlog kako povecati velicinu ikona na home screen i app drawer-u na samsung UI,Nova lancer i ostale lancere ne mogu da koristim seckaju i sa forced 120hz,ove teme i icon packs na galaxy store su smece...

Ako imas instaliran Theme Park,udjes u Icon Pack,pa edit pa klik na ovu strelicu dolje i pojavi se slajder za podesavanje veličine.Probaj tako...Dajte neki predlog kako povecati velicinu ikona na home screen i app drawer-u na samsung UI,Nova lancer i ostale lancere ne mogu da koristim seckaju i sa forced 120hz,ove teme i icon packs na galaxy store su smece...
Ovo je 99% glavna kamera, samo digitalni krop jer je bilo manje svetla. Ili camera assistant i isključi ovo ili expert raw pa 10x, ali ta app je više za neke pejzaže ili nešto gde HDR i raw format trebaju da dođu do izražaja. Mada kad je slabo osvetljenje, telefoto ne sluzi nicemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari