Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Nisam ljubitelj Iphone uređaja da budem iskren. Dok sa druge strane Samsung koristim godinama, a ovaj S22 mi nekako savrseno leži u ruci. Znam da mu je baterija slaba tačka.@Mosja96 Slazem se sa ostalim kolegama, ne isplati se. Kakav je izbor ove godine od androida, ne znam koji model bi mogao da ti preporucim (ima pixel 7p, ali ga nema legalno kod nas).
Iphone 13 ili 14?
Iz kojih npr?Ako pitaš sa finansijskog aspekta ne verujem da će skoro biti povoljnije, ako pitaš generalno - ja bih sačekao S23, da sam već toliko čekao...
Jeste da će biti skuplje (mada ćeš u preprodaji sigurno imati neke pogodnosti) ali je iz više razloga bolja opcija.
Tacno je. Virtualna particija moze da pokvari sam RAM.Nesto citam o virtual ram-u: uglavnom pisu da se najvece unapredjenje vidi na srednjoj i nizoj klasi tel. A negde pisu i da ne valja da se koristi i da je zato samsung ubacio opciju u one ui 5 da moze da se iskljuci. Razlog sto ne valja je da se kvari memorija na tel vremenom zbog toga i da pored toga trosi bateriju.
Sta mislite kolege o ovome?
Kažu da neko ima , ja na tri primerka S22U nisam imao tih problema . Nisam ni reset telefona radio posle nadogradnje na Android 13 (2,5gb) a ni posle novembarskog od 750mb... Tako da od slučaja do slučaja , sećam se da je isto bilo problema sa S21U dok posle 15(ili ko zna koliko) ažuriranja nisu ispeglali da radi odlično .Zar S22u ima oroblem sa pozivanjem i primanjem poziva?
Kako stoje stvari sa Snapdragon verzijom?O i te kako.
Isto koliko sam upucenKako stoje stvari sa Snapdragon verzijom?
I ja verujem u to jer pamtim za S21U kako je biloKažu da neko ima , ja na tri primerka S22U nisam imao tih problema . Nisam ni reset telefona radio posle nadogradnje na Android 13 (2,5gb) a ni posle novembarskog od 750mb... Tako da od slučaja do slučaja , sećam se da je isto bilo problema sa S21U dok posle 15(ili ko zna koliko) ažuriranja nisu ispeglali da radi odlično .
A to za S23U (reklame) da će biti ultra-giga-mega bolji , svake godine ista priča... Živi bili pa videli .
Ja sam na SD imao par puta da me sagovornik ne čuje.Kako stoje stvari sa Snapdragon verzijom?
Sačekaj ispravku evo i meni na s22 ultra snap verzija isto ima seckanje.Kako spreciti seckanje na s22+ u kretanju kroz menu i scroll neke aplikacije,chrome radi savrseno, Exy/A13/adaptive ON/animacije na OFF ili 0.5,uradjen Factory reset posle Updejta na A13,nov mob,scroll kroz meni je najgori kao telefon od 50eur jedva radi
Jel imaš neki link koji bi ovo potvrdio?1. Rešiće se problem sa modemom
2. Baterija će biti bolja i duže će moći da izgura dan
3. Snapdragon poslednje generacije za tržište Evrope
4. Unapređen sistem kamera
5. Poboljšana grafika i CPU performanse
6. Verovatno jači peak za max osvetljenje će da bude itd.
7. Možda pojačaju i zvučnike koji su na S22 slabiji od S21 serije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari