Jedino gde bi mogao max da izvučeš u takvom scenariju (akvarijum slabo osvetljenje) je video i izvučeš snapshot iz istog.Nisam smeo da palim blic, u akvarijumu je zabranjeno bilo zbog riba, a i blic daje drugu boju kada se okine.
Taj "blic" na telefonu mi služi isključivo da nadjem nešto što mi padne u kolima izmedju sedišta 😁Није срамота упалити блиц😀
Боље направити врхунску фотку него се злопатити са ноћним режимом где доминира црвена и јака жута, па пожути цела фотка као да је сликано са телефоном од 200е
Ni slučajno:Није срамота упалити блиц😀
Боље направити врхунску фотку него се злопатити са ноћним режимом где доминира црвена и јака жута, па пожути цела фотка као да је сликано са телефоном од 200е
Blic na fonu je napravljen da osvetliš nešto i to je otprilike to. I ni slučajno blic u akvarijumu ma kad bolje malo razmislim nigde.Taj "blic" na telefonu mi služi isključivo da nadjem nešto što mi padne u kolima izmedju sedišta 😁
Kad vidim da se neko fotka sa tim svetlom u ogledalu ili nekom staklu, bukvalno dobijem transfer blama.
Da je razlika 150€ rekao bi uzmi S22+ , a razlika u ceni od 450€ ni u snu . Imače 8K snimanje što ima S22+ , ekran 0.2 veći i za nijansu bolje kamere = baci pare na minorne razlike. nešto se "palamudi" oko S21FE a svega par ljudi koristilo. S2FE je brz fluidan telefon sa Dynamic Amoled ekranom (120hz) , Snapdragon procesorom , odlučnim kamerama i za 450€ (sa regularnom garancijom ) nema bolje kupovine .Vredi li doplatiti još para u odnosu na S21 FE i uzeti S22+ ? Znam da je donekle glupo pitanje, ali nisam video da postoji neka prevelika razlika u kameri u kratkoj pretrazi, a nisam toliko vičan telefonima da iz specifikacija provalim da li postoji i kolika je razlika u performansama ili nekim drugim prednostima.
Ja sam koristio S21U a sad imam S22U i mogu da potvrdim da je zvuk tiši. Kolega sa posla je imao S20 i prešao je na S22 i takođe je tiši zvučnik.Jedno brzinsko pitanje, da li cela serija S22 ima problem sa zvucnikom tj da je slabiji za nijansu u odnosu na prethodnu S21 seriju? Ili je to samo kod Ultra modela?
Prešao sa S20 Ultra na S22 Ultra i zvučnik je tiši u odnosu na onaj na S20 Ultra. Kvalitet zvuka je odilčan, ali je zvuk tiši.Jedno brzinsko pitanje, da li cela serija S22 ima problem sa zvucnikom tj da je slabiji za nijansu u odnosu na prethodnu S21 seriju? Ili je to samo kod Ultra modela?
Kad si vec spomenuo to, ja od skoro imam S21U, te nocne mi i nisu previse zanimljive ali ove dnevne, ima li razlike? Ja izvucem bas dobru fotku, kontam zar je moglo bolje?Ja sam u jedno siguran, s21u imam od kada je izasao, i definitivno su slike u mraku/sumraku losije nego prosle godine. Evo npr jedna iz aprila prosle godine. Verujem da i s22 seriju ceka isti scenario.
Neki ce se ovde cuditi kako je uopste moguce, ali eto, ima na temi bar 10 ljudi kojima se to desilo. Meni nije to, vec prilikom prihvatanja poziva tako zakuca telefon da samo restart pomaze.Drugari i meni se sad tokom razgovora prvi put resetovao fon,znam da je neko pisao ovo vec? U cemu je problem?
Upravo se to i meni deailo tokom prihvata poziva....Neki ce se ovde cuditi kako je uopste moguce, ali eto, ima na temi bar 10 ljudi kojima se to desilo. Meni nije to, vec prilikom prihvatanja poziva tako zakuca telefon da samo restart pomaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari