DjidjiMidji
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.08.2017
- Poena
- 115
Ko nije siguran šta bi da kupi trenutno, a da ne potroši $$$, pogledajte S21 Ultra...
Ja sam stavio na S22 Ultra mobileoutfiters fusion foliju. Izuzetno sam zadovljan sa istom, otiska radi savršen, folija ne utiče na prikaz na ekrnu. Stavio sam je odmah pošto sam dobio telefon 9. marta i već 4 mesec je ista kao prvog dana.Meni je totalno nejasno kako su mi se napravili neki mikrorisevi na staklu (s22+), jer ga apsolutno nikada ne nosim u torbici niti ga ubacujem u dzep sa kljucevima, kovanicama i slicno. Za ledja i stranice koristim onaj nilkin superfrosted shield, kojim sam bas zadovoljan. Prethodni modeli koje sam imao (s10 i s20+) su imali onu predefinisanu zastitu ekrana koja mi je bila sasvim ok, pa sam verovatno ispao iz stosa sto se tice stavljanja zastite na ekran, ali ocigledno cu morati da stavim nesto sto ne ometa otisak prsta, a i da zaustavim dalje stvaranje riseva po staklu. Jel imate neki predlog a da nije whitestone dome?
EP-TA845X
EP-T4510XBEGEU
The current 45W adapter looks very similar, and also comes with a USB-C to USB-C cable. The main difference on the outside is the smaller size of the upcoming EP-T4510 compared to the current EP-TA845X. The included cable will be 1.8 meters long, which is longer than the current 1-meter cable.
Pričaš za isti telefon i istu bateriju?Samo bih dodao da je razlika u punjenju (S22 Ultra) 25W vs 45W od 0-100% samo 5 minuta.
Sigurno misli na isti telefon (s22 ultra), a znajuci za tu smesnu razliku u punjenju (ali ne i u ceni), ja sam ostao na samsungovom punjacu od 25w.Pričaš za isti telefon i istu bateriju?
To da zato što sama brzina punjenja zavisi i od punjača i od baterije samog telefona.
Npr. da si sa punjačem od 45W testirao punjenje na bateriji čiji je kapacitet punjenja (ne mešati sa kapacitetom baterije) 25W dobio bi isto vreme punjenja kao i sa punjačem od 25W.
Dok je obrnuto kao što si naveo veoma mala vremeska razlika u korist bržeg punjače.
Isto kao i el. automobili on će brže napuniti na punjaču veće snage samo pod uslovom da baterija u automobilu dozvoljava toliki kapacitet punjenja.
Klasična nova gorila glass. Bukvalno nije ni za kontejner.Meni je totalno nejasno kako su mi se napravili neki mikrorisevi na staklu (s22+), jer ga apsolutno nikada ne nosim u torbici niti ga ubacujem u dzep sa kljucevima, kovanicama i slicno. Za ledja i stranice koristim onaj nilkin superfrosted shield, kojim sam bas zadovoljan. Prethodni modeli koje sam imao (s10 i s20+) su imali onu predefinisanu zastitu ekrana koja mi je bila sasvim ok, pa sam verovatno ispao iz stosa sto se tice stavljanja zastite na ekran, ali ocigledno cu morati da stavim nesto sto ne ometa otisak prsta, a i da zaustavim dalje stvaranje riseva po staklu. Jel imate neki predlog a da nije whitestone dome?
Naveo sam već u prethodnoj poruci ne zavisi brzina punjenja samo od brzine punjača već i od kapaciteta punjenja baterije.Sigurno misli na isti telefon (s22 ultra), a znajuci za tu smesnu razliku u punjenju (ali ne i u ceni), ja sam ostao na samsungovom punjacu od 25w.
Govorim o punjenu sa oba punjača na istom telefonu (S22 Ultra). Ima više klipova na YouTube-u.Pričaš za isti telefon i istu bateriju?
To da zato što sama brzina punjenja zavisi i od punjača i od baterije samog telefona.
Npr. da si sa punjačem od 45W testirao punjenje na bateriji čiji je kapacitet punjenja (ne mešati sa kapacitetom baterije) 25W dobio bi isto vreme punjenja kao i sa punjačem od 25W.
Dok je obrnuto kao što si naveo veoma mala vremeska razlika u korist bržeg punjače.
Isto kao i el. automobili on će brže napuniti na punjaču veće snage samo pod uslovom da baterija u automobilu dozvoljava toliki kapacitet punjenja.
Da shvatio sam.Govorim o punjenu sa oba punjača na istom telefonu (S22 Ultra). Ima više klipova na YouTube-u.
Nije zato takav efekat (čitaj "sporo punjenje"), već do čipa na telefonu koji Samsung nije hteo da razvija. Drugi telefoni sa 45W punjačem pune mnogo brže, a neki imaju i skoro 3 puta jače punjače.Da shvatio sam.
Objasnio sam ti o čemu se radi i zašto je takav efekat.
Kog čipa????Nije zato takav efekat (čitaj "sporo punjenje"), već do čipa na telefonu koji Samsung nije hteo da razvija. Drugi telefoni sa 45W punjačem pune mnogo brže, a neki imaju i skoro 3 puta jače punjače.
Takozvani "dzepni pesak" pogotovo ako ga koristis na plazi ili nosis u pantalonama sa kojim si bio na plazi. Takodje, prasak za pranje vesa je takodje veoma abrazivan i zna da se zadrzi u dzepu nakon pranja. Mnogi su ostetili telefone na ovaj nacin.Meni je totalno nejasno kako su mi se napravili neki mikrorisevi na staklu (s22+), jer ga apsolutno nikada ne nosim u torbici niti ga ubacujem u dzep sa kljucevima, kovanicama i slicno. Za ledja i stranice koristim onaj nilkin superfrosted shield, kojim sam bas zadovoljan. Prethodni modeli koje sam imao (s10 i s20+) su imali onu predefinisanu zastitu ekrana koja mi je bila sasvim ok, pa sam verovatno ispao iz stosa sto se tice stavljanja zastite na ekran, ali ocigledno cu morati da stavim nesto sto ne ometa otisak prsta, a i da zaustavim dalje stvaranje riseva po staklu. Jel imate neki predlog a da nije whitestone dome?
SoC-a. On određuje koliko će struje da pušta u telefon pri punjenju.Kog čipa????
I svaki sledeći utisak će da ti bude takav nažalost. Osim što si izgubio sd card slot, malo je razlikaPazarih S22ultra, burgundy red 256gb.
Nisam nesto preterano eksperimentisao, a prosecan sam korisnik, za sad prvi utisci je da nisam nista specijalno dobio u odnosu na s20ultra.
I sa sam prešao sa S20 Ultra na S22 Ultra isto bordo srveni 256 GB. Neke wow razlike nema, S22 Ultra je bolji, ali ništa drastično. Jednostavno i S20 serija, a naročito S20 Ultra je i dalje vrhunski model koji ima sve što jedan flahship treba da ima, tako da ko prelazi sa godnu ili dve godine starog flagshipa neće primetiti neki veliki upgrade.Pazarih S22ultra, burgundy red 256gb.
Nisam nesto preterano eksperimentisao, a prosecan sam korisnik, za sad prvi utisci je da nisam nista specijalno dobio u odnosu na s20ultra.
Takodje, ne nosim ni masku, a nista na staklu. Imam par ogrebotina i par puta mi ispao, iznenadjujuce izdrzljiv 😀 ali nosim ga godinu dve ovako, kupio sam ja njegaKlasična nova gorila glass. Bukvalno nije ni za kontejner.
Ista stvar je kod mene na p6pro. Ne sećam se koji telefon sam više čuvao i posle 30dana eto ih miktoogrebotine
Teška vremena za nas koji nikada ne stavljamo nikakva stakla na ekran jer je originalni oleophobic sloj nešto najbolje što dolazi uz novi mob![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari