Generalno sve mi se dopada osim dimenzija tj težine prevashodno (i one nesretne kamere ispod ekrana koju bolje da nisu ni stavili). Ide leto, krećem sa trčanjem, rolerima i ostalim aktivnostima i nositi fold 3 u džepu je prilična poteškoća (takođe gledam i da prištedim koji dinar pošto sam rešio da menjam zanimanje pa dok se ne obučim i ne nađem posao, ne treba mi luksuz). Ima malo i onog u podsvesti da konstantno u neku ruku treba da pazim na taj unutrašnji ekran i mehanizam, a ne volim da robujem tehnici (niti bilo čemu).
Sve u svemu, fold 3 je za ljude koji rade u kancelariji, nose sa sobom fensi torbice i pre svega znaju i mogu da iskoriste potencijal koji im nudi taj telefon (veliki ekran na kome je sve optimizovano drugačije spram redovnih telefona...youtube sa ikonama u 3 reda, borwser sa tabovima itd). Ne treba da pominjem onaj wooow efekat svih ljudi koji se zateknu u blizini dok koristim telefon.
Iphone bi uzeo prvenstveno od toga da se skinem sa telefona pošto sam prilično zavisnik korišćenja istog (mada sam se popravio u poslednjih mesec dana); ne podnosim ios pa bi sigurno i to uticalo da ga što manje uzimam u ruke 😇