Mesi naravno!Накачи се и пола теме са ајфона овде да попљује Самсунг, постаје дебата као Роналдо - Меси, ко је бољи? 😂
@ cicarito Znaci zavisno od toga koji ko fon ima, činjenice se menjaju ili šta po tebi?
Lično, mali s22 je idealan kao sekundarna makina iako sam stari ljubitelj Note serije.
Iskreno po meni je bolji iPhone, koristim Samsung trenutno N10+, imao sam skoro sve Samsung premijum modele od S2. Zbog ludorija od exy 990 sam i odustao od S20, videvši i S21 nisam video preterane razlike osim baš vidljivo 120hz. Ako S22U bude ok kad članovi koji su uradili preorder to potvrde svojim iskustvom uzeću ga. Ako ne bude ništa posebno za te pare ostajem na N10+ koji je i dalje odličan telefon.Накачи се и пола теме са ајфона овде да попљује Самсунг, постаје дебата као Роналдо - Меси, ко је бољи? 😂
Ne bih se složio sa Exy 990 i Exy 2100.Iskreno po meni je bolji iPhone, koristim Samsung trenutno N10+, imao sam skoro sve Samsung premijum modele od S2. Zbog ludorija od exy 990 sam i odustao od S20, videvši i S21 nisam video preterane razlike osim baš vidljivo 120hz.
Ne mogu svi da koriste iPhone, što zbog ios-a, što zbog zatvorenosti ekosistema i aplikacija kojih ima dosta manje i ne mogu da se nađu za dž. Nije ništa strašno priznati da je iPhone bolji trenutno od bilo kog Androida, ali nažalost ne možemo svi da svarimo da je najbolje ono što Apple misli da je najbolje za njihove korisnike.@Lemaja онда пређи на ајфон и не лупај главу мислећи какав ће бити SOT, камера, дал ће се грејати и остало, не разумем људе сви причају бољи ајфон а узимају Самсунг телефоне... Не кажем да не поштујем туђа мишљења и да сваком одговара нешто друко, али овако причање је контрадикторно и помало смешно.. 😀
Ovo je jedina istina, necu Apple iz ovih razloga ali treba biti realan. Ne postoji bolji telefon trenutno na trzistu a cak bih dodao da mi je Iphone daleko od fizicki najlepseg uredjaja.Ne mogu svi da koriste iPhone, što zbog ios-a, što zbog zatvorenosti ekosistema i aplikacija kojih ima dosta manje i ne mogu da se nađu za dž. Nije ništa strašno priznati da je iPhone bolji trenutno od bilo kog Androida, ali nažalost ne možemo svi da svarimo da je najbolje ono što Apple misli da je najbolje za njihove korisnike.
Kupuju se telefoni od 1200 EUR a misliš da je problem što neke aplikacije nisu "DŽ"?Ne mogu svi da koriste iPhone, što zbog ios-a, što zbog zatvorenosti ekosistema i aplikacija kojih ima dosta manje i ne mogu da se nađu za dž. Nije ništa strašno priznati da je iPhone bolji trenutno od bilo kog Androida, ali nažalost ne možemo svi da svarimo da je najbolje ono što Apple misli da je najbolje za njihove korisnike.
Gledajući kompletan utisak, nema konkurenciju i to već dugo. Blizu je bio huawei, al ***… Žaomi i slično teško će ikada i prići, pogotovo od kad je Samsung sredio OneUi.Elem, ako ostavimo iP13ProMax sa strane, koji su to android telefoni (postojeći ili dolazeći) koji su bar na papiru konkurencija S22Ultra u tom cenovno-kvalitativnom razredu?
Tu se i lomim oko iPhone 13PM ili S22U, ali da se ne zaletim da uzmem iPhone pa na kraju bih ipak uzeo Samsunga. Ima na forumu jako dobrih kolega koji lepo objasne neke stvari posebno oko androida kao @Proday ili @dule2303 koji opširnije prikažu realnost telefona.@Lemaja онда пређи на ајфон и не лупај главу мислећи какав ће бити SOT, камера, дал ће се грејати и остало, не разумем људе сви причају бољи ајфон а узимају Самсунг телефоне... Не кажем да не поштујем туђа мишљења и да сваком одговара нешто друко, али овако причање је контрадикторно и помало смешно.. 😀
Slazem se sa Vama, Iphone je potpuno drugi ekosistem, ne mogu se direktno porediti. Za poredjenje sa S22U po meni moze se uzeti u obzir samo S21U. I u tom poredjenju, ne vidim ni jedan razlog da predjem sa s21U. Meni kamera nije primarna, olovku koristim i na 21U vise nego zadovoljavajuce (BT gestures mi ne trebaju, dominantno je korstim za beleske i Office paket gde nemam niti jedan problem), tako da cu sacekati sledecu generaciju pre nego sto razmislim o promeni. Za godinu dana koliko korisitim S21U 256gb, bukvalno ni jedan provblem nisam imao, sve raxi, baterija je dovoljna, a sve stalno drzim ukljuceno ( AOD, adaptive screen BT, NFC, WiFi, 4g, i jos nekoliko stvari, samo battery sayver ne 😀). Pritom ne da nisam Samsung fanboy, naprotiv, ne volim ga, ali je moje iskustvo sa ovim mob zaista jako dobroElem, ako ostavimo iP13ProMax sa strane, koji su to android telefoni (postojeći ili dolazeći) koji su bar na papiru konkurencija S22Ultra u tom cenovno-kvalitativnom razredu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari