Svaki Xiaomi ima odličnu bateriju. A proximity senzor ne znam da li su rešili bug što je palio ekran kad pričaš, što se tiče većine ljudi ne računam forum pojma nemaju oko Samsunga da li je exy ili snap, koje kamere ima, šta je SOT.... kad im je prazan telefon stave na punjač. Zato Xiaomi prodaje dosta telefona jer 1000+€ daju ljudi koji imaju novaca ili su ljubitelji.Bogami, baterija i proximity senzor su važniji. Vidim da je npr. Xiaomi opasno izgubio na na popularnosti ovde na forumu zbog toga.
Kamera se spominje samo kao glavna opcija ovij flagshipa ako je sa ovim osnovnim sve u redu... A izgleda da nije, jer svi S22 Exynos telefoni imaju, za sada, užasni SOT, S21 je bio mnogo bolji odmah od starta. 3-4-5h, bukvalno su tako poređani.
Lep ovaj S22 Ultra ali mora da ima i 7-8h SOT-a za ove pare, čak sam razmišljao i da preorderujem, ali nikad vise tel koji ne može da heavy usage-om barem od 08-22h.
Dokaz da to nije tako je neuspeh Pixela, koji fotka bolje nego svaki Samsung od 1500€,^ svi gledaju na telefonu kameru. Ostalo rade perfektno i telefoni od 300€.
A koje su to dobre aplikacije koje se placaju?Napravis nalog na us store i imas sve app…i napravis domaci stor za par app(domacih) kojih nema na us store i imas sve…to je 3 minuta posla bukvalno….vecina app je bolje uradjena za ios od androida…dok prednost androida je sto ima vise free app za razne stvari…kod ios vecina dobrih app se placa ali i to nije problem jer su aplikacije uglavno 0,99-3$…ili 0,99 mesecno…. Naravno ima izuzetaka…ali ako je app dobra zasto ne dati 100-200din ako ti radi kako treba i zavrsava poso….
Aaaaaaaaaaaand, it's goneImao priliku koristiti sinoć baš baš kratko, nedovoljno nažalost.
Signal isti kao na s21u, tačnije često bude 1-2db bolji, ostao sam dužan da javim za to.
Baterija mi se čini ista ili čak lošija, ali ne bih da iznosim te tvrdnje jer bez dva dana korišćenja nije realno. Vlasnik kaže da mu je lošija od s21u koji je ranije koristio, a telefon koristi već 4 dana.
U ruci izgleda glomazniji, navikao bih se, nije strašno, ali širina malo pravi problem za korišćenje jednom rukom, tu se svaki milimetar oseti.
Imam info iz prve ruke i za Snapdragon verziju USA, autonomija je lošija nego na proslogodisnjem s21u sd 888, a jedan poveći update je već stigao.
Eno, svaka tema o Xiaomi telefonima o bateriji koja traje sve kraće i načine kako osposobiti proxy senzor jer cim mu staviš staklo - poludi (jer senzora i nema). Pa plus ovaj sad gde se magle stakla. Samsung je ubio u Srbiji sa A52/72 serijom, posebno sa A52s. Te neke opcije nema ni najskuplji Xiaomi.Svaki Xiaomi ima odličnu bateriju. A proximity senzor ne znam da li su rešili bug što je palio ekran kad pričaš, što se tiče većine ljudi ne računam forum pojma nemaju oko Samsunga da li je exy ili snap, koje kamere ima, šta je SOT.... kad im je prazan telefon stave na punjač. Zato Xiaomi prodaje dosta telefona jer 1000+€ daju ljudi koji imaju novaca ili su ljubitelji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari