Probao veceras s22u 8/128gb u a1 poslovnici, pa da prenesem neke utiske.
Cackao sam ga pola sata i prvi utisak je da je s21u dosta hladnija, onaj je bio kao sporet i plus je krenuo da laguje nakon nekog vremena. Izgled nista posebno, bila je crna boja, nikakvo odusevljenje, zbog izbacenih sociva obavezno mora neka maska. Softver nema razlike u odnosu na s21u. Bilo je slobodno oko 2.5-3gb ram memorije bez otvorenih aplikacija.
Kamera je malo bolja, mizerna razlika, osim ko dosta koristi zum, video nisam probao (slike su kao vestacke, izostrene i kao da je povecan kontrast, kao kod pixela).
Ko dosta koristi drustvene mreze mislice da je bolja posto ce valjda biti kao iphone, bice valjda ista slika ili video kad se objavljuje.
Povecao sam osetljivost ekrana, ali olovka ne pise bas lepo, kao da treba bas da se pretisne da ne bi preskakala reci (odavno nisam koristio olovku, mozda tako i treba).
Jedna od koleginica koja je radila mi je rekla da posto imam s21u nema potrebe da uzimam s22u, posto osim olovke nema neke razlike i slozicu se sa njom.
Moje misljenje je da ko ima s21u ili n20u nema potrebe da uzima novu ultru, bacene pare iskreno.