Spanjeli
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015
- Poena
- 555
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700G
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk
- RAM
- 32GB Fury
- GPU
- Asus dual rtx 4060
- Monitor
- ViewSonic 3276-2k-mhd
- Tablet
- Mi Pad 7
- Mobilni telefon
- Vivo x100 ultra
- Pametni uređaji
- Watch gt3 pro
Otišao sam danas u A1 sa namerom da se obavežem ugovorom i napravim rezervaciju za s22u. Kako vec skoro godinu dana koristim S21u želeo sam da ih malo uporedim. Prvo sam zamolio radnicu da ga skine sa one glupe sajle kako bih mogao da ga osetim u ruci, devojka me ladno odbila sa pričom kako ona ne može to da uradi a osoba koja to može nije tu. Uzeo sam da uporedim koliko sam mogao i utisci su sledeći...nikad neću kupiti bilo šta u A1 😂
Šalu na stranu, s22u je oštar po ivicama i pošto ja tel držim isključivo u džepu, ovo nije za mene. Ekran je identičan kao na s21u po pitanju brightness-a i ako s22u ima 1700+ nit-a onda ima i s21u.😎
Glavna kamera je bolja na s21u(s22 ima neko zamućenje po ćoškovima), uw je ista a x3 u x10 su značajno bolje na s22u. Portrait mod takodje bolji na s22u u smislu detekcije ivica. Video za nijansu bolji na s22u, telefon se nije grejao za tih 10ak min drndanja.
Sve u svemu, mislim da je prelazak sa s21u na s22u totalno nepotreban i bacanje para. Inače olovka sa s22u radi odlično na mom s21u ali mi je nepotrebna svakako. Ovaj telefon je za ljude koji vole note seriju, imaju torbicu i trenutno su na nekom telefonu iz 2019te.
Šalu na stranu, s22u je oštar po ivicama i pošto ja tel držim isključivo u džepu, ovo nije za mene. Ekran je identičan kao na s21u po pitanju brightness-a i ako s22u ima 1700+ nit-a onda ima i s21u.😎
Glavna kamera je bolja na s21u(s22 ima neko zamućenje po ćoškovima), uw je ista a x3 u x10 su značajno bolje na s22u. Portrait mod takodje bolji na s22u u smislu detekcije ivica. Video za nijansu bolji na s22u, telefon se nije grejao za tih 10ak min drndanja.
Sve u svemu, mislim da je prelazak sa s21u na s22u totalno nepotreban i bacanje para. Inače olovka sa s22u radi odlično na mom s21u ali mi je nepotrebna svakako. Ovaj telefon je za ljude koji vole note seriju, imaju torbicu i trenutno su na nekom telefonu iz 2019te.